Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΤΣΑΜΠΟΥΚ ΤΣΑΜΠΟΥΚ ΚΑΪΚ ΠΛΑΤΣΑΠΛΟΥΤΣ ΑΝΔΡΟ ΕΥΒΟΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ (ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΦΥΡΙ-ΦΥΡΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ)


Ξανά σε ελληνικά χωρικά ύδατα τουρκικό πολεμικό πλοίο

11/2/14

H τουρκική κορβέτα «TCG BANDIRMA» εισήλθε στις 06:25 σε ελληνικά χωρικά ύδατα (φωτογραφία αρχείου).
Σε ελληνικά χωρικά ύδατα μπήκε για άλλη μία φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τουρκικό πολεμικό πλοίο.
Πρόκειται συγκεκριμένα για την τουρκική κορβέτα «TCG BANDIRMA», η οποία, προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε στις 06:25 σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ της Ευβοίας και της Άνδρου (Στενό Καφηρέα) και στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία νότια-νοτιοδυτική διήλθε μεταξύ της Κέας και της Κύθνου και εξήλθε στις 09:50 από τα ελληνικά χωρικά ύδατα νοτίως της Κέας.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν και παρακολουθούν το πλοίο καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου του.
Στα τέλη Ιανουαρίου στα ελληνικά χωρικά ύδατα είχε μπει η τουρκική φρεγάτα «Giresun», ακολουθώντας περίπου την ίδια διαδρομή.
πηγη



------------------------------------------

Στις Κυκλάδες έφτασε τουρκική κορβέτα


Παραβίαζε κατά βούληση τα ελληνικά χωρικά ύδατα



Σε μία νέα πρόκληση προχώρησαν σήμερα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Η τουρκική κορβέτα «Bandirma» κινούμενη από Βορρά προς Νότο πέρασε νωρίς το πρωί της Τρίτης από το στενό του Καφηρέα και σχεδόν περιέπλευσε τέσσερα ελληνικά νησιά: Την Εύβοια, την Κέα, την Κύθνο και την Άνδρο. Από τις 06.25 το πρωί που εισήλθε εντός της ελληνικής χωρικής θάλασσας μέχρι τις 09.50 που βγήκε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα η τουρκική κορβέτα προσέγγιζε τις ακτές των ελληνικών νησιών, κινούμενη πολύ κοντά στην Κέα, την Κύθνο αλλά και άλλα νησιά.
Η κίνηση της κορβέτας «Bandirma» δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για την επιθετική διάθεση των Τούρκων. Ούτε σαν αστείο μπορεί να γίνει λόγος περί δήθεν αβλαβούς διέλευσης από την στιγμή που η τουρκική κορβέτα έπλεε ανάμεσα στα ελληνικά νησιά με πολύ χαμηλή ταχύτητα.
Η πολύ σοβαρή πρόκληση έχει προκαλέσει προβληματισμό στους επιτελείς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Πρόσθετα ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός ότι η παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων και ο περίπλους των ελληνικών νησιών από την «Bandirma» συμβαίνει την ώρα που ο πρόεδρος της Κύπρου και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων συναντώνται επισημοποιώντας την έναρξη ενός νέου γύρου απ' ευθείας διαπραγματεύσεων με σκοπό την επίλυση του Κυπριακού.
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούσε και παρακολουθεί την κορβέτα «Bandirma» καθ' όλη τη διάρκεια του πλου της, ενώ την πορεία της τουρκικής κορβέτας ακολούθησαν και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Πηγή: protothema.gr

Αναδημοσιευση απο εδω

------------------------------------------

Την ώρα που οι Σαμαροβενιζέλοι παραδίδουν την Κύπρο: Τουρκική φρεγάτα κάνει συνεχείς παραβιάσεις, φτάνοντας στην Εύβοια

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 - 15:07
Την ώρα που οι Σαμαροβενιζέλοι παραδίδουν την Κύπρο: Τουρκική φρεγάτα κάνει συνεχείς παραβιάσεις, φτάνοντας στην Εύβοια
Στις 11:30 σήμερα το πρωί, στον ίδιο ακριβώς χώρο που τον Ιούλιο του 1974 οι Έλληνες Καταδρομείς της Α' ΜΚ συνέτριψαν την προέλαση του Αττίλα και κράτησαν ελεύθερη την μισή Λευκωσία, ο Ανα(ν)στασιάδης ολοκλήρωσε την προδοσία των Σαμαροβενιζέλων, νομιμοποιώντας το κατοχικό έκτρωμα που οι τούρκοι ονομάζουν κράτος.
Σε ένα κοινό ανακοινωθέν – αίσχος η Κύπρος έγινε μία «ομοσπονδία» και από ότι φαίνεται μόνο η βούληση των Ελλήνων της Κύπρου, μπορεί να σταματήσει τους προδότες από το να διαπράξουν μία ακόμα ύβρη επάνω στους τάφους των Ηρώων και τα δάκρυα των γονιών των αγνοούμενων.
Λίγη ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 06.25 το πρωί μέχρι τις 09.50 η κορβέτα Bandirma παραβίαζε κατά βούληση τα ελληνικά χωρικά ύδατα προσεγγίζοντας Εύβοια, Κέα, Κύθνο και Άνδρο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ «ούτε σαν αστείο μπορεί να γίνει λόγος περί δήθεν αβλαβούς διέλευσης από την στιγμή που η τουρκική κορβέτα έπλεε ανάμεσα στα ελληνικά νησιά με πολύ χαμηλή ταχύτητα».
Αυτό δείχνει την ανοιχτή περιφρόνηση των τούρκων για τα υποπόδια των αμερικανών επικυρίαρχων της χούντας του μνημονίου. Όχι μόνο παίρνουν ό,τι θέλουν, αλλά επιπροσθέτως προσβάλλουν βαναύσως την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η χώρα μας κυβερνάται από ανδρείκελα. Η ανοιχτή τους πρόκληση την συγκεκριμένη ώρα έχει συμβολικό και σημειολογικό χαρακτήρα, αφού έτσι δείχνουν στους Σαμαροβενιζέλους ποιοι είναι οι κυρίαρχοι.
Η συγκυβέρνηση της προδοσίας είναι παντελώς ανίκανη και άβουλη στο να υπερασπιστεί τα Εθνικά Δίκαια και την Εθνική μας Αξιοπρέπεια. Η μόνη τους ικανότητα είναι να κάνουν υποκλίσεις στον παγκόσμιο αφέντη, πραγματοποιώντας τις διαταγές του. Ο απανταχού Ελληνισμός έχει Καθήκον να τους γυρίσει την πλάτη και να αποτρέψει τις προδοτικές πολιτικές τους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές