Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το Mega! Τα έχουν κάνει σημαία οι σκοπιανοί ναζί.



Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν....
Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου "ΟΧΙ" με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι νταβατζήδες και οι αχυράνθρωποι δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να "ευαισθητοποιήσουν" την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων. Θεωρούσαν βέβαιο πως ο Παπανδρέου και η συμμορία του, καθώς και οι αχυράνθρωποι στην κυβέρνηση θα άνοιγαν την κερκόπορτα.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ όπως είναι επόμενο, το Mega και ο αχυράνθρωπος πρωταγωνιστής του. Ο Σταύρος Θεοδωράκης.


Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε φασίστες και πράκτορες ώστε να ξεράσουν την προπαγάνδα μίσους. Ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει.
Τα χρόνια πέρασαν, το Mega, οι κοντομηνάδες και οι Θέμοι κατάφεραν να γκρεμίσουν τον Καραμανλή, άλλοι να θησαυρίσουν και άλλοι να γλιτώσουν την φυλακή λόγω των υπηρεσιών τους. Και επανέρχονται τώρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε άλλον ρόλο: Αυτόν του πολιτκού. Ώστε να μαζέψουν πάλι τους χαχόλους που ψήφισαν Σημίτη ή Παπανδρέου και να τους επαναπατρίσουν σε ένα ελέγξιμο μαντρί ώστε να εξασφαλίσουν την αυριανή συγκυβέρνηση πάλι των νταβατζήδων.
Για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να σβήσουν το "μαύρο" προδοτικό παρελθόν. Εξαφάνισαν λοιπόν τα βίντεο της ελεεινής, προπαγανδιστικής εκπομπής. Για κακή τους τύχη όμως, οι σκοπιανοί φασίστες όχι μόνον τις είχαν κρατήσει, αλλά τις έχουν σημαία της ναζιστικής τους προπαγάνδας μέχρι και σήμερα. Απολαύστε τες και θυμηθείτε: Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.




Προσέξτε το 'χαλαρό στυλάκι' που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι. Και δείτε επίσης, πόσο στο 'χαλαρό' αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους 'Μακεδόνες'.

Φανταστείτε μετά τον κο Θεοδωράκη στην βουλή, να κατεβάζει νομοσχέδιο για την αναγνώριση των όποιων δίγλωσσων που είναι και σλαβόφωνοι ως μειονότητας που μάλιστα θα πρέπει να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, δηλαδή ως 'μακεδονική'.
Για τον αλυτρωτισμό και ιμπεριαλισμό των Σκοπιανών κουβέντα. Αλλά, βέβαια, αυτό είναι άλλο θέμα.

---------------------------------------

Με καλαμπόκι του Μαργελλου ταΐζουν τις ποταμίσιες κότες.


 Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις κάποιον του Γ.Α.Π η του Σημίτη θα βρεις.

Είναι πραγματικά εξωφρενική η αποκάλυψη που κάνει το αυριανό ΠΑΡΟΝ στην πρώτη σελίδα. Όλοι οι καταστροφείς της Ελλάδας συνωστίζονται για να φτιάξουν το μόρφωμα του αχυρανθρώπου Σταύρο Θεοδωράκη! Όλο το διεφθαρμένο σκηνικό της Ελλάδας κατάφερε να χωρέσει σε ένα Ποτάμι!

Αυτοί που ξεφτίλισαν την πατρίδα διαχρονικά, την οδήγησαν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια, επειδή η πράσινη συμμορία βάφτιζε το γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι “ελληνικό”, είναι ακόμα εδώ!

Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα ποντάροντας στην πτώχευση της, όχι μόνον παραμένουν ατιμώρητοι αλλά ετοιμάζονται και για την επόμενη μέρα.

Για διαβάστε στα παρακάτω λινκ για το καλαμποκο-καλόπαιδο.

Νονός ο Παπανδρέου ….κοντσιλιέρε ο Μαργέλλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές