Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΊΔΑ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!! ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ...


στη σελιδα αυτη στο φατσοβιβλιο

μας παραπεμπει στην 


ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ

Εξοικονομώ έως και 70%, από την κατανάλωση καύσιμου του αυτοκινήτου μου

Αυτή η νέα και πρωτοποριακή συσκευή είναι το κλειδί για την εξοικονόμηση καυσίμου και χρημάτων...

Το Fuel Shark Saver κέρδισε την προσοχή μου από το πρώτο λεπτό, που είδα τη διαφήμιση. Μέσα σε αυτές τις οικονομικές συνθήκες, ένα προϊόν σαν αυτό μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Ειδικά, αν σκεφτεί κανείς τις τιμές των καυσίμων. Φαίνεται, ότι κάθε καλοκαίρι οι τιμές των καυσίμων αναμένεται να χτυπήσουν ρεκόρ. Ήδη, είναι σε παράλογα επίπεδα, σε σύγκριση με πριν από τρία χρόνια. Άρα, όταν παρουσιάζεται κάτι, που υπόσχεται καλύτερη κατανάλωση καυσίμων, απλά συνδέοντάς το στο αυτοκίνητό σου, σίγουρα θα γυρίσουν πολλά κεφάλια. Αλλά είναι το Fuel Shark Saver  όπως ήταν κάποτε, ή είναι κάτι που μπορείς να προσπεράσεις και να μη κοιτάξεις πίσω ξανά; Ήμουν αποφασισμένος να μάθω την αλήθεια για το Fuel Shark Saver. Το όνομά μου είναι Χρήστος Πήρσος και είμαι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων. Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τα αυτοκίνητα. Ειδικά γύρω από το αυτοκίνητο και υπερηφάνεια μου, ένα Opel Astra 2.0 OPC. Αυτό είναι το χόμπι μου και κάθε επιπλέον λεπτό το περνάω μαζί του.
Το Fuel Shark Saver είναι οικονομικό και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή! Εξοικονομώντας έως και 70% από την κατανάλωση του καυσίμου, θα μπορείτε να αποσβέσετε τα χρήματα που επενδύσατε στο Fuel Shark Saver, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μετά όλα τα χρήματα θα είναι καθαρές αποταμιεύσεις. Οι τιμές των καυσίμων με έχουν τρελάνει! Είναι ανόητο να μη μπορώ να ασχοληθώ με το μοναδικό και αληθινό μου χόμπι, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ να γεμίσω το ντεπόζιτο. Δεν σκεφτόμουν μόνο να οδηγώ λιγότερο, αλλά και να πουλήσω το αυτοκίνητό μου. Αλλά αυτό δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει! Το αυτοκίνητό μου είναι το χόμπι μου και η διασκέδασή μου και θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για αυτό…

Αν κάτι είναι αληθινό, θα ήθελα να το ξέρω. Γιατί έχω βαρεθεί να δίνω λεφτά σε αυτούς που κρατάνε τα μονοπώλια και είναι ήδη παρανοϊκά πλούσιοι. Γιατί έχω βαρεθεί να εξαρτώμαι από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την τύχη τους, σε βάρος των κανονικών ανθρώπων. Γιατί έχω κουραστεί να αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να οδηγήσω ή να περπατήσω, γιατί το να γεμίσεις το ντεπόζιτο είναι υπερβολικά ακριβό. Δεν θα διστάσω. Θα βρω έναν τρόπο. Το αυτοκίνητό μου είναι τα πάντα για μένα. Κάθε ευρώ που κατορθώνω να γλιτώσω, πάει για το αμάξι μου. Το φροντίζω σαν να είναι άνθρωπος και πραγματικά θέλω το καλύτερο για αυτό.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά, αλλά ένα από αυτά, το Fuel Shark Saver, κέρδισε την προσοχή μου και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ο τρόπος που λειτουργεί δεν είναι θαυματουργός αλλά είναι πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία έχει ελεγχθεί για χρόνια τώρα και έχει βρει το δρόμο της για τη μαζική παραγωγή. Για παράδειγμα, από το 2012, το σύστημα IEloop χρησιμοποιείται για την παραγωγή των αυτοκινήτων Mazda. Αυτό το σύστημα παρέχει ηλεκτρική ισορροπία για το αυτοκίνητο, όταν η περίοδος του φρεναρίσματος ή της μείωσης ταχύτητας, είναι μικρή. Αυτός ο τρόπος χρησιμοποιεί τον ηλεκτρισμό που είναι αποθηκευμένος, με αποτέλεσμα η κατανάλωση καυσίμου να είναι πολύ λιγότερη. Τα παλαιότερα αυτοκίνητα δεν διαθέτουν τέτοιου είδους σύστημα και το Fuel Shark Saver είναι η συσκευή που προσφέρει ίση μεταφορά του σπινθήρα από τη μηχανή σας. Αποφάσισα να δοκιμάσω, αν θα δούλευε για το αυτοκίνητό μου…

Αξιολόγηση - Η Προσωπική Μου Δοκιμή

Ήταν η στιγμή για την προσωπική μου δοκιμή, για να δω αν το Fuel Shark Saver λειτουργεί πραγματικά. Έκανα παραγγελία στο Διαδίκτυο και το προϊόν έφτασε στα χέρια μου, μετά από μόλις τρεις ημέρες. Η τιμή ήταν πραγματικά οικονομική για όλους, ενώ εξοικονομώντας έως και 70% από την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου, θα αποσβέσετε τα χρήματα που επενδύσατε πολύ γρήγορα, ενώ μετά την απόσβεση θα σας μένει καθαρό κέρδος. Συνοδεύεται από εγγύηση, άρα αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, η συσκευή σας θα αντικατασταθεί με μια ολοκαίνουρια. Θαυμάζω αυτή την γρηγοράδα, γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Επίσης, το αγόρασα με 40% έκπτωση και με δωρεάν αποστολή. Αυτός ο κατασκευαστής ξέρει πώς να κερδίζει πελάτες.

Το Fuel Shark Saver μοιάζει με ένα USB και το συνέδεσα στον μετασχηματιστή του αναπτήρα. Είναι εύκολο και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Συνεπώς, κάθε άνθρωπος μπορεί να το συνδέσει, χωρίς να πρέπει να είναι τεχνική ιδιοφυΐα για να το κάνει να δουλέψει. Αυτό το κάνει το ιδανικό προϊόν, για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, να βελτιώσουν την απόδοση του αυτοκινήτου τους και δεν θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους. Επίσης, με αυτό τον τρόπο, δεν είστε υποχρεωμένος στον κατασκευαστή, εξαιτίας των τεχνικών και των επιπλέον χρεώσεων.

Παρατηρούσα το αυτοκίνητό μου, για μια εβδομάδα με το Fuel Shark Saver. Γνωρίζω τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου πολύ καλά και αναζητούσα βελτίωση σε οτιδήποτε. Συνέδεσα το Fuel Shark και ξεκίνησα για τη δουλειά. Έκανα αποσύνδεση κάθε βράδυ, μόλις σταματούσα να οδηγώ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, το άφηνα συνδεδεμένο.

Το αυτοκίνητό μου πήγαινε καλύτερα από ποτέ. Ήταν σταθερό, δούλευε πιο ήσυχα από το συνηθισμένο και το σημαντικότερο όλων – έκαιγε πολύ λιγότερο καύσιμο. Έχω καταφέρει να οδηγώ για δύο εβδομάδες με την ίδια ποσότητα καυσίμου, που συνήθως χρειαζόμουν για μία εβδομάδα. Αν χρειάζεται να μιλήσω με αριθμούς, η κατανάλωση καύσιμου ήταν 9,5 λίτρα μέσα στην πόλη και 6,8 λίτρα εκτός πόλης. Τώρα, έχει πέσει στα 3,2 λίτρα μέσα στην πόλη και 2,4 εκτός πόλης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι είναι πιθανό, αλλά τα αποτελέσματα είναι γεγονός.

Στις εικόνες παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου μου, πριν να συνδέσω το Fuel Shark Saver και μετά από αυτό:
Τα αυτοκίνητα είναι ένα μυστήριο για τους περισσότερους ανθρώπους, ενώ οι επισκευές του αυτοκινήτου προκαλούν πανικό, γιατί δε θέλουμε να πέφτουμε θύματα των μηχανικών. Για το λόγο αυτό, όταν παρουσιάζεται ένα προϊόν σαν αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι θα ενδιαφέρονταν για αυτό, γιατί τους επιτρέπει να βοηθήσουν το αυτοκίνητό τους, χωρίς ουσιαστικά να ανοίξουν το καπό.

Σε αυτή την τεχνολογία, είναι επίσης εύλογο, ότι θα μπορούσατε να συνδέσετε κάτι στο ταμπλό, που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί καλύτερα.

Για αυτούς που καταλαβαίνουν λιγότερα, για το τι γίνεται κάτω από το καπό, θα εξηγήσω σύντομα, σταθεροποιώντας την τάση στο αυτοκίνητό σας, το ηλεκτρικό του σύστημα θα μπορεί να δουλεύει αποτελεσματικότερα, ενώ με αυτό τον τρόπο σας εξοικονομεί καύσιμα. Επίσης, το προϊόν είναι και οικολογικό, καθώς βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων και βοηθώντας στη μείωση του καυσίμου.Θα αποκτήσετε επίσης καλύτερη ιπποδύναμη και η μπαταρία σας θα διαρκεί περισσότερο. Αρχίζει να λειτουργεί, αμέσως μόλις το χρησιμοποιήσετε και δεν χρειάζεστε έναν μηχανικό για να το εγκαταστήσει. Ο μέσος χρήστης μπορεί να ελέγξει αν πραγματικά κάνει αυτό που λέει ή όχι. Το έκανα και αποδείχτηκε 100% αλήθεια!

Τι Λένε Οι Άνθρωποι

Κατά γενική ομολογία, το Fuel Shark Saver είναι μια εκπληκτική επένδυση. Αυτοί που το έχουν δοκιμάσει, δήλωσαν ότι πραγματικά μείωσε την κατανάλωση καυσίμου τους και έκανε το ηλεκτρικό σύστημα πιο ισορροπημένο. Ορίστε, μερικοί ισχυρισμοί που βρήκα στο Διαδίκτυο…

Θωμάς - Dacia Logan πετρέλαιο

«Λοιπόν, το αγόρασα και η εγκατάστασή του ήταν παιχνιδάκι. Τώρα, το «κορίτσι» μου λειτουργεί καλύτερα και ομαλότερα και το καλύτερο είναι ότι καταναλώνει λιγότερο από ένα λίτρο… Φοβερό, έτσι δεν είναι; Θα μπορούσα να προτείνω το Fuel Shark Saver σε όλους. Έκανε μια εξαιρετική δουλειά για μένα και για το Dacia Logan μου…»

Στέφανος - Kia Rio 1.5 CRDI πετρέλαιο 110CP 2007

«Άρχισα να νιώθω το αποτέλεσμα αμέσως, το αμάξι μου λειτουργούσε καλύτερα και η κατανάλωση καυσίμου έπεσε κατακόρυφα! Δεν είναι υπέροχο;!»

Μιχάλης - Mercedes Sprinter

«Αγόρασα το Fuel Shark Saver για το Mercedes Sprinter που έχω κι αρχικά η κατανάλωση έπεσε από 11,2 στα 8,1. Η δουλειά μου αφορά φόρτωση και μεταφορά εμπορευμάτων και διανύω καθημερινά 150-200 χιλιόμετρα. Κατάφερα να αποσβέσω την επένδυσή μου πολύ γρήγορα και εδώ και 3 εβδομάδες, όλα είναι καθαρό κέρδος για μένα!»

Φραγκίσκος - Chevrolet Aveo 1.4 βενζίνη με εγκατάσταση LPG

«Αγόρασα το Fuel Shark Saver και τώρα μπορώ να οδηγήσω περίπου 250-300 χιλιόμετρα με 28 λίτρα. Η κατανάλωση καυσίμου ήταν 9λ/100χμ, αλλά τώρα μετά τη σύνδεση του Fuel Shark Saver έπεσε στα 6,7λ/100χμ. Εκτός αυτού, το αυτοκίνητό μου λειτουργεί ομαλότερα και η μηχανή λειτουργεί καλύτερα. Αυτά είναι γεγονότα και μιλάνε καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.»

Ανδρέας - Dacia Duster 1.6 16V 2011

«Μπορώ να σας πω με σιγουριά, ότι υπάρχει σημαντική διαφορά: 130 χιλιόμετρα στην εθνική, μετά από την εγκατάσταση, η κατανάλωση ήταν 7,21λ/100χμ. Πριν από την εγκατάσταση, ήταν 10,51λ/100χμ. Αξίζει τα λεφτά του, πιστέψτε με!»
Ναι, βρήκα τον τρόπο να νικήσω τα μονοπώλια των καυσίμων.
Συγχαρητήρια στον κατασκευαστή του Fuel Shark Saver! Έκανες το καλύτερο!

Υ.Γ. Γέμισα το ντεπόζιτό μου την Παρασκευή το πρωί, μετά το ταξίδι μου. Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο!

Χρήστος Πήρσος

Σχόλια:

ΜιχάληςΠαρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014Επίσης, αγόρασα το Fuel Shark Saver, γιατί ήμουν απελπισμένος για λιγότερη κατανάλωση. Το φορτηγό μου καίει 14 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, αλλά χρησιμοποιώντας το Fuel Shark Saver, για περίπου ένα μήνα, τώρα καίει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Μπορεί να μη φαίνεται πάρα πολύ, αλλά σίγουρα έχει διαφορά σε ένα γεμάτο ντεπόζιτο.
ΚώσταςΠαρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014Όποιος έγραψε αυτή την αξιολόγηση, καταλαβαίνει πολλά από την κατασκευή του αυτοκινήτου: Η αρχή της εφαρμογής της χωρητικότητας, απέναντι σε μια μπαταρία αυτοκινήτου, για την απομάκρυνση των παρεμβολών, είναι γνωστή, ενώ η χρήση του αναπτήρα είναι ένας συμβατικός τρόπος, για να το κάνει ένας μη εξειδικευμένος άνθρωπος. Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρείες που φτιάχνουν προϊόντα αυτού του είδους και σίγουρα οι κατασκευαστές του Fuel Shark Saver είναι αναμφίβολα μια από αυτές.
Αγόρασα το Fuel Shark Saver και το δοκίμασα, και διαπίστωσα ότι δουλεύει και για μένα.
Χρήστος Σ.Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014Αυτή η τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με επιτυχία, για πολλά χρόνια. Έχει δοκιμαστεί από το Πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας και της Κίνας, από μια ομάδα μηχανικών. Και τα δύο τεστ έδειξαν μια μείωση των λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, για λίγο παραπάνω από 60%. Επιπλέον, δοκιμάστηκε δύο φορές από την εκπομπή του ABC News, «Δοκίμασέ το την Τρίτη», με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τη δεύτερη φορά, που το ABC News το δοκίμασε, πήραν το Fuel Shark Saver σε μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και έβαλαν το τμήμα σέρβις να το δοκιμάσει. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και η αντιπροσωπεία παράγγειλε το Fuel Shark Saver, για το τμήμα των ανταλλακτικών της. Μετά από μερικούς μήνες, ο διευθυντής του τμήματος ανταλλακτικών δήλωσε ότι δεν είχαν κανένα παράπονο από τους πελάτες τους. Πώς το ξέρω αυτό; Γιατί το τσέκαρα. Δεν αγοράζω τίποτα πριν να τσεκάρω ότι είναι αλήθεια.
Μιχάλης ΛαούτηςΠέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014Έχω δοκιμάσει το Fuel Shark Saver. Τέσσερις μήνες και μερικά γεμίσματα αργότερα, μπορώ να σας πω ότι κάνει τη διαφορά. Οδηγώ μία BMW και η κατανάλωσή της είναι 9,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα… με το Fuel Shark Saver έπεσε στα 6,4 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα… Το αμάξι μου είναι το καλύτερο τεστ για μένα…
Ευγενία Φ.Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014Ενδιαφέρον! Αναρωτιέμαι πόσοι χρήστες κρατούν αρχείο με τη χρήση των καυσίμων τους και αν οι περισσότεροι βρίσκουν κέρδος, όπως εσύ. Όταν αρχικά διάβασα αυτή την αξιολόγηση, μου φάνηκε λογικό ότι ένα τέτοιο προϊόν δε θα δούλευε. Τώρα, διαβάζοντας όλα τα θετικά σχόλια, αρχίζω να αναρωτιέμαι… Αφού είναι αρκετά φθηνό, δεν θα κόστιζε πολύ να κάνω μια προσπάθεια. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και οδηγώ πολύ μέχρι τη δουλειά. Θα μπορούσα να πω, ότι ξοδεύω περίπου €250 το μήνα, μόνο για καύσιμα. Νομίζω, ότι πρέπει να το ψάξω λίγο περισσότερο κι αν βρω πολλές αξιολογήσεις σαν τη δική σου, θα το δοκιμάσω.
Αλίκη ΘωμαίουΤετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014είναι πραγματικά φοβερό… αλλά φοβάμαι αν είναι κακό για τις μηχανές και την οικονομία του καυσίμου.. μπορεί κανείς να μου πει πληροφορίες ή λεπτομέρειες σχετικά με το Fuel Shark Saver… πώς το χρησιμοποιείς και άλλα τέτοια.
Βαλέρια Β.Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014Δεν είμαι σίγουρη τι να σκεφτώ… βλέπω και καλές και κακές κριτικές. Μου κινήθηκε η περιέργεια όταν έκανα κλικ στον σύνδεσμο… αναρωτώμενη, αν θα μπορούσε μια απλή συσκευή συνδεδεμένη στο αμάξι μου να με βοηθήσει να εξοικονομήσω καύσιμα.. Αλλά φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι δε θα λειτουργεί, ωστόσο οι άνθρωποι που έχουν κρατήσει αρχείο των λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, με κάνουν να σκέφτομαι διαφορετικά. Έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι είναι κάτι που θα δοκιμάσω…
Κλέων Ρ.Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014Αληθινή ιστορία και ξέρω για τι πράγμα μιλάω… η Mazda και η BMW μόλις ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν αυτό τον τύπο τεχνολογίας. Ένα ισορροπημένο και πλήρως κινούμενο ηλεκτρικό σύστημα έχει μεγάλη διαφορά. Ρίξτε μια ματιά στο σύστημα IEloop της Mazda.
Νίνα B.Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014Αλίκη Θωμαίου, έχω αγοράσει το Fuel Shark Saver και είναι πραγματικά απλό. Απλά το συνδέεις στον αναπτήρα και εξισορροπεί το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σου. Αυτό σου γλιτώνει καύσιμα και πίστεψέ με, επηρεάζει μόνο την κατανάλωση του καυσίμου ;) Δεν είναι βλαβερό για οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα μονοπώλια των καυσίμων.



ΠΗΓΗ>>http://www.ecofuelmanagement.com/gr/


--------------------------------



ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ 
ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ>>>

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΛΕΕΙ Ο "ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΗΡΣΟΣ" ΕΧΕΙ ΕΝΑ OPEL OPC ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΚΠΙΤ ΤΟΥ ΟΠΕΛ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΕΛ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ...
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΟΠΕΛ ΑΛΛΆ ΑΛΛΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ή ΑΛΛΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ) ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...ΓΙΑ OPC...

ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ:

1η φωτο+γνωμη)Θωμάς - Dacia Logan πετρέλαιο
ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ''ΒΝ'' ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΗΦΙΑ
3η φωτο+γνωμη)Μιχάλης - Mercedes Sprinter
ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο " Μιχαλης" ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΝΤ!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

5η φωτο+γνωμη)Ανδρέας - Dacia Duster 1.6 16V 2011
η φωτογραφια του αυτοκινητου του δηθεν Ανδρεα ειναι απο το wikipedia!!!
http://el.wikipedia.org/wiki/Dacia_Duster

ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ Ή ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ...

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΑΛΛΆ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ
ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΔΩ:

More fuel saver scams

Is anyone else debunking these systems?

Surely if these fuel-savers really are just scams, someone else must also be testing them and writing about it.
Well yes they are. Here are a few links for you to browse.

http://www.aardvark.co.nz/fuelsaverscams.shtml

-----------------

"Fuel saver" devices will not save you fuel

http://jalopnik.com/5802645/fuel-saver-devices-will-not-save-you-fuel

-----------------

τεστ παρομοιας συσκευης "οικονομιας"
http://www.youtube.com/watch?v=wzy3bBhDeuo

-----------------



2 σχόλια:

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές