Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ;


!!!!!!!!!!!!!!!ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!!


Image1



Σχεδιάζουν παιδομάζωμα για τα ελληνόπουλα…
Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. 
Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.
Ζούμε μεγάλες στιγμές. Οι ελλαδίτες σιωνιστές μπολσεβίκοι, αυτοί που χάσαν τον συμμοριτοπόλεμο, για να σώσουν τα ελληνόπουλα απο την κακή επιρροή των εθνικιστών γονιών τους, αφού είναι και έγκλημα ο εθνικισμός, σχεδιάζουν να τα πάρουν απο τις οικογενειές τους και να τα …αναμορφώσουν.
Τα παιδιά σύμφωνα με την Δημοκρατία, δεν ανήκουν στον μπαμπά και στην μαμά…αλλά στην Δημοκρατία η οποία και θα μεριμνήσει ώστε να μην είναι ξενόφοβα να είναι ανεκτικά στο Ισλάμ και θα μπορούν επιτέλους να επιλέξουν τα ίδια, ακόμα και ενάντια στην φύση, το αν θα είναι αγοράκια η κοριτσάκια.
Αυτή η τακτική εφαρμοζόταν αποκλειστικά στην εβραιοκινούμενη σοβιετία όπου τα παιδιά διαχωρίζονταν απο τους γονείς οι οποίοι πηγαίναν στα γκουλάγκ και μετασχηματιζόντουσαν σε καλούς σοβιετικούς εργάτες οι οποίοι εργαζόντουσαν σκληρά για την εβραϊκή νομενκλατούρα και
τους υποτακτικούς της.
Προς την κατεύθυνση της προετοιμασίας του εδάφους για το παιδομάζωμα κινείται η ύποπτη φυλλάδα ΕΘΝΟΣ του μπολσεβίκου Μπόμπολα με σημερινό της δημοσίευμά της. κλίκ ΕΔΩ
Ουσιαστικά μας λέει ότι τα παιδιά πχ του Μιχαλολιάκου, αν είχε, η, του Κασιδιάρη, η του Παναγιώταρου, βρίσκονται σε κίνδυνο απο τις πολιτικές επιλογές των γονιών τους και συνεπακολούθως θα πρέπει το κράτος να ενδιαφερθεί και να τα πάρει απο αυτούς…
Φυσικά η φυλλάδα του ζάμπλουτου με τα χρήματα των αναθέσεων του δημοσίου, δεν ανησυχεί για την δια της πλύσεως εγκεφάλου των μικρών παιδιών, της αποδοχής και της επιβολής του ομοφυλοφιλικού προτύπου όπου δυο άνδρες μεγαλώνουν ένα παιδί ως πατέρας και …μητέρα.
Στην εικόνα ελληνόπουλο καταδικασμένο απο τους γονείς του να υμνεί σε πουστροπαρέλαση, την παραφύση ασέλγεια, η οποία τιμωρείται ποινικά…αλλά η δικαιοσύνη είδαμε πως λειτουργεί…ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Δεν λέει κουβέντα για τα παιδομαζώματα του εγκληματικού ΚΚΕ και των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
Πολύ περισσότερο δεν θα πούν κουβέντα για τα χιλιάδες ελληνόπουλα που οι εαμίτες και ελασίτες, πήραν απο τα σπίτια τους στον συμμοριτοπόλεμο και τα χρησιμοποιούσαν ως ασπίδα έναντι του Ελληνικού Στρατού κατά την καταδίωξή τους μέχρι τα ΣΚΟΠΙΑ.
Αυτήν την άθλια φυλλάδα που την χρυσοπληρώνουν οι έλληνες και που δυστυχώς την διαβάζουν, την έχουν μετατρέψει τα σιωνιστικά και εθνομηδενιστικά συμφέροντα σε πολιορκητικό κριό της Ελλάδος και του ελληνισμού.
Οι ανώμαλοι και επικίνδυνοι αυτοί τύποι οι οποίοι προωθούν τέτοιες απόψεις, έχουν φτιάξει φωλιά στο υπουργείο παιδείας, διορίζουν τους υπηρέτες τους σε σχολεία όπως αυτά της Κυψέλης και των Χανίων και χτίζουν το μέλλον μιας χώρας που θα βρίσκεται στην φτώχεια το σκοτάδι και τον εποικισμό απο το Ισλάμ.
Δυστυχώς για αυτούς …τους πήραμε είδηση
Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τις απόψεις του έλληνα λογοτέχνη
Στρατή Μυριβήλη κατεβάζοντας ένα αρχείο απο ΕΔΩ
και για συντομία δείτε παλαιότερη δημοσίευση ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. 
Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.

Πηγή
Αναδημοσιευση απο εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές