Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΜΟΥΦΑ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ (7,5 με 7,8 R )ΛΟΓΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

ΒΑΛΕ ΛΑΔΙ ΚΙ ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΟΜΩΣ...ΒΡΕΣ ΑΛΛΑ

Αθήνα 30 Απριλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάκληση μη κανονικών, νοθευμένων και μη ασφαλών προϊόντων
Α) Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο

πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία

Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος το οποίο πωλείται με την ένδειξη

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ενώ από την εξέτασή του προέκυψε ότι είναι

ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟ.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΠΑΡΝΩΝΑΣ», σε συσκευασία των 5

L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΦΑΡΩΝ 84 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ».


Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης
παρτίδας από το ανωτέρω ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ προϊόν από την εσωτερική


αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία
κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.





Β) Επίσης, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας,

σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση

προϊόντος το οποίο πωλείται με την ένδειξη ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ, ενώ από

την εξέτασή του προέκυψε ότι είναι ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΕΧΝΗΤΑ

ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟ.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΕΛΙΑΓΡΟΣ», σε συσκευασία των 5 L

και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΕΛΑΙΑ Π.Γ. ΕΠΕ


– ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ».
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης

παρτίδας από το ανωτέρω ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ προϊόν από την εσωτερική


αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία
κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.





 

ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

Εδώ και μέρες εξαφανισμένοι παραμένουν οι απαχθέντες από τους Σύριους αντάρτες Μητροπολίτες της εκεί Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συροϊακωβίτης Μητροπολίτης κ. Γιοχάνα Ιμπραχίμ. Ευχόμαστε οι Ιεράρχες να είναι ζωντανοί προ πάντων. 

ΠροσΕυχή:
Κύριε ὁ Θεὸς ἡμῶν, τοὺς δούλους Σου τοὺς Ἱεράρχας τῷ Ἁγίῳ Σου Θυσιαστηρίῳ Παῦλον καὶ Γιοχάνα ἀπάλλαξον τῶν ὑπὸ τῶν τυράννων ἀπίστων δεσμῶν, ἐλευθέρωσον, σκέπασον, διαφύλαξον, ὀχύρωσον καὶ χάρισαι αὐτοῖς ὑγείαν ψυχῆς τε καὶ σώματος, φώτισιν και μακροημέρευσιν λειτουργήσαντες ἐν πίστει καὶ αφοσιώσει τὸ Ἁγιον Σου Θυσιαστήριον. τι σὺ εἶ ὁ Θεὸς ἡμῶν, καὶ σοὶ τὴν δέησιν ἀναπέμπομεν, τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ καὶ τῷ Ἁγίῳ Πνεύματι, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.
 

ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ HAARP...

Dust across the Mediterranean Sea

A cloudbank stretched across the Mediterranean Sea from northern Algeria to southern France for the last few days. Saharan dust streaked the clouds, extending hundreds of kilometers from southeast to northwest. One especially noticeable dust plume passed over the island of Mallorca.     The sand seas of the Sahara Desert provide ample material for dust plumes, and dust storms rank among the most frequent natural hazards for many northern African countries. Weather fronts often stir dust, and the same weather front that brought clouds to this region in late April likely also raised the dust.   Source: EarthObservatory Featured...

A cloudbank stretched across the Mediterranean Sea from northern Algeria to southern France for the last few days. Saharan dust streaked the clouds, extending hundreds of kilometers from southeast to northwest. One especially noticeable dust plume passed over the island of Mallorca.

The Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer (MODIS) on NASA’s Terra satellite captured this natural-color image on April 29. National borders and coastlines are marked with black outlines.


The sand seas of the Sahara Desert provide ample material for dust plumes, and dust storms rank among the most frequent natural hazards for many northern African countries. Weather fronts often stir dust, and the same weather front that brought clouds to this region in late April likely also raised the dust.

Source: EarthObservatory
Featured image: MODIS satellite image of dust across Mediterranean on April 29, 2013

http://thewatchers.adorraeli.com/2013/04/29/dust-across-the-mediterranean-sea/


ΣΧΟΛΙΟ woodiiis : συγκρινετε την παρακατω εικονα1 οπου φαινεται δραστηριοτητα εντονης μαγνητικης ακτινοβολιας με καποια σημεια στην εικονα 2 οπου φαινονται τα γνωστα κυματοειδη συννεφα συνεπεια των αεροψεκασμων...χμμμμ...

εικονα1>>  


εικονα2>>

 

 

Η ΑΕΠΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΙΚΩΝ SITE...ΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ!!!...

Μπλόκο μέσω των ISPs στα πειρατικά site ζητά η ΑΕΠΙ !


Αύριο 30/4/2013 εκδικάζεται σύμφωνα με πληροφορίες του adslgr.com η προσωρινή διαταγή των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ελληνική Εταιρία για την Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, γνωστή και ως ΑΕΠΙ, εναντίον των παρόχων ΟΤΕ, Wind, Vodafone, Forthnet, hellas online, On Telecoms και ΕΔΕΤ, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, κτήριο 5, και ώρα 9.30.
Η ΑΕΠΙ με την κίνηση της αυτή ζητάει από τους παρόχους, όχι μόνο την απαγόρευση πρόσβασης αλλά και το μπλοκάρισμα σε επίπεδο DNS στις παρακάτω ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες:<…>

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά εκδικάζεται σε τέτοιο επίπεδο και μέγεθος ανάλογη ελληνική υπόθεση απαγόρευσης πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites κάτι που θέτει εύλογα ερωτήματα για την προστασία της δικτυακής ουδετερότητας.
 Η αυριανή εξέλιξη, μαζί με την απόφαση που θα γίνει γνωστή τις αμέσως επόμενες μέρες, θα έχει προσωρινή ισχύ μέχρι την εκδίκαση των τακτικών ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΠΙ κατά των παρόχων όπου εκεί θα αποφασιστεί οριστικά αν όντως οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να μπλοκάρουν ή όχι την πρόσβαση στα συγκεκριμένα sites.
 Ευνόητο είναι πως οποιαδήποτε απόφαση η οποία δικαιώνει την ΑΕΠΙ δημιουργεί δικαστικά προηγούμενα για επόμενες κινήσεις.
Πηγή: technewz.gr
 
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ woodiiis>>>εχω μια απορια ...ασχετη με το θεμα...το να βαζει μουσικη ενα καταστημα ειναι λεει διαφημιση και πρεπει το καταστημα να πληρωνει το αναλογο τιμημα...δεν μας λενε τα παληκαρια του ΑΕΠΙ το να ακους μουσικη στο αυτοκινητο σου δεν ειναι διαφημιση?μηπως να μας σταματησουν και τη μουσικη στα αυτοκινητα?...αει απο κει...
κι αλλη μια απορια ...αν τραγουδαω ή ακουω μουσικη οταν δουλευω ή οταν κανω μπανιο ή οταν θα ψηνω το αρνι στη σουβλα (τωρα το Πασχα) πρεπει να πληρωνω στην ΑΕΠΙ???αει απο κει ρε...
και τριτη απορια στο καπακι σχετικη με το θεμα...το να στελνω email ανταλλασοντας υλικο παραβαινω τον νομο???αει απο κει ξανα...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ
Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σήμερα κρίνεται απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε η αποκατάσταση του πολιτεύματος της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας. Γι΄ αυτό και πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να ανανεωθεί ο λόγος των βασιλοφρόνων ο οποίος πολλάκις περιορίζεται σε "ζήτω ο βασιλιάς", "ο βασιλιάς θα σώσει την Ελλάδα" ακόμα και στην εθνική αποκατάσταση της Κωνσταντινούπολης. Επίσης, πρέπει να αντιπαραβάλουμε τις θέσεις μας, τις αντιπροτάσεις στο χάος που επικρατεί και την προσφορά του συνταγματικού βασιλικού θεσμού. 
Ο βασιλικός θεσμός συμβάλλει:
α) στην διακράτηση της εθνικής συνοχής και ενότητας, 
β) στον περιορισμό της πολιτικής ασυδοσίας,
γ) στην πολιτειακή σταθερότητα,
δ) στην διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Δημοκρατίας, της προσωπικής ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,
ε) στην διατήρηση των παραδόσεων και των αξιών του Έθνους καθώς και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,
στ) στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας,
ζ) στην ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων,
η) στην χωρίς ενδοτισμούς, παραχωρήσεις και οσφυοκαπτισμούς εθνική εξωτερική πολιτική &
θ) στον περιορισμό της σιωνιστικής επιρροής.

Αποτελέσματα αυτών των πλεονεκτημάτων της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει Αβασίλευτο καθεστώς-απόδειξη τα αβασίλευτα πολιτεύματα εν Ευρώπη και ίδιως εν Ελλάδι αφού γι΄ αυτήν μιλάμε-είναι:
* εξύψωση του ηθικού των Ελλήνων και των Ελληνίδων, χαλιναγώγηση των πολιτικών, παραμονή χρημάτων στα δημόσια ταμεία, οικονομική ανάταση και ανάπτυξη, πολιτική ευρυθμία. Η χώρα, όταν έχεις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, γίνεται σεβαστή απ΄ όλους, εχθρούς και φίλους. Ωστόσο σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αυτής. Δημιουργούνται βάσεις οράματος και σκοπού για την νεολαία και μέσα σε πλαίσια ελευθερίας, η οποία ελευθερία συνεπάγεται με την ευθύνη και την επαγρύπνηση, ο πολίτης δημιουργεί και οικοδομεί την προσωπικότητα του. Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Ο τουρισμός λανσαρίστηκε από την αείμνηστη Φρειδερίκη το 1956 με την κρουαζιέρα των εστεμμένων. Τότε οι παραλίες ήταν σχεδόν άδειες. Μ΄ αυτήν της την κίνηση η Φρειδερίκη πέτυχε την άνοδο του εγχώριου τουρισμού. Έπειτα ορισμένα μέτρα και το καθεστώς Παπαδόπουλου με κουπόνια κλπ. Αλλιώς θα είναι η Ελλάδα βασίλειο. Δημιουργεί αίγλη, προσέλκυση.
Θα "συσφιγχθούν" οι σχέσεις μας με τα βασίλεια της Ευρώπης και δεν υφιστάμεθα χλευασμούς και προκλήσεις απ΄ οποιονδήποτε. Ούτε από την Τουρκία και τα Σκόπια. Ούτε απ΄ την Αλβανία, την Γερμανία και την Βουλγαρία. Ας ξεχάσουν οι Σκοπιανοί την ελληνικότατη Μακεδονία και οι Τούρκοι την ελληνικότατη Κύπρο και το Αιγαίο, οι Αλβανοί την Βόρειο Ήπειρο και οι Βούλγαροι την Θράκη.

Τα Αβασίλευτα...
Τα Αβασίλευτα καθεστώτα εξυπηρετούν τις βλέψεις των Σιωνιστών. Οι "Πρόεδροι Δημοκρατίας" χρησιμεύουν ως ανδρίκελα στην οικονομική αφαίμαξη, το κοινωνικό ξεχαρβάλωμα και την πολιτική αποδιοργάνωση του κράτους στο οποίο υφίσταται, ούτως ώστε αδύναμο και ανίσχυρο να παραδοθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλαδή την παγκόσμια διαπλανητική δικτατορία των Σιωνιστών.
Πρόεδρος σε μία Δημοκρατία δεν είναι το ανδρίκελο των κομμάτων, είναι ο ίδιος ο λαός ο οποίος είναι κυρίαρχος! Ο Μαρξ έγραψε στον φίλο του Μπαρούχ Λεβί: "Ο εβραϊκός λαός θα είναι στο σύνολό του μεσσίας του εαυτού του. Θα κατακτήσει την παγκόσμια κυριαρχία διαλύοντας τις άλλες φυλές, καταργώντας τα σύνορα, εξοντώνοντας τον βασιλικό θεσμό, στον οποίο ανέκαθεν στηρίζονταν η αυτοβουλία και η ανεξαρτησία των ατόμων, και εγκαθιστώντας μία διεθνή δημοκρατία, προνομιακοί πολίτες της οποίας θα είναι παντού Εβραίοι." Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επίλογος
Αυτό το κείμενο πιστεύω πως πρέπει να διαδοθεί παντού. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! Είναι ανάγκη-εθνική επιταγή. Είμαστε στην τελική ευθεία για μία διαπλανητική δικτατορία. Πρέπει να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στην λαίλαπα που έρχεται...
 
 
 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (28/04/2013)

29-04-2013:Συνελήφθη ένας ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στις Σέρρες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 29 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ένας ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στις Σέρρες
 
Συνελήφθη χθες (28.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ένας ημεδαπός 26 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.
 
Ειδικότερα, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο προαναφερόμενος και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (1) αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ,
· (1) αυτοσχέδια δερμάτινη ράβδο,
· (2) σουγιάδες,
· (25) αβολίδωτα φυσίγγια,
· (1) σπρέι πιπεριού και
· (1) ηλεκτρικός εκκενωτής.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΙ ΟΠΛΑ (27/04/2013)

28-04-2013: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράβαση των Νόμων «Περί Όπλων» και «Περί Βεγγαλικών» στον Προμαχώνα Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 28 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράβαση των Νόμων «Περί Όπλων» και «Περί Βεγγαλικών» στον Προμαχώνα Σερρών
 
Συνελήφθησαν χθες (27.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο ημεδαποί 42 και 46 ετών για παράνομη εισαγωγή και μεταφορά όπλου και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς και παράνομη κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά βεγγαλικών.
 
Ειδικότερα, στον Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών, σε αστυνομικό έλεγχο των προαναφερομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (2) πιστόλια κρότου μαζί με (2) γεμιστήρες και (2) χοάνες εκτόξευσης φωτοβολίδων, εντός πλαστικών θηκών,
  • (20) φυσίγγια κρότου – αερίου 9 mm,
  • (1) φιαλίδιο σπρέι πιπεριού,
  • (2) βεγγαλικά.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα παραπάνω κατασχεθέντα είχαν εισάγει οι προαναφερόμενοι από τη Βουλγαρία.
 
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ? 7,5 ΜΕ 7,8 R ΛΟΓΩ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ(ΑΡΗ-ΓΗΣ-ΗΛΙΟΥ-ΚΡΟΝΟΥ)...ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ...(28 Ή 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013)

Planetary alignment / earthquake watch –

April 27-28, 2013

Two very strong planetary alignments (Mars-Earth-Sun-Saturn), supported by (Mercury-Venus-Jupiter) fall during this time-frame with an added influence involving the Asteroid Ceres and astrological aspects involving Pluto indicate a potential for a 7.8 magnitude earthquake on either one of these forecasted days. This is my own analysis using heliocentric imagery, geocentric portrait and harmonic translations to predict possible effects here on Earth. I am using astrological aspects in this forecast in-conjunction with lunar modulations.   Targeting a large Coronal Hole (CH566) in Northern Hemisphere of the solar corona: after further analysis I have isolated an area (16-24°N latitude) this Coronal Hole...
 

Two very strong planetary alignments (Mars-Earth-Sun-Saturn), supported by (Mercury-Venus-Jupiter) fall during this time-frame with an added influence involving the Asteroid Ceres and astrological aspects involving Pluto indicate a potential for a 7.8 magnitude earthquake on either one of these forecasted days.
This is my own analysis using heliocentric imagery, geocentric portrait and harmonic translations to predict possible effects here on Earth. I am using astrological aspects in this forecast in-conjunction with lunar modulations.

Targeting a large Coronal Hole (CH566) in Northern Hemisphere of the solar corona: after further analysis I have isolated an area (16-24°N latitude) this Coronal Hole may itself be a foreshadow for a 7.8 magnitude earthquake in one of these listed locations during this watch period:

Taiwan
Luzon, Philippines
Mariana Islands
Dominican Republic
Puerto Rico
Myanmar


Forecast – (7.5 -7.8 Magnitude)

Time frame suggests: April 27-28, 2013

Results will be annotated at the end of this video.

Video and analysis: SolarWatcher
Featured image: Solar System Scope

http://thewatchers.adorraeli.com/2013/04/27/planetary-alignment-earthquake-watch-april-28-29-2013/

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ ΣΕΡΡΩΝ (24/04/2013)

27-04-2013: Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος υπαλλήλου Πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο Νέο Σούλι Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 27 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος υπαλλήλου Πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο Νέο Σούλι Σερρών
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο ημεδαποί 30 και 17 ετών κι ένας υπήκοος Αλβανίας 21 ετών
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, κλοπή σε βάρος υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο Νέο Σούλι Σερρών, που έλαβε χώρα την 24.04.2013.
 
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 30 και 17 ετών κι ενός υπηκόου Αλβανίας 21 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής.
 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι δρώντας από κοινού αφαίρεσαν από την 24χρονη υπάλληλο πρακτορείου ΠΡΟΠΟ ιδιοκτησίας 32χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των (2.000) Ευρώ.
 
Στην κατοχή των προαναφερόμενων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του ανωτέρω ποσού (1.215) Ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.
 
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΚΡΟΤΙΔΕΣ (26/04/2013)

27-04-2013: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά κροτίδων στον Προμαχώνα Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 27 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά κροτίδων στον Προμαχώνα Σερρών
Συνελήφθησαν χθες (26.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο ημεδαποί 20 και 23 ετών για παράνομη κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά κροτίδων.
 
Ειδικότερα, στον Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών, σε αστυνομικό έλεγχο των προαναφερομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (540) κροτίδες, τις οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις είχαν εισάγει οι προαναφερόμενοι από τη Βουλγαρία.
 
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...(74)...ΚΟΥΪΖ:ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ?


Περιπολικό της αστυνομίας έκανε το λάθος να περάσει έξω από την ΑΣΟΕΕ.... (Δεν ήξερε...Δεν ρώταγε;;;)




Οι γνωστοί λαθρομετανάστες-λαθρέμποροι, που υποστηρίζονται από τους αναρχοαριστερούς και το...άσυλο(!) σταμάτησαν διερχόμενο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς!!!

Το τραγικό είναι πως οι ενισχύσεις που έφτασαν στο σημείο έχουν λάβει την εντολή να μην προσεγγίσουν, αλλά να παρατηρούν τους εγκληματίες λαθρομετανάστες από απόσταση 100 μέτρων!!!

Μην προκαλέσουν τα "παιδιά" και τους λάθρο...

ειδαμε στο>>http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/04/blog-post_9015.html



σχολιο woodiiis :
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ ΤΩΡΑ?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ?ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ?
 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ 100 ΕΥΡΩ (25/04/2013)


26-04-2013:Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για κλοπή στις Σέρρες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 26 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για κλοπή στις Σέρρες
 
Συνελήφθη χθες (25.04.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή.
 
Ειδικότερα, στις Σέρρες, ο προαναφερόμενος εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία ενός 45χρονου ιδιοκτήτη εμπορικού καταστήματος, αφαίρεσε από το γραφείο του ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (100) Ευρώ.
 
Ο 31χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.
 
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!!!!ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


.


original.

516d8f3bb81eb.image.
Εαν ο συγκεκριμενος ειχε ακρωτηριαστει μεσα σε ενα λεπτο θα ειχε χασει το μισο αιμα ΑΠΟ ΤΑ 6  ΛΙΤΡΑ που εχει το σωμα και σε τρια λεπτα το αργοτερο θα ειχε πεθανει. Περαν του γεγονοτος οτι θα επρεπε να κολυμπα στο αιμα στην κυριολεξια....εδω το HOLLYWOOD εκανε το απιστευτο θαυμα....γιατι οχι μονο δεν τρεχει αιμα  αλλα ο εν λογω υποτιθεται τραυματιας εχει χρωμα φυσιολογικο στο προσωπο και στα χειλη του αντι να εχει γινει μπλε-μολυβι πραγμα που δειχνει οτι η κυκλοφορια του αιματος στο σωμα ειναι πολυ καλη
Το κυριοτερο δεν δειχνει να ποναει οντας εχοντας πληρως τις αισθησεις του.......ειπαμε  δεν ειμαστε Αμερικανακια!!!
Ρωτηστε απλα εναν γιατρο.....
 

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ...HERBALIFE...AMWAY...ΛΟΙΠΟΝ...

1>>ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Ε.Ο.Φ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ>>>
http://www.sfee.gr/eg/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%97%20%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%97%CE%A3
ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7>>>
http://www.sfee.gr/files/egiklioi/EOF-FOOD%20SUPPL%20ADS.pdf


2>>Ackman's Latest Dig at Herbalife
http://www.foxbusiness.com/industries/2013/03/14/ackman-latest-dig-at-herbalife/


3>>Bill Ackman Applauds Call for Herbalife Investigation
http://www.cnbc.com/id/100548920


4>>Herbalife, Under Fire for Alleged Pyramid Scheme, Owes Success to Latinos
''...Much like Mary Kay or Amway, the focus of the nutrition clubs is not on selling the products – but to encourage customers to make money by selling the product themselves...''
http://latino.foxnews.com/latino/money/2013/02/20/herbalife-under-fire-for-alleged-pyramid-scheme-owes-success-to-latinos/


5>>ΜΟΛΥΒΔΟΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ HERBALIFE (2008)
http://www.reuters.com/article/2008/05/20/us-this-hold-toni-herbalife-idUSN1955645920080520


6>>Why Bill Ackman is targeting Herbalife
''...If Ackman is right, Herbalife, a company that reports roughly $4 billion in annual sales and a network of 3.2 million salespeople in 87 countries, could be shut down by the Federal Trade Commission. The Federal Trade Commission calls pyramid schemes illegal and says they prey on consumers....''
http://money.cnn.com/2013/01/08/investing/herbalife-ackman/index.html


7>>ΥΠΕΜΠ: Εξετάζει πυραμίδα από World Ventures
15/04/2010

 

Ενδεχόμενη δημιουργία, λειτουργία ή προώθηση πυραμιδωτού συστήματος πωλήσεων, της γνωστής πυραμίδας, από την εταιρεία World Ventures Marketing LCC, κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας, διερευνά η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Οπως αναφέρεται σε σημερινή επίσημη ανακοίνωση, ''αντικείμενο της διερευνώμενης παράβασης είναι η δημιουργία, λειτουργία ή προώθηση ενός πυραμιδωτού συστήματος πωλήσεων ταξιδιών και διακοπών, στο οποίο ο καταναλωτής θεωρεί ότι έχει την ευκαιρία να έχει όφελος περισσότερο με την εισαγωγή άλλων καταναλωτών στο σύστημα παρά με την πώληση ή την κατανάλωση προϊόντων. Με βάση τη σχετική νομοθεσία, τα πυραμιδωτά συστήματα πωλήσεων (πυραμίδες) απαγορεύονται και θεωρούνται αθέμιτες εμπορικές πρακτικές''. Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών ''σημειώνει ιδιαίτερα το γεγονός ότι σε οργανωμένες συγκεντρώσεις που διοργανώνονται στην Κύπρο για προώθηση του συστήματος πωλήσεων της εταιρείας World Ventures Marketing, LCC χρησιμοποιούνται μέθοδοι με επίκεντρο την ψυχολογία των ακροατών και τη δημιουργία κλίματος ενθουσιασμού με παρουσίαση στοιχείων και δημιουργία προσδοκιών που ευνοούν την υπογραφή συμβολαίου χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό και χωρίς την εκτίμηση των πιθανών κινδύνων για τα οικονομικά συμφέροντα''. Τέλος, η Υπηρεσία καλεί τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί και να αποφεύγουν τη συμμετοχή σε πυραμιδωτά συστήματα πωλήσεων που τους υπόσχονται οφέλη με την εισαγωγή νέων καταναλωτών στο σύστημα και τα οποία είναι παράνομα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ταυτόχρονα πλήττουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.
http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/financials/257591


8α>>Herbalife CEO accused of running 'Ponzi scheme'
Herbalife CEO, Michael Johnson, in his office in Los Angeles
Herbalife CEO, Michael Johnson, στο γραφείο του στο Λος Άντζελες. Φωτογραφία: J Terrill/Διαμέρισμ
 
''...Michael Johnson has been accused of misleadingly implying that his Herbalife empire of self-employed salespeople could all become millionaires selling dieting supplements door-to-door.''
http://www.guardian.co.uk/world/2012/dec/21/herbalife-ceo-ponzi-scheme

8β>>Σχέδιο Πόνζι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF_%CE%A0%CF%8C%CE%BD%CE%B6%CE%B9


9>>Herbalife Criticized at Senate Hearings
http://www.mlmwatch.org/04C/Herbalife/herbalife02.html
(πολυ ενδιαφερον εχουν οι μαρτυριες)

10>>Herbalife Side Effects
http://bloghealthydiet.com/herbalife-side-effects/


11>>What Herbalife Distributors Sell
''...· Finally, just stay away from this stuff. Its not worth the time, money or effort. Buy weight loss products for half the price from your supermarket....''
http://www.freewebs.com/herbalifereport/whatsell.html


12>>The Big Short War
Hedge-fund titan Bill Ackman has vowed to bring down Herbalife, the 33-year-old nutritional-supplement company, which he views as a pyramid scheme.
http://www.vanityfair.com/business/2013/04/bill-ackman-dan-loeb-herbalife


13>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Εταιρίες (πυραμίδα) μια σύγχρονη απάτη...
http://grizosgatos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4081.html



14>>ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Γερμανία: Ερευνα σε 2 εταιρείες για οικονομική απάτη με επενδύσεις-«πυραμίδα»

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63788478


15>>Συστηματα πυραμιδας

Μην κάνετε λάθη που κοστίζουν!

Χιλιάδες Αμερικανοί έχουν χάσει εκατομμύρια δολάρια συμμετέχοντας σε συστήματα πυραμίδας. Πολλά από τα θύματα γνώριζαν το ρίσκο που έπαιρναν (αν και δεν γνώριζαν ότι οι πιθανότητες ήταν εναντίον τους). Πολλοί άλλοι, όμως, νόμιζαν ότι πλήρωναν για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα μιας μικρής επιχείρησης. Αυτοί οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν από συγκαλυμμένες πυραμίδες που έμοιαζαν με νόμιμες επιχειρήσεις. Ο σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να σας βοηθήσει να αποφύγετε να πέσετε θύματα των πυραμίδων, είτε πρόκειται για απλά είτε για συγκαλυμμένα συστήματα. Τα απλά συστήματα πυραμίδας είναι σαν τις αλυσιδωτές επιστολές, ενώ οι συγκαλυμμένες πυραμίδες μοιάζουν με λύκους με δορά προβάτου, που κρύβουν την πραγματική τους φύση για να εξαπατήσουν πιθανούς επενδυτές και να ξεφύγουν από το νόμο.

Τι είναι τα συστήματα πυραμίδας;

Τα συστήματα πυραμίδας είναι παράνομα σχήματα στα οποία πολλά άτομα στη βάση της πυραμίδας καταβάλλουν χρήματα σε λίγα άτομα στην κορυφή της πυραμίδας. Κάθε νέος συμμετέχων πληρώνει για την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και κερδίζει από τις πληρωμές άλλων ατόμων ενδέχεται να εγγραφούν αργότερα. Για την εγγραφή, παραδείγματος χάρη, μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια μικρή επένδυση ή να καταβάλετε χιλιάδες ευρώ. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, με 1.000 ευρώ αγοράζετε μια θέση σε ένα από τα τετραγωνίδια της βάσης της πυραμίδας. Τα 500 ευρώ πηγαίνουν στο άτομο που βρίσκεται στο ακριβώς επάνω τετραγωνίδιο από εσάς και τα υπόλοιπα 500 ευρώ πηγαίνουν στο άτομο που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας, το διοργανωτή. Εφόσον συμπληρωθούν όλα τα τετραγωνίδια με συμμετέχοντες, ο διοργανωτής θα εισπράξει 16.000 ευρώ, ενώ εσείς και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στη βάση της πυραμίδας θα είστε κατά 1.000 ευρώ φτωχότεροι. Όταν αποπληρωθεί ο διοργανωτής, απομακρύνεται το τετραγωνίδιό του και το δεύτερο επίπεδο ανεβαίνει στην πρώτη θέση αποπληρωμής. Μόνο τότε αρχίζουν να αποκομίζουν κέρδη τα δύο άτομα που βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο. Για να αποπληρωθούν αυτά τα δύο άτομα, προστίθενται 32 κενά τετραγωνίδια στη βάση της πυραμίδας και συνεχίζεται η αναζήτηση νέων συμμετεχόντων.
Κάθε φορά που ανεβαίνει στην κορυφή κάποιο επίπεδο, πρέπει να προστεθεί ένα νέο επίπεδο στη βάση της πυραμίδας, διπλάσιο σε μέγεθος από το προηγούμενο. Αν εγγραφούν στο σύστημα αρκετοί νέοι συμμετέχοντες, εσείς και οι υπόλοιποι 15 παίκτες του επιπέδου σας ενδέχεται να κατορθώσετε να φτάσετε στην κορυφή. Εντούτοις, για να εισπράξετε τα κέρδη σας, θα πρέπει να έχουν προσχωρήσει 512 συμμετέχοντες, οι μισοί από τους οποίους 8α έχουν χάσει 1.000 ευρώ ο καθένας.
Ασφαλώς, η πυραμίδα μπορεί να καταρρεύσει πολύ πριν φτάσετε εσείς στην κορυφή. Προκειμένου να κερδίσουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε ένα σύστημα πυραμίδας, θα πρέπει να μην σταματήσει ποτέ η ροή νέων συμμετεχόντων.
Στην πραγματικότητα, όμως, η ροή των συμμετεχόντων είναι περιορισμένη και κάθε νέο επίπεδο συμμετεχόντων έχει λιγότερες πιθανότητες προσέλκυσης νέων συμμετεχόντων και περισσότερες πιθανότητες απώλειας χρημάτων.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τα συστήματα πυραμίδας


  1. Είναι για ηττημένους. Τα συστήματα πυραμίδας είναι απλά μαθηματικά: πολλοί ηττημένοι πληρώνουν λίγους νικητές.
  2. Είναι απατηλά.Όσοι συμμετέχουν σε συστήματα πυραμίδας εξαπατούν, συνειδητά ή όχι, αυτούς που προσελκύουν. Λίγοι είναι αυτοί που θα πλήρωναν για να συμμετάσχουν αν τους είχε εξηγήσει κάποιος προηγουμένως τις φθίνουσες πιθανότητες.
  3. Είναι παράνομα.Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να διαλυθεί το σύστημα από τις αρμόδιες αρχές και οι συμμετέχοντες να βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα και ενδεχόμενη σύλληψη.


Για ποιο λόγο να πληρώσει κανείς για να συμμετάσχει σε ένα σύστημα πυραμίδας;

Οι διοργανωτές συστημάτων πυραμίδας είναι ειδήμονες στον τομέα της ομαδικής ψυχολογίας. Στις συναντήσεις προσέλκυσης, δημιουργούν ξέφρενη, ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, όπου η ομαδική πίεση και οι υποσχέσεις εύκολου κέρδους παίζουν με την απληστία των ανθρώπων και το φόβο της απώλειας μιας καλής ευκαιρίας. Ενθαρρύνεται η προσεκτική εξέταση του θέματος και η υποβολή ερωτήσεων. Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε ένα τέτοιο θέλγητρο αν δεν αντιληφθεί ότι το σύστημα είναι εναντίον του.

Συγκαλυμμένες πυραμίδες – Λύκοι με δορά προβάτου

Ορισμένοι διοργανωτές πυραμίδων προσπαθούν να κάνουν τα συστήματά τους να μοιάζουν με μεθόδους πολυεπίπεδου μάρκετινγκ. Το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ συνιστά νόμιμη και θεμιτή επιχειρηματική μέθοδο που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο ανεξάρτητων διανομέων για την πώληση καταναλωτικών προϊόντων.
Προκειμένου να μοιάζουν με Εταιρίες πολυεπίπεδου μάρκετινγκ, τα συστήματα πυραμίδας αναλαμβάνουν μια σειρά προϊόντων και ισχυρίζονται ότι δραστηριοποιούνται στον τομέα της πώλησης των εν λόγω προϊόντων στους καταναλωτές. Ωστόσο, στην καλύτερη περίπτωση, ελάχιστη προσπάθεια καταβάλλεται για την πραγματική διάθεση των προϊόντων. Απεναντίας, οι Εταιρίες βγάζουν χρήματα με το συνήθη τρόπο που εφαρμόζουν τα συστήματα πυραμίδας: προσελκύοντας νέα άτομα. Οι νέοι διανομείς πιέζονται να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων έναντι αξιόλογων χρηματικών ποσών κατά την εγγραφή τους.
Μπορεί να χρειαστεί, παραδείγματος χάρη, να αγοράσετε σχεδόν ευτελή προϊόντα έναντι 1.000 ευρώ για να γίνετε «διανομέας». Το άτομο που σας προσέλκυσε λαμβάνει τα 500 ευρώ (πενήντα τοις εκατό προμήθεια) και τα υπόλοιπα 500 ευρώ πηγαίνουν στην κορυφή της πυραμίδας (στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην Εταιρία). Παρατηρήστε την ομοιότητα με το σύστημα της απλής πυραμίδας που περιγράψαμε νωρίτερα.
Οι περισσότερες συγκαλυμμένες πυραμίδες, ωστόσο, δεν αποκαλύπτονται τόσο εύκολα. Τα συστήματα πυραμίδας συχνά επιλέγουν προϊόντα με φθηνό κόστος παραγωγής που δεν έχουν καθιερωμένη αξία στην αγορά, όπως νέα θαυματουργά προϊόντα, εξωτικές θεραπείες, κτλ. Έτσι, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς κατά πόσον υπάρχει όντως καταναλωτική αγορά για τα προϊόντα. Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε να εξαπατηθείτε από μια συγκαλυμμένη πυραμίδα είναι να γνωρίζετε τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια νόμιμη ευκαιρία εισοδήματος.

Πολυεπίπεδο μάρκετινγκ– Νόμιμες ευκαιρίες εισοδήματος

Το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ είναι ένας δημοφιλής τρόπος λιανικών πωλήσεων κατά τις οποίες πωλούνται καταναλωτικά προϊόντα, όχι σε καταστήματα από πωλητές, αλλά από ανεξάρτητους συνεργάτες, άνδρες και γυναίκες (διανομείς), στα σπίτια συνήθως των καταναλωτών. Ως διανομέας, μπορείτε να ορίσετε εσείς τις ώρες εργασίας σας και να κερδίσετε χρήματα πουλώντας καταναλωτικά προϊόντα που προμηθεύεστε από μια επίσημη Εταιρία.
Σε μια πολυεπίπεδη δομή, μπορείτε επίσης να αναπτύξετε και να διαχειρίζεστε το δυναμικό πωλήσεών σας, προσελκύοντας, παρέχοντας κίνητρα, προσλαμβάνοντας και εκπαιδεύοντας τρίτους για την πώληση των εν λόγω προϊόντων. Η αμοιβή σας σε αυτήν την περίπτωση θα περιλαμβάνει ένα ποσοστό των πωλήσεων ολόκληρης της ομάδας σας, καθώς και τα κέρδη από τις δικές σας πωλήσεις σε πελάτες λιανικής. Η ευκαιρία αυτή έχει καταστήσει το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ ελκυστικό τρόπο σύστασης μιας επιχείρησης με συγκριτικά μικρό κεφάλαιο.

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε μια νόμιμη επιχείρηση από ένα συγκαλυμμένο σύστημα πυραμίδας

Τα συστήματα πυραμίδας επιδιώκουν να βγάλουν χρήματα από εσάς (και μάλιστα γρήγορα). Οι Εταιρίες πολυεπίπεδου μάρκετινγκ επιδιώκουν να βγάλουν χρήματα μαζί με εσάς ενόσω χτίζετε την επιχείρησή σας (και τη δική τους) πουλώντας καταναλωτικά προϊόντα. Προτού προσχωρήσετε σε μια Εταιρία, πραγματοποιήστε ενδελεχή έρευνα. Μια καλή αφετηρία είναι να θέσετε στον εαυτό σας τα ακόλουθα τρία ερωτήματα:
  1. Πόσα χρήματα πρέπει να καταβάλετε για να γίνετε διανομέας;
  2. Προτίθεται η Εταιρία να επαναγοράσει τυχόν απούλητο απόθεμα προϊόντων;
  3. Πωλούνται τα προϊόντα της Εταιρίας στους καταναλωτές;


  1. Κόστος εκκίνησης; ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ! Το κόστος εκκίνησης στις πολυεπίπεδες Εταιρίες είναι κατά κανόνα μικρό (συνήθως ένα κιτ προϊόντων στο κόστος ή κάτω από το κόστος της Εταιρίας). Οι Εταιρίες αυτές θέλουν να διευκολύνουν την έναρξη των πωλήσεων, χωρίς να σας επιβαρύνουν ιδιαίτερα. Τα συστήματα πυραμίδας, από την άλλη, αποκομίζουν σχεδόν το σύνολο των κερδών τους από την εγγραφή νέων συμμετεχόντων. Ως εκ τούτου, το κόστος για να γίνετε διανομέας είναι συνήθως υψηλό.ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΥΧΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η/Υ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, κτλ. Οι εν λόγω αγορές μπορεί να μην είναι καν ακριβές ή «απαιτούμενες». Οι Εταιρίες, όμως, ασκούν μεγάλη πίεση ώστε να «επωφεληθείτε στο έπακρον από την ευκαιρία».
  2. Επαναγορά του αποθέματος προϊόντων; ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΥΛΗΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ! Οι νόμιμες Εταιρίες που απαιτούν από εσάς να αγοράσετε απόθεμα προϊόντων συνήθως «επαναγοράζουν» τα απούλητα προϊόντα αν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την επιχείρηση. Οι νομοθεσίες ορισμένων πολιτειών και ο Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας του Συνδέσμου Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων (DSA) των ΗΠΑ απαιτούν επαναγορά των προϊόντων στο 90% τουλάχιστον του αρχικού σας κόστους.
  3. Πωλήσεις στους καταναλωτές; ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ (Ή ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ), ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ! Πρόκειται για σημαντικό στοιχείο. Το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ (όπως και άλλες μέθοδοι λιανικών πωλήσεων) εξαρτάται από την πώληση προϊόντων στους καταναλωτές και την εδραίωση ζήτησης. Αυτό απαιτεί ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα συστήματα πυραμίδας, από την άλλη, δεν ενδιαφέρονται για τις πωλήσεις των προϊόντων στους τελικούς χρήστες. Τα κέρδη προέρχονται από μαζικές πωλήσεις προϊόντων σε νέους συμμετέχοντες, οι οποίοι αγοράζουν τα προϊόντα όχι επειδή είναι χρήσιμα ή προσφέρονται σε ελκυστική τιμή, αλλά επειδή πρέπει να τα αγοράσουν για να προσχωρήσουν στην Εταιρία. Οι αγορές αποθεμάτων προϊόντων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβαίνουν τις ρεαλιστικές προσδοκίες πωλήσεων.


Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από μια κακή επένδυση

  1. Πάρτε το χρόνο σας.Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει. Μια καλή ευκαιρία για τη δημιουργία μιας επιχείρησης πολυεπίπεδης δομής δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σε μια νύχτα. Όσοι λένε ότι «θα επωφεληθείτε εξαρχής» υπονοούν ότι αυτοί που θα προσχωρήσουν αργότερα θα αφεθούν στα κρύα του λουτρού. ΠΡΟΣΟΧΗ!
  2. Θέστε ερωτήσεις:
    • Για την Εταιρία και τα στελέχη της.
    • Για τα προϊόντα – το κόστος τους, την πραγματική αγοραία αξία, την πηγή εφοδιασμού και την πιθανή αγορά στην περιοχή σας.
    • Για το κόστος εκκίνησης (συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων αγορών).
    • Για την εγγύηση επαναγοράς των απαιτούμενων αγορών από την Εταιρία.
    • Για τα μέσα εισοδήματα των ενεργών διανομέων.
  3. Πάρτε γραπτά αντίγραφα όλου του διαθέσιμου ενημερωτικού υλικού της Εταιρίας.

  4. Συμβουλευτείτε τρίτους οι οποίοι είχαν εμπειρία με την Εταιρία και τα προϊόντα της. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα πωλούνται πράγματι στους καταναλωτές.
  5. Πραγματοποιήστε έρευνα και επαληθεύστε όλες τις πληροφορίες. Μην θεωρείτε δεδομένο ότι όσα έγγραφα μοιάζουν επίσημα είναι ακριβή και πλήρη.


Ποιος μπορεί να σας βοηθήσει

Για να λάβετε βοήθεια όσον αφορά την αξιολόγηση μιας Εταιρίας, επικοινωνήστε με το Σύνδεσμο Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων ή με το Εμπορικό Σύλλογο / Εμπορικό Επιμελητήριο του νομού σας.

Περισσότερη βοήθεια!

Αν εξετάζετε το ενδεχόμενο καταβολής χρημάτων για τη λήψη βοήθειας όσον αφορά το ξεκίνημα της επιχείρησής σας, τα συγκαλυμμένα συστήματα πυραμίδας δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή. Για βοήθεια όσον αφορά τον εντοπισμό και την αποφυγή απατηλών επιχειρηματικών ευκαιριών, στείλτε ένα φάκελο προπληρωμένου τέλους με τη διεύθυνσή σας στον ΕΣΕΑΠ.
http://www.eseap.org.gr/site/_gr/about/schemes.htm


16>>η ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΑΠΑΤΗ (Amway / Herbalife κλπ)
http://apentomosis.blogspot.gr/2011/05/avonherbalifeamway.html
(ενδιαφεροντα σχολια,... διαβαστε τα)

17>>
Εταιρίες MLM και η κομπίνα τις πυραμίδας - Η Γνώμη μου

(ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

18>>Πυραμίδα η Ad-Ventures?
http://avevaios.blogspot.gr/2012/04/world-ventures.html


19>>ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΆ 
ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ>>>
http://mlmamwayherbalife.blogspot.gr/2008/10/2-amway-herbalife.html


ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ (24/04/2013)

25-04-2013: Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για κλοπή στις Σέρρες    
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 25 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για κλοπή στις Σέρρες
 
Συνελήφθη χθες (24.04.2013) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή.
 
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος αφαίρεσε από 46χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, το οποίο ήταν σε κλειστό φάκελο, που τον ξέχασε σε προθάλαμο αρτοποιείου.
 
Ο 31χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.
 
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ (24/04/2013)

25-04-2013: Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Γεωργίας για κλοπή στις Σέρρες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 25Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Γεωργίας για κλοπή στις Σέρρες
Ταυτοποιήθηκε επιπλέον κι ένας 32χρονος ημεδαπός που συμμετείχε στην κλοπή
 
Συνελήφθη χθες (24.04.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας υπήκοος Γεωργίας 29 ετών, για κλοπή.
 
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό 32 ετών, ο οποίος αναζητείται, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών 33χρονου ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (559) ευρώ.
 
Ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.
 
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ ΣΕΡΡΩΝ (19/04/2013)

25-04-2013: Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε οικία στο Κάτω Μητρούσι Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 25 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε οικία στο Κάτω Μητρούσι Σερρών
 
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία που έλαβε χώρα την 19.04.2013 στο Κάτω Μητρούσι Σερρών.
 
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 32 και 34 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απόπειρας κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων.
 
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι το απόγευμα της 19.04.2013, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην οικία ενός 45χρονου ημεδαπού, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.
 
Το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε ακινητοποιημένο έξω από το χωριό και κατασχέθηκε.
 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ... ΣΗΜΕΡΑ

Lit Motors unveils all-electric, fully enclosed motorcycle


Lit Motors is a scrappy San Francisco startup with a basic but ambitious plan. They want to radically change American transportation to be safer and more fuel-efficient using technology that’s been around for over a century – the gyroscope.

Lit Motors’ gyroscopically stabilized C-1 “combines the efficiency and freedom of a motorcycle with the safety and convenience of a car,” according to the company’s website. Officially classified as a motorcycle, the gyroscope technology that Lit Motors uses ensures the C-1 will not fall over like one. In fact, they say it’s virtually untippable, even when broadsided in an accident. (Unbelievable, right? Watch the video below.) Plus, the C-1 offers the body protection of a car.

http://gadgets.feedbox.info/lit-motors-unveils-all-electric-fully-enclosed-motorcycle/?utm_medium=teaser&utm_source=mgid&utm_term=908&utm_campaign=exchange&utm_content=1435068

---------------------------- 

BMX You Have Not Seen Before!




http://gadgets.feedbox.info/bmx-you-have-not-seen-before/?utm_medium=teaser&utm_source=feedbox&utm_campaign=exchange&utm_content=34653

--------------------

Ultramodern ZERO Personal Helicopter

Created by designer Hector del Amo, the ZERO helicopter is a new take on the idea of personal transportation. While I'm unsure of how well this design could be translated into the real world, I'm enjoying the concept and design. Personal use aircrafts would alleviate traffic congestion, especially in bigger cities, but I would be a worried about flying in it since it seems like you're just strapped in and there with no doors to protect you. Regardless, I do like the simplicity and compact look of the ZERO and, who knows, maybe one day we will all be flying to work in our own personal helicopters.




Hector Del Amo on Behance
 
http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/ultramodern-zero-personal-helicopter
 








 

π.ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ

π.Ελπίδιος για το ξύπνημα των Ελλήνων, την επίθεση της Ρωσίας σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική και άλλα πολλά.



σχόλιο Γ.Θ : Νέες εκτιμήσεις (και όχι προφητείες) του π.Ελπίδιου.
Χωρίς να λέει κάτι καινούργιο από αυτά που ήδη έχουν πει οι σύγχρονοι Γεροντάδες και Άγιοι της Εκκλησίας, περιγράφει με εκφραστικό τρόπο τις τελευταίες μέρες του κόσμου πριν την Δευτέρα Παρουσία, ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ καθώς και τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης που θα προηγηθούν.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:
- Για την υπερεκκλησία που θα δημουργήσει ο εξαποδίτης και τους ναούς της πανθρησκείας.
- Για τον ύπουλο πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα από την Αμερική και την Ευρώπη.
- Για το χτύπημα που θα δεχτεί η Αμερική
- Για αυτούς που διοικούν πίσω από την Γερμανία.
- Για τον βασιλιά της Ευρώπης και τον ναό του Σολομώντος.
- Για την λειτουργία του σατανικού τσίπ - σφραγίσματος.
- Για τα μεγάλα θαύματα που θα ζήσουν οι τελευταίοι Χριστιανοί του κόσμου.
- Για την επίθεση της Ρωσίας σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.
- Για την προσωρινή  νίκη της Γερμανίας και την τελική της καταστροφή.
- Για την ύψωση της Ρωσικής σημαίας στο τρούλο του Βατικανού.
- Για το ξύπνημα των Ελλήνων.
- Για την γενοκτονία στην Κύπρο.
- Για την διάλυση της τουρκίας.
- Για τα 3/3 της τουρκίας και ποιοι τα αποτελούν.
- Για το μεγάλωμα και την δόξα της Ελλάδος.
- Για το θάνατο τον σημερινών πολιτικών.
- Για το πάρσιμο της Αγιάς Σοφιάς.
- Για τον μελλοντικό πόλεμο του Αρμαγεδδώνα και την προδοσία της Κίνας.
- Για τις τεχνητές αρρώστιες και τα θανατηφόρα φάρμακα.
- Για την προσευχή και Μετάνοια που θα μας σώσει.

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές