Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΥΜΟΝΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

18-01-2014: Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοφορία, αντίσταση, απειλή, εξύβριση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στο Στρυμονοχώρι Σερρών

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 18 Ιανουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοφορία, αντίσταση, απειλή, εξύβριση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στο Στρυμονοχώρι Σερρών
Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 18 και 23 ετών, οι οποίοι αναζητούνται
Συνελήφθη χθες (17.01.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 41 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοφορία, αντίσταση, απειλή, εξύβριση και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 18 και 23 ετών, οι οποίοι αναζητούνται.
Ειδικότερα, στο Στρυμονοχώρι Σερρών, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν από το οικόπεδο 69χρονου ημεδαπού μεταλλικά υπόστεγα, τα οποία τα τοποθετούσαν έξωθεν του οικοπέδου με σκοπό να τα φορτώσουν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο. Έγιναν όμως αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και αφού επιβιβάστηκαν στο ανωτέρω όχημα τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ανωτέρω όχημα, ενεργώντας συνεχόμενα σήματα στάσης με τη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, πλην όμως οι προαναφερόμενοι ανέπτυσσαν συνεχώς μεγαλύτερη ταχύτητα προκαλώντας κίνδυνο στους λοιπούς χρήστες της οδού.
Κατόπιν, οι ανωτέρω εγκατέλειψαν το όχημά τους στην Ηράκλεια και τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως καταδιώχθηκαν πεζή από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ο 41χρονος, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά της σύλληψης.
Σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω όχημα στερούνταν κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, άδειας κυκλοφορίας, ασφαλιστηρίου συμβολαίου και έλεγχου Κ.Τ.Ε.Ο. και βεβαιώθηκαν παραβάσεις Κ.Ο.Κ..
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές