Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

''ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ'' ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

Επιχείρηση 'ομιχλοπαγίδα' στην Αττική; Μαρτυρία αναγνώστριας. (UPDATED)
"Έμεινα άφωνη όταν σήμερα 17/2/2014 ήμουν καθισμένη σε μια ταβέρνα στα βλάχικα και είδα από το βουνό, το μικρο βουνό που χωρίζει τη Βάρη και την Βάρκιζα, από εκεί βγήκε μια μάζα νέφους, η οποία έμοιαζε με σύννεφο αλλά δεν
ήταν και έμοιαζε με καπνό φωτιάς αλλά δεν ήταν. Με το που ξεχύθηκε στην ατμόσφαιρα ενσωματώθηκε στο νέφος το οποίο αποτελεί το γενικότερο φαινόμενο στην Ελλάδα εδώ και ένα χρόνο. Το καλοκαίρι βαφτίζεται Σκόνη από την Αφρική και τον χειμώνα Αιθαλομίχλη. Εντύπωση μου έκανε το πόσο γρήγορα ξεχύθηκε στην ατμόσφαιρα, το πόσο γρήγορα αραίωσε και ενσωματώθηκε με το γενικότερο νέφος της Αττικής και φυσικά η συχνότητά του, η οποία ήταν κάθε μισή ώρα με 40 λεπτά. Και τέλος αγανάκτηση μου προξένησε το ότι κανείς δεν το παρατήρησε....

Αυτό που δυσκολεύομαι να βρω είναι την αντίστοιχη ορολογία στα Αγγλικά μιας και ο χαρακτηρισμός "ομιχλοπαγίδα" δόθηκε από τον ίδιο τον ερευνητή Λαμπρόπουλο. Θα ήθελα να το κοιτάξετε και εσείς και να δημοσιεύσετε τυχόν ομοιότητες με το φαινόμενο στην Ελλάδα. Αν και σίγουρα θα έχει εφαρμοστεί στην Αμερική λόγω των Αμερικανικών βάσεων και ίσως η Ελλάδα να αποτελεί το γνωστό πειραματόζωο της ευρωζώνης, όπου όλα ξεκινάνε από εδώ και εάν πιάσει επεκτείνεται και στους υπολοίπους .

Ελπίζω να το ερευνήσετε και εσείς και άλλο. Αυτό που μπορώ να πω επειδή μένω και σε παραθαλάσσια περιοχή είναι ότι τον τελευταίο χρόνο παρατηρείται το φαινόμενο και ότι δεν φαίνεται πια ο ορίζοντας της θάλασσας όταν κοιτάς από ψηλά, αλλά μόνο ένα γκρίζο νέφος το οποίο κατά το απόγευμα κοκκινίζει κιόλας. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι σταμάτησαν οι ψεκασμοί, αλλά σίγουρα κάποιες μέρες έχουν αραιώσει για αυτό το λόγο, το ότι δηλαδή γίνονται πλέον επίγεια.
Πολλές μέρες βέβαια, τις πιο πολλές παρατηρούνται και τα δύο φαινόμενα. Και όταν ειδικά έχει νέφος με συννεφιά που σκεπάζεται γενικά ο ουρανός ακούς τα αεροπλάνα και τα βλέπεις που ψεκάζουν από πάνω."

Αναγνώστρια

Παρακαλούμε όποιος έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο να το αναφέρει.

Σχετικά μπορείτε να δείτε και τους ακόλουθους συνδέσμους.



[ ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ]

"Αυτή τι στιγμή ψεκάζουν επίγεια στην Βούλα από το βουνό και καμία σχέση με το χτεσινό φαινόμενο. Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι τρελό. Σαν να μπήκε μια τεράστια μηχανή που δημιουργεί καπνό νέφος στα κινηματογραφικά studio και σε δευτερόλεπτα να καλύπτει τους πάντες και τα πάντα...

Ρίχνουν κάτι πολύ ύποπτο...

Μυρίζει κιόλας χημικά.."

Τι λένε οι "ειδικοί"- διορισμένοι...  

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σε συνδυασμό με την πρόωρη καλοκαιρία κρύβονται πίσω από την μυστηριώδη ομίχλη που καλύπτει από το απόγευμα της Τρίτης την παραλιακή ζώνη της Αθήνας. Το φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα έντονο τα ξημερώματα, απο τον Πειραιά μέχρι τη Γλυφάδα.

«Τέτοιου είδους ομίχλη προκύπτει, όταν επικρατεί υψηλή υγρασία, αλλά η θερμοκρασία πέσει, ενώ η ατμόσφαιρα βρίθει μικροσωματιδίων», εξηγεί στην «Κ» ο δρ. Μιχαήλ Πετράκης, ερευνητής στο Αστεροσκοπείο Αθηνών. «Η εν λόγω ομίχλη μεταφοράς είναι σύνηθες φαινόμενο την Ανοιξη σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως ο Σαρωνικός, ο Πειραιάς και ο Νότιος Ευβοϊκός» συμπληρώνει ο κ. Δημήτρης Ζιακόπουλος, διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές