Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ...(93) BABYEATER IN PAKISTAN (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ,ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑ,ΚΥΝΟΦΑΓΙΑ,...ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ;)

Σοκ με Πακιστανό κανίβαλο που έφαγε μωρό


Στα χέρια της πακιστανικής αστυνομίας βρίσκεται άνδρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για κανιβαλισμό. Τώρα κατηγορείται ότι έφαγε μαζί με τον αδελφό του ένα μωρό, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο σπίτι τους στο κεντρικό Πακιστάν.

Οι αδελφοί Μοχάμαντ Αρίφ, 35 ετών, και Φάρμαν Άλι, 30 ετών, είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού και αφέθηκαν ελεύθεροι πέρυσι. Η αστυνομία είχε αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει.


Τις τελευταίες ημέρες οι γείτονες των δύο αδελφών που ζουν στο χωριό Ντάρια της επαρχίας Πουντζάμπ επικοινώνησαν με την αστυνομία, καθώς από το σπίτι τους ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά.

«Ερευνήσαμε το σπίτι σήμερα το πρωί και βρήκαμε το κεφάλι ενός μικρού αγοριού» δήλωσε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Αμίρ Αμπντουλάχ. «Έχουμε συλλάβει έναν από τους δύο αδελφούς, τον Μοχάμαντ Αρίφ και αναζητούμε τον άλλο αδελφό», πρόσθεσε.

«(Ο Αρίφ) μας είπε ότι ο αδελφός του έφερε το νεκρό αγόρι από ένα κοντινό νεκροταφείο, το έψησαν και το έφαγαν» σημείωσε ο Αμπντουλάχ.

«Θα προχωρήσουμε σε ψυχιατρικά τεστ» για να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του συλληφθέντα, διευκρίνισε ο Αμπντουλάχ.

Οι δύο αδελφοί, που τους έχει εγκαταλείψει η οικογένειά τους εδώ και χρόνια, ζούσαν απομονωμένοι στο σπίτι τους, διευκρίνισαν οι τοπικές αρχές.
tanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές