Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Πλησιάζει ο πόλεμος

Πλησιάζει ο πόλεμος

Paul Craig Roberts (FT)    (μτφ. Κριστιάν)
Η εξαιρετική προπαγάνδα που ασκείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τα Υπουργεία Προπαγάνδας τους (δηλαδή τα «Δυτικά μέσα ενημέρωσης») κατά της Ρωσίας έχει ως στόχο να οδηγήσει τον κόσμο σε έναν πόλεμο που κανείς δεν μπορεί να κερδίσει. 

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να βγούνε από αυτήν την απερισκεψία επειδή η Ευρώπη θα είναι η πρώτη που θα εξαφανιστεί σε καπνό, λόγω των αμερικανικών πυραύλων που φιλοξενεί και που υποτίθεται εγγυώνται την «ασφάλεια» της.

Ένα διεφθαρμένο Δικαστήριο στην Ολλανδία, αν και παράνομο να αποφασίσει για αυτό το θέμα, καταδίκασε τη Ρωσία να καταβάλει πρόστιμο ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το όφελος των μετόχων της Yukos, μια διεφθαρμένη οντότητα που λεηλατούσε τη Ρωσία και φοροδιαφυγούσε. 
Όπως επισημαίνεται από τον Tyler Durden στο μπλογκ Zero Hedge , η αντίδραση της Ρωσίας ενώπιον αυτής της απόφασης είναι αποκαλυπτική: «Πλησιάζει ένας πόλεμος στην Ευρώπη.  Πιστεύετε ότι αυτή η απόφαση έχει καμία σημασία;», απάντησε ένας σύμβουλος του Πούτιν.

Η Δύση συνωμοτεί εναντίον της Ρωσίας, επειδή οι ​​Δυτικοί είναι τελείως διεφθαρμένοι.
Ο πλούτος της ελίτ δεν βασίζεται μόνο στη λεηλασία των ασθενέστερων χωρών, των οποίων οι ηγέτες μπορούν να αγοραστούν (διαβάστε  τις Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Δολοφόνου  του John Perkins για να μάθετε πώς λειτουργεί αυτή η λεηλασία), αλλά και στη λεηλασία των ίδιων των πολιτών τους. 
Οι αμερικανικές ελίτ έγιναν αυθεντίες στην λεηλασία των ίδιων των πολιτών τους και κατέστρεψαν το μεγαλύτερο μέρος της αμερικανικής μεσαίας τάξης στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα. 
Αντίθετα, η Ρωσία αναδύθηκε από την τυραννία και μια κυβέρνηση που είχε χτιστεί πάνω σε ψέματα, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία καταδύουν σε μια τυραννία που προστατεύεται από ψέματα. 
Οι Δυτικές ελίτ επιθυμούν να λεηλατήσουν τη Ρωσία, ένα ζουμερό τζάκποτ, αλλά να που βγήκε ο Πούτιν στο δρόμο τους. 
Η λύση είναι να απαλλαγούν από αυτόν, όπως  ξεφόρτωσαν τον Προέδρο Γιανούκοβιτς στην Ουκρανία.

Οι αρπακτικές ελίτ και οι ηγεμονικοί νεοκόν έχουν τον ίδιο στόχο: να καταστεί η Ρωσία ένα υποτελές κράτος. 
Ένας στόχος που ενώνει τους χρηματοπιστωτικούς και πολιτικούς ιμπεριαλιστές. 
Έχω τονίσει στους αναγνώστες τη προπαγάνδα που χρησιμοποιείται για να δαιμονοποιήσουν τον Πούτιν και τη Ρωσία. 
Ωστόσο, έμεινα έκπληκτος με τα καταπληκτικά και αισχρά ψέματα της βρετανικής εφημερίδας «The Economist» (26 Ιουλίου 2014). 
Το εξώφυλλο δείχνει το πρόσωπο του Πούτιν σε ιστό αράχνης, με τον τίτλο  –θα έχετε μαντέψει-  «Ένας Ιστός από ψέματα».

Θα έπρεπε να διαβάσετε αυτό το κείμενο, προκειμένου να μετρήσετε το επίπεδο της αηδιαστικής προπαγάνδας στη Δύση και το προφανή ελιγμό που στοχεύει να οδηγήσουν σε πόλεμο κατά της Ρωσίας. 
Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη που να στηρίζει τις άγριες ​​κατηγορίες της Economist  όπως και την έκκλησή της για τον τερματισμό του δυτικού «κατευνασμού» προς τη Ρωσία, καθώς και για αποφασιστική δράση κατά του Πούτιν.

Το είδος των απερίσκεπτων ψεμάτων και η προφανή προπαγάνδα που αναμεταδίδονται από τη "The Economist" δεν έχουν άλλο σκοπό παρά να οδηγήσουν τον κόσμο σε πόλεμο.

Οι δυτικές ελίτ και κυβερνήσεις δεν είναι απλώς διεφθαρμένες, είναι και φρενοβλαβείς. 
Όπως το έγραψα στο παρελθόν, μην περιμένετε να ζήσετε για πολύ καιρό. 

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας σύμβουλος του Πούτιν και Ρώσοι δημοσιογράφοι μιλάνε ανοιχτά για τα σχέδια των ΗΠΑ για ένα προληπτικό χτύπημα κατά της  Ρωσίας  : http://financearmageddon.blogspot.co.uk/2014/07/official-warning-u-s-to-hit-russia-with.html





Αναδημοσιευση απο εδω



ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...(Ή ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΨΥΡΙΖΑ)

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο mr ΑΔΩΝΙΣ


Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΙ!!!

Προς όλους τους δήθεν Ευρωπαίους πολίτες της Εβραιοελλάδος!...

ΩΣ «GOJIM», ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΖΩΑ!!! ΑΓΕΣΘΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ…..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

Οι κατά τον ραββινο Marcus Eli Ravage, Παρεισακτοι, Ταραξιες και Υπονομευτες, δηλαδη οι δηθεν Υδροχοοι Υπερανθρωποι, με αγνωστη ακομη για τους Gojim διαχρονικη μαυριλα των εγκληματων τους και τον ολεθρον που παγκοσμια εχουν ηδη πολλακις προκαλεσει και θα ξαναπροκαλεσουν, εξακολουθουν το εγληματικο τους εργο κατά της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου, χωρις να υπαρχη ένα τελος.

Το βλεπουμε σημερα στο τριτο Αουσβιτς της Ιστοριας, στην Γαζα των Παλαιστινιων (το πρωτο ηταν στην Σκυθοπολη του σημερινου Ισραηλ κατά των Ελληνων και το δευτερο στην Πολωνια κατά των Εβραιων).

Το κυριο προβλημα για την Ελλαδα είναι, ότι ανθρωποι ομιχλωδους προελευσης και καταγωγης, όπως τουλαχιστον φαινεται σχεδον αποκλειστικα εβρα’ι’κης, κυβερνουν συνεχως την Ελλαδα με στοχο τον αφελληνισμο και την υπονομευση του ελληνικου εθνους.

Τα ατομα αυτά εχουν διαβρωση όλα τα πολιτικα κομματα και ελεγχουν και όλα τα Μεσα Μαζικης Συμφορισης του Ελληνικου Λαου.
Οι παντες είναι εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων που αποκλειστικα εξυπηρετουν.

Γιατι το Κεντρικο Ισραηλινο Συμβουλιο (ΚΙΣ) της Ελλαδος να εχη πληθωρα απο προνομοια;
Ειναι οι εβρα’ι’κης καταγωγης πολιτες στην Ελλαδα, Ελληνες ‘η Ισραηλιτες;
Ως Ελληνες οφειλουν να εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις και τα ιδια δικαιωματα με τους αλλους Ελληνες. Ως Ισραηλιτες που ζουν στην Ελλαδα, οφειλουν να εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις και τα ιδια δικαιωματα με τους αλλους Μεταναστες.

Επιβαλλεται συνεπως, χωρις να θεωρηθη αυτό «Αντισημητικο» και οτιδηποτε αλλη παραμορφωμενη απατη, μια οριζοντια και καθετο καταγραφη ολων των πολιτων ιουδα’ι’κης θρησκειας στην χωραν μας, δηλαδη ότι ισχυει και για την καταγραφην των ορθοδοξων χριστιανων, των μελλων της αιρεσης της ιουδα’ι’κης θρησκειας.
Θελουμε συνεπως να γνωριζουμε μεταξυ αλλων και από ποιας ποιοτητας και συμφεροντων ανθρωπων εξουσιαζομαστε!
Αλλως οδηγουμεθα ως ζωα στην σφαγην!
Οι ιδιοτητες του χρηματος είναι, κατά τον δικο τους επισης ανθρωπο Καρλ Μαρξ Μαρδοχα’ι’ Κισσελι, δικες τους ιδιοτητες, είναι τα χαρακτηριστικα τους γνωρισματα και οι ουσιαστικες τους δυναμεις.

Οπου υπαρχει το χρημα δεν βρισκεται μακρυα του ο Εβραιος και ο θεσμος της τοκιζομενης πιστωσης.

Ενα κρατος π.χ. τυπωνει χαρτακια τα οποια γραφουν πανω τους «Οφειλω να σε δωσω εξαιτιας μιας υποσχεσης…».

Η κεντρικη τραπεζα του ως ανω κρατος, που ανηκει παραλογα όχι στο κρατος αλλα σε ιδιωτες απαταιωνες, παιρνει ένα μερος των ως ανω υποσχεσεων στα βιβλια της και εμβαζει στο κρατος, στο οποιο οφειλεν να ανηκη, χαρτονομισματα, που οσα θελει τυπωνει, τα οποια το κρατος αυτό τα παιρνει στον οικονομικο του προ’υ’πολογισμο.

Το άλλο μερος των υποσχεσεων το διαθετει η κεντρικη τραπεζα του κρατους με ημερομηνια ληξης στις ετσι ονομασθεισες Αγορες.

Τι ειδους κατασκευασμα είναι αυτές; Βρισκονται κυριως στην Wall-Street της Νεας Υορκης και στο τετραγωνικο μιλι του Λονδινου (City of London) και αποτελλουνται από κερδοσκοπικεςεβρα’ι’κες μαφιες, από τραπεζες του εσωτερικου και εξωτερικου, από ασφαλιστικα ταμεια του εσωτερικου και εξωτερικου και από φυσικα προσωπα.

Αυτοι που κατεχουν το μερος αυτό των υποσχεσων του κρατους είναι οι «περιφημοι επενδυτες», που δεν δανειζουν χρηματα με τοκους στο ως ανω κρατος, αλλα περιμενουν αποδωσεις μεγαλων κερδων από τις αναγκες του κρατους.

Ετσι δημιουργειται για τους απαταιωνες μια πηγη χρηματος, από την οποια πεινουν οι τοκογλυφοι και περιμενουν να τους εξυπηρετηση το κρατος με τις προηγουμενες υποσχεσεις του.

Το ολο συστημα λειτουργει, διοτι και οι ασκουντες στο κρατος εξουσια είναι εξισου διεφθαρμενα καθαρματα και αδερφια τους.
Συνεπως οι Εβραιοι είναι πρωταθλητες στην δημιουργια του χρηματος από χρεη με χρησιμοποιηση των καταλληλων εργαλειων για μια οικονομικη κριση ως π.χ, CDS-Ασφαλιστρα κινδυνου, που επιτρεπουν στους Εβραιους τζογαδορους να σπεκουλαρουν, των επενδυτικων τραπεζων Goldman Sachs, Neuberger Berman, Blackrock U,K. (συμφεροντων των Rothschilds) και των Οικων πιστοληπτικης αξιολογησης Fitch, Mooodys και Standard & Poor.

Ο Εβραιος Jacques Attali από την Αλγερια, γνωστος επι πολλα χρονια ως ιδιαιτερος Συμβουλος του Γαλλου Προεδρου Francois Mitterrand και τεως Διοικητης της «ευρωπα’ι’κης Τραπεζας για  Ανοικοδομηση και Αναπτυξη», μας δεινει στο Βιλιο του που δημοσιευθηκε το 1986 στην Γαλλια (Attali J. «Siegmund G. Warburg», das Leben eines großen Bankiers, Düsseldorf-Wien 1986), ορισμενες πολυτιμες πληροφοριες για την δημιουργια του χρηματος από χρεη:
«Στα εντοπισθεντα αρχεια του πρωτου δανειοδοτικου Οικου στην Βαβυλωνα, στο σπιτι Murashu, βρισκονται τα ονοματα 70 Ιουδαιων και τα Συμβολαια, τα οποια εγιναν από Ιουδαιους και Βαβυλωνιους.
Κατά την διαρκεια της ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας και αργοτερα της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας (την οποια οι Ρωμηοι ψευδεπιγραφα ονομαζουν βυζαντινη), οι Ιουδαιοι επαιζαν στον τομεα της οικονομιας έναν βαρυσημαντο ρολο.

Στην ανατολικη ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια οι Ιουδαιοι περαν της τυπωσης νομισματων από χρυσο ηταν εξουσιοδοτημενοι να να εισπρατουν και τους φορους.

Τον 5ον μ.Χ. αιωνα εγκαθιστανται οι Εβραιοι ως Τραπεζιτες στα χωρια και τις πολεις της ετσι ονομασθεισης χριστιανικης Ευρωπης και χρηματοδοτουν το Εμποριο των Μοναστηριων και των Πολεων.

Κατά τον 11ον μ.Χ. αιωνα εγινε παντου στην Ευρωπη γνωστη η δανειοδοτικη δραστηριοτητα των Εβραιων και η μεθοδος αυτων ως «Τοκογλυφια».

Στις αρχες του 14 ου μ.Χ. αιωνα μετατοπιζουν οι Εβραιοι τις δανειοδοτικες δραστηριοτητες τους από την Ανατολη προς την Δυση.

Ετσι μετακινειται και ο κυριος κορμος αυτων.

Εγκαθιστανται παντου εκει που αναπτυσεται το Εμπορειο, στις πολιτειες Antwerpen, Brügge, Trier, Nürnberg, Venedig και ειδικα σε ολες τις αυλες των βασιλεων και ευγενων.
βρισκουμε ως προμηθευτες χρηματων για τις πολεμικες δραστηριοτητες των κυριαρχων της Ισπανιας ως π.χ. του Alfons III κατά των Ααβων ‘η των Εβραιων Judah Ebn Ezra ως Τραπεζιτη του Alfons VII. και του Joseph Ibn Shoshan ως Τραπεζιτη του Alfons VIII.

Στην Γερμανια αναπτυσουν των τραπεζικο συστημα γνωστο με τα στερεοτητα Fuggern και Wesern, στην Ιταλια με Alberti και Medici, στην Γαλλια με Jacques Coer, δηλαδη με ονοματα που σκοπημα απεκρυβαν την εβρα’ι’κη τους προελευση. Με τις αρχες του 18ου μ.Χ. αιωνα εγκαθιστανται οι Εβραιοι Τραπεζιτες στο Λονδινο και Αμβουργο με ιδρυσεις εμπορικων Τραπεζων και με δραστηριοτητες στο θαλασσιο Εμποριο.

Από το Λονδινο και Αμβουργο χρηματοδοτουν οι Εβραιοι Τραπεζιτες Asher Levy, David Franks και Hayds Salomon τις εξαγωγες προς τις ΗΠΑ και αργοτερα την αμερικανικη Επανασταση.

Η ανοδος του τραπεζικου Οικου Rothschilds, σε μεγαλυτερο τραπεζικο ιδρυμα της Ευρωπης και σημερα του Κοσμου, αρχισε με τους πολεμους του Ναπολεοντα.

Ο πατερας του δενδρου της οικογενειας της τραπεζικης Δυναστειας Rothschild υπηρξε ο Meyer Amschel, ο οποιος γεννηθηκε το 1744 μ.Χ. στην Φραγκφουρτη της Γερμανιας σε μια από τους Εβραιους κατοικουμενη περιοχη, που εφερε για χαρακτηρισμο αυτης μια κοκκινη πινακιδα (Roth-Schild) και από την οποια οφειλεται το ονομα της οικογενειας Rothschild.

O Meyer Amschel κατορθωσε να αποκτηση σχεσεις με τις ποιο πλουσιες οικογενειες της Ευρωπης ως π.χ. με την γερμανικη οικογενεια Wilhelm από το Hanau που μαζι της πουλουσε την εποχη εκεινη «μισθοσφωρους» στρατιωτες στην Αγγλια που τοποθετουνταν στις αγγλικες αποικιες της αμερικανικης Ηπειρου.

Απο το 1807 μ.Χ. μπορουσε ο Μeyer Amschel ως κυριος Τραπεζιτης της οικογενειας Wilhelm να χρησιμοποιη την περιουσια αυτης για τα δικα του υψηλοτοκα δανεια.
Ο Meyer Amschel με την νεα πηγη εσοδων του αρχισε να δανειζη χρηματα και αυξανε ολοενα την περιουσια του.
Δεν περασε πολυς καιρος που σχεδον ολοι οι Ηγεμονες και οι Ευγενεις της Ευρωπης ηταν χρεωμενοι μεχρι τον λαιμο στον Meyer Amschel. 
Μετα τον θανατο του την 19.09.1812 τα παιδια του James, Salomon και Kalmann συνεχισαν τις δραστηριοτητες με το ονομα «Meyer Amschel Rothschild και Söhne». Όταν το 1814 μ.Χ. ο βασιλευς Ludwig XVIII. ανεβηκε στον θρονο του Παρισιου ο James Rothschild ειχε ηδη ριζωσει εκει και φροντισε να δωση ένα γιγαντιαιο δανειο στον τοτε υπουργο της Γαλλιας Villele για να πληρωση η Γαλλια τις πολεμικες επανορθωσεις στην Αυστρια, Πρωσια, Ρωσια και Αγγλια για τους πολεμους του Ναπολεοντα. Αν και κατά τα τελη του 18ου μ.Χ. αιωνα αρχιζει από το Λονδινο η οικονομικη κριση με επιδρασεις και στο Αμβουργο, οι Εβραιοι Τραπεζιτες στην υπολοιπη Γερμανια με την ετσι ονομασθεισα «βιομηχανικη Επανασταση» εχουν ανοδικη πορεια.

Στο Βερολινο ιδρυoυν οι Εβραιοι Joseph Mendelssohn το 1795 και το 1803 ο Samuel Bleichröder τις τραπεζες τους και στην Κολωνια ο Εβραιος Salomon Oppenheimer την δικη του.Οι Rothschilds ηδη το 1896 ειχαν υπο την κατοχη τους το σιδηροδρομικο δικτυο των ΗΠΑ.

Όταν ο John D. Rockefeller, ενας χρονικα μερικως εξασκουμενος Εβραιος επχειρηματιας στο Cleveland των ΗΠΑ, επεδιωκε να επεκτεινη τις δραστηριοτητες του, ελαβε από την τραπεζα City of Cleveland, που κατειχαν οι Rothschilds, οικονομικη στηριξη.

Ο Rockefeller υποχρεωθηκε να μεταφερη το Πετρελαιο του μεσω του σιδηροδρομικου δικτυου που κατειχαν οι Rothschilds. Η συμβαση Self-Improvement Co εδινε στον Rockefeller για την μεταφορα του Πετρελαιου μια παρανομη προμηθεια, διοτι αυτή τον καθιστουσε ασυναγωνιστο. Οι Rothschilds είναι συνεπως αυτοι που εκαναν τον Rockefeller «Μεγιστανο του Πετρελαιου» με απολυτο Μονοπωλιο σε ολο τον Κοσμο.

Οι Rockefellers συνεπως μεχρι τις ημερες μας είναι οι αντιπροσωποι των Rothschilds στις ΗΠΑ!»
Το Μονοπωλιο παραγωγης και διαθεσης Υδρογονανθρακων επιτυγχανονταν μεχρι σημερα με συμβασεις τυπου Konzession και Produktionsharing. Ένα κρατος με ελπιδοφορες περιοχες για την υπαρξη κοιτασματων Υδρογονανθρακων , που το ιδιο δεν διεθετε την σχετικη τεχνολογια και τα απαραιτητα κεφαλαια, παραχωρουσε με διαγωνισμους οικοπεδα για ερευνα και εκμεταλλευση των πιθανων κοιτασματων.

Στην πρωτη μορφη της συμβασης (Konzession) ο ενδιαφερομενος αναλαμβανε ολες τις δαπανες (ερευνητικες και παραγωγης) και σε περιπτωση επιτυχιας πληρωνε στο κρατος μονο φορους επι των καθαρων κερδων και ειχε το δικαιωμα αποσβεσης των κεφαλαιων που διεθεσεν σε σχετικα μικρο χρονο με την αρχην της παραγωγης.

Στην δευτερη μορφη της συμβασης το κρατος μπορει ποσοστιαια να συμμετασχη στις δαπανες και στην παραγωγη. Και στις δυο μορφες των συμβασεων, αυτές διατυπωνονταν ετσι, ώστε κερδισμενος να βγαινη παντοτε μονο ο επενδυτης.

Σημερα η ως ανω κατασταση εχει ολοκληρωτικα ανατραπει και δη σε βαρος ενός κρατους με ελπιδοφορες περιοχες για την υπαρξη κοιτασματων Υδρογονανθρακων.

Το κρατος πιεζεται να καταχυρωση τα αποθεματα του στον ισολογισμο του ώστε με τα χρεη του να περασουν αυτά στην κατωχη των επιχειρησεων που αναλαμβανουν τα οικοπεδα για ερευνα και παραγωγη.

Ετσι ένα σοβαρο επενδυτικο Projekt περνα στα χερια των τραπεζων της Wall-Street, δηλαδη στα χερια της Goldman Sachs βασει των κρητηριων (υπολογιστικων στανταρτς) των χαρτιων αξιας της SEC των ΗΠΑ. τυχων υπαρκτα αποθεματα Υδρογονανθρακων ενός κρατους περνουν στα χερια αυτων που ελεγχουν τα χρηματιστηρια.

Εάν ένα κρατος αρνηθει να δεχθη την νεα διαδικασια θα εχη την τυχη της Λιβυης, της Συριας και του Ιρακ. Κινδυνευει να ερθη αντιμετωπη με τον στρατιωτικο αξονα (ΝΑΤΟ, Πενταγωνο και Ισραηλ), με τον αγγλοσαξωνικο αξονα των πολυεθνικων εταιρειων και με τον αξονα και των Μεγαλοτραπεζων της Wall.Street και της City of London.

Για τους ως ανω λογους το Μεξικο π.χ. ανγασθηκε να υποκιψη και να δεχθη τους νεους ορους.
Υπο τα ως ανω δεδομενα θα ηταν καλλυτερα για ένα κρατος να μην εντοπιση καθ’ ολου τα τυχων υπαρχοντα κοιτασματα Υδρογονανθρακων!

Η παγκοσμια ως ανω Μαφια υπονομευει την ανεξαρτησια και εδαφικη ακεραιοτητα των κρατων με τις μη κυβερνητικες οργανωσεις Human Rights Watch, World Wildlife Fund, Avaaz, Greenpeace, με την Canvas του Βελιγραδιου, με την Academy of Change του Λονδινου, της Βιεννης και της Doha του Καταρ.

Οι Rothschilds, Rockefellers και οι αλλοι Εβραιοι Τραπεζιτες εκαναν τα παντα δυνατα ολον τον 19ον μ.Χ. αιωνα για να αποκτησουν τον ολικο ελεγχο του δολαριου των ΗΠΑ. Στην αρχη οι προσπαθειες τους απετυχαν, διοτι ως σωστα ορισμενοι πολιτικοι ηγετες των ΗΠΑ ανεγνωρισαν το κινδυνο εξαρτησης της χωρας τους από τους διεθνεις Εβραιους Τραπεζιτες και προειδοποιουσαν τον λαο των ΗΠΑ για τον κινδυνο αυτό.

Με τον Προεδρο του δημοκρατικου κομματος Woodrow Wilson όμως ανοιξε ο δρομος για την μεχρι σημερα εγκληματικη διεισδυση των Μεγαλοαπαταιωνων στις ΗΠΑ.

Γι’ αυτό αλλωστε στηριχθηκε από την Wall-Street, από τους Rockefellers και από τα τσιρακια αυτων, Jakob Schiff, Bernard Baruch, Henry Morgenthau κ.α. ο Woodrow Wilson για την Προεδρια των ΗΠΑ.

Η προ’υ’ποθεση που εκβιασαν ηταν να μπουν στο στενο περιβαλλον του Woodrow Wilson πρακτορες των Μεγαλοαπαταιωνων, που θα δραστηριοποιουνταν την καταλληλη στιγμη για την ψηφιση του νομου περι της ιδρυσης της Κεντρικης Ταπεζας των ΗΠΑ «FED», που θα κατεληγε στα χερια τους.

Για την επιτευξη του επιδιωκομενου σκοπου οι δραστηριοτητες των Μεγαλοαπαταιωνων καλυφθηκαν με ένα πεπλο καπνου, Ο Υπουργος των Οικονομικων της κυβερνησης Woodrow Wilson καταπολεμουσε δηθεν μαζι με τους Μεγαλοαπαταιωνες τον νομο για την ιδρυση της FED.
Με την κατασκευσθεισα θεατρικη αυτή σκηνη ψηφιζεται την 22.12.1913 ο σχετικος νομος στην Βουλη των ΗΠΑ με ψηφους 298 υπερ και 60 κατά και στο Κονγκρεσσο με πλεοψηφια 43 ψηφων εναντι 25.

Από τοτε το νομισμα των ΗΠΑ βρισκεται στα χερια επικινδυνων Μεγαλοαπαταιωνων ιδιωτων και δη Εβραιων Ashkenasim και Sephardim και ελεγχεται νομιμα στα πιεστηρια χωρις να γινεται κανενας κρατικος ελεγχος από τα θεσμικα οργανα των ΗΠΑ. Aπο τοτε λεηλατειται και αιματοκυλειται συστηματικα η ανθρωποτητα.

Αυτό που αγνοει παντελως ο λαος των ΗΠΑ είναι ότι η FED ελεγχεται από την Τραπεζα της Αγγλιας στην City of London και κατ’ επεκταση από τον τραπεζικο Οικο των Rothschilds.
Oι ως ανω Μεγαλοαπαταιωνες, εμφανιζονται κάθε μερα το πρωι ως Μεγαλοτραπεζιτες και το βραδυ ως Μεγαλοτοκογλυφοι που ξεπλενουν μαυρο χρημα, από το Μεγαλοεμπορειο ναρκωτικων και οπλικων συστηματων, που δηθεν δεν επιτρέπονται.

Ζουμε στην αρχη της τρομερης εποχης της μεγαλυτερης Γενοκτονιας που λαμβανει χωρα αθορυβα και συστηματικα παραλληλα με το νέο και τεραστιων διαστασεων ολοκαυτωμα ενός τριτου παγκοσμιου πολεμου που μας ερχεται. Κατά καιρους οι αυριανοι δολοφονοι της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου το λενε ξεκαθιαρα χωρις να φοβουνται κανεναν.
Επιδιωκουν έναν παγκοσμιο πληθυσμο μονο των 500.000 περιπου ανθρωπων. Αυτος σημερα ξεπερασε τα 7 δισεκατομμυρια και υπο κανονικες συνθηκες το 2025 θα είναι περιπου 8,5 δισεκατομμυρια και το 2100 περιπου 11,25 δισεκατομμυρια. Το ότι σημερα ψεκαζουν στην ατμοσφαιρα καθημερινα σε ολον τον Κοσμο αεροπλανα, αυτό δεν εχει να κανη τιποτε με την βελτιωση του γηινου κλιματος, του φαινομενου του θερμοκηπιουτ και την τρυπα του οζοντος.
Τα ετσι ονομασθεντα «Chetrails» περαν από την επικινδυνη μειξη οξειδιων αλουμινιου, αλατων βαριων και αλλων επικινδυνων χημικων ουσιων περιεχουν και ιους για επικινσυνες αρρωστιες.
Σημερα πεθαινουν περιπου 10 εκατομμυρια ανθρωποι κάθε χρονο από καρκινο με ανοδικες τασεις για το μελλον.

Τα φαρμακευτικα καρτελ του πλανητη μας ελεγχονται από τα ιδια ατομα που ελεγχουν τις κεντρικες τραπεζες, το εμπορειο τροφιμων, ολων των στρατηγικων κοιτασματων πρωτων υλων, το μεγαλοεμπορειο ναρκωτικων και οπλικων συστηματων κ.α. Ουδεις συνεπως από τα ως ανω καθαρματα ενδιαφερεται για έναν αποτελεσματικο τροπο θεραπειας του καρκινου που είναι κατά τους πραγματι ειδικους, ως μυκητας, δηλαδη ως μυκητιασικη λοιμωξη, ιασιμος. Αντ’ αυτου σκοπημα εντατικοποιειται ο πολεμος κατά το ανθρωπινο ανοσοποιητικο συστημα με προσθετα στα φαγητα και ποτα, με χημικες καλλιεργειες, με μικροκυματα και συχνοτητες, με φαρμακευτικα προ’ι’ντα, με τους εμβολιασμους κ.α.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Αναδημοσιευση απο εδω


υγ: εβραιάκο μόλις το ανηρτησα, μπήκες να το δεις?...little jew you read it? close my blog now, you free-democrat!!!



Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η ΓΑΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ

3 ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας προϊόντων παρεμπορίου στη Νάξο


Σε τρεις συλλήψεις και κατάσχεση εκατοντάδων προϊόντων παρεμπορίου προχώρησε το πρωί σήμερα η αστυνομία σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε μετά από καταγγελίες επαγγελματιών που είχε δεχθεί ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα προϊόντα παρεμπορίου που κατασχέθηκαν είναι εκτιμώμενης αξίας πώλησης άνω των 15.000 ευρώ...
Τα κατασχεθέντα προϊόντα πριν φορτωθούν στο φορτηγό για τον σκουπιδότοπο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από παρακολούθηση που είχε προηγηθεί μετά από καταγγελίες επαγγελματιών, εντοπίστηκαν από το τμήμα Ασφάλειας Νάξου, οι πρωτεργάτες της διακίνησης παρεμπορίου σε παραλιακές περιοχές της Νάξου, Άγιο Προκόπιο, Αγία Άννα, Πλάκα, που μετά τη σύλληψή τους ακολούθησε και η κατάσχεση εκατοντάδων προϊόντων παρεμπορίου που είχαν.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Νάξου όπου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για τα προϊόντα παρεμπορίου συντάχθηκε πρωτόκολλο καταστροφής τους και μεταφέρθηκαν λίγο αργότερα στο σκουπιδότοπο.

Τα προϊόντα ήταν, γυαλιά ηλίου (382), μανταλάκια για ξαπλώστρες (3500) βραχιόλα χεριού - ποδιού (216), ενδύματα (198), ασημένια κοσμήματα, φακοί, διάφορα αξεσουάρ, βαλίτσες, φακοί λέϊζερ (18), βαφές μαλλιών (12), κολιέ με ξύλινες χάντρες (243), κολιέ ασημένια (29), βραχιόλια ασημένια χεριού-ποδιού (25),  δερμάτινα βραχιόλια (168), πλαστικά βραχιόλια (675), βραχιολάκια με κλωστή (2.160), κουβάρια κλωστές (12), βραχιόλια ξύλινα χειρός (15), ασημένια δαχτυλίδια (31), ασημικά λαιμού (85), ξυλόγλυπτα περιδέραια (70), κομπολόγια διαφόρων τύπων (20), σακίδια πλάτης (4).

Όπως δήλωσε στο Naxos News, ο υπεύθυνος παρεμπορίου του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, Γιάννης Τσολάκης, η όλη επιχείρηση έγινε με μυστικότητα και χωρίς να υπάρξουν φαινόμενα, κυνηγητού ή σύλληψης σε δημόσια έκθεση.

Επισημαίνει ακόμη, ότι είναι η μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντων παρεμπορίου που έχει κατασχεθεί στη Νάξο, που αν διετίθεντο πάρα πολλοί επαγγελματίες του νησιού θα επλήττοντο οικονομικά.

Τη συνέχιση των προσπαθειών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κατά του παρεμπορίου, επισήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Βαγγέλης Στρατούρης, που εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μεθοδική και αποτελεσματική επιχείρηση της αστυνομίας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




πηγη

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΦΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ...

ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


To όπλο της φωνής του Θεού που κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι τους μιλάει απ' το υπερπέραν.
Είναι η τεχνολογία ELF που αναπτύχθηκε στον πόλεμο του Ιράκ, πρόκειται για ένα μυστικό υπέρ-όπλο όπου Χρησιμοποιείται για έλεγχο του εγκεφάλου, αλλά και για σωματική επίθεση....  

ΠΗΓΗ
Αναδημοσιευση απο kerberos-hellas
ΣΧΟΛΙΟ: ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ "ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM"....


Η κατασκευή πραγματικότητας ΜΜΕ σε μια φωτο

Η κατασκευή πραγματικότητας ΜΜΕ σε μια φωτο

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Από που εμπνέονται οι Εβραίοι και κάνουν τέτοιες σφαγές στους Παλαιστίνιους και εξαπατούν όλους τους λαούς;

Από που εμπνέονται οι Εβραίοι και κάνουν τέτοιες σφαγές στους Παλαιστίνιους και εξαπατούν όλους τους λαούς;




Ακολουθούν αποσπάσματα του Ταλμούδ:

• SANHEDRIN, 67A. Ό Ιησούς αναφέρεται ως υιός του Πανδίρα, στρατιώτου τινός".
• KALLAH, 1B (18B). "Νόθος συλληφθείς κατά την διάρκειαν εμμήνου ροής".
• SANHEDRIN, 67A. Ό κρεμασθείς την εσπέραν του Πάσχα".


• TOLDATH JESCHU. Γέννησις αναφερομένη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον.
• ABHODAH ZARAH 11. "Αναφέρεται ως υιός του Πανδίρα, Ρωμαίου στρατιώτου".
• SCHABBATH XIV. "Και πάλιν αναφέρεται ως υι­ός του Πανδίρα, του Ρωμαίου".
• SCHABBATH 104B. "Ωνομάσθη παράφρων και ου­δείς δίδει προσοχή εις τους παράφρονας".
• SANHEDRIN 43A. "Την εσπέραν του Πάσχα ού­τοι εκρέμασαν τον Ιησούν".
• TOLDOTH JESCHU. Ό Ιούδας και ο Ιησούς συ­νεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών".
• SANHEDRIN 103A. Ό υποδείξας την κατάπτωσιν της ηθικής και ο ατιμάσας τον εαυτόν του".
• SANHEDRIN, 107B. "Απεπλάνησεν, διέβρωσεν και κατέστρεμε το Ισραήλ".
• ZOHAR 111 (282). "Απέθανεν ως κτήνος και ετά­φη εις σωρόν ακαθαρσιών κτηνών".
• HILKOTH MELAKHIM. "Προσπάθησε να αποδεί­ξης ότι οι Χριστιανοί σφάλουν λατρεύοντες τον Ιησούν".
• ABHODAH ZARAH, 21A. "Η μνεία καν περί της λατρείας του Ιησού εις τους οίκους ανεπιθύμητος".
• ORACH CHAIIM, 113. "Απόφευγε να παρουσιάζε­σαι ότι τρέφεις σεβασμόν προς τον Ιησούν".
• IORE DEA, 150, 2. "Μην εμφανίζεσαι ότι σέβεσαι τον Ιησούν, έστω και εκ παραδρομής".
• ABHODAH ZARAH (6A). "Η ψευδής διδασκαλία περί λατρείας την πρώτην ημέραν του Σαββάτου". (Κυρι­ακή).
(6) Το Ταλμούδ περί των Χριστιανών
• HILKOTH MAAKHALOTH. "Οι Χριστιανοί είναι ειδωλολάτραι. Μη σχετίζεσθε μετ' αυτών".
• ABHODAH ZARAH (22A). "Μη σχετίζεσθε μετά των ειδωλολατρών, διότι ούτοι κάνουν αιματοχυσίας".
• IORE DEA (153, 2). "Μη συναναστρέφεσθε μετά των Χριστιανών. Χύνουν αίμα αυτοί".
• ABHODAH ZARAH (25B). "Φυλάξου από τους Χριστιανούς, όταν πορεύεσαι εν τη ξένη μετ' αυτών".
• ORACH CHAIIM (20, 2). "Οι Χριστιανοί μεταμφι­έζονται διά να δολοφονούν τους Εβραίους".
• ABHODAH ZARAH (15B). "Ενθυμού, ότι οι Χρι­στιανοί έχουν σεξουαλικές σχέσεις μετά των ζώων".
• ABHODAH ZARAH (22Α). "Υποπτοι είναι οι Χρι­στιανοί της συνουσίας μετά των ζώων".
• SCHABBATH (145B). "Οι Χριστιανοί είναι ακάθαρ­τοι, διότι τρώγουν ακαθαρσίας".
• ABHODAH ZARAH (22B). "Οι Χριστιανοί είναι α­κάθαρτοι, διότι δεν είναι επί του όρους Σινά".
• IORE DEA (198,8). "Καθάρισε τας θήλεις Ιουδαί­ας, τας μολυνθείσας εξ επαφής μετά των Χριστιανών".
• KERITHUTH (6B, σ.78). "Οι Εβραίοι ονομάζο­νται άνθρωποι. Οι Χριστιανοί δεν ονομάζονται άνθρω­ποι".
• ΜΑΚΚΟΤΗ (7Β). "Αθώος δολοφονίας, εφ' όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού".
• ORACH CHAIIM (225, 10). "Οι Χριστιανοί και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισιν".
• MIDRASCH TALPIOTH (225). "Οι Χριστιανοί ε πλάσθησαν, διά να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε".
• ORACH CHAIIM (57, 6Α). "Πρέπει να λυπάται τους Χριστιανούς περισσότερον από τους ασθενείς χοί­ρους".
• ZOHAR 11 (64Β). "Οι Χριστιανοί ειδωλολάτραι ο­μοιάζουν με τας αγελάδας και τους όνους".
• KETHUBOTH (110B). Ό μάλτης (Δαυίδ) παρομοιά­ζει τους Χριστιανούς με τα ακάθαρτα κτήνη".
• SANHEDRIN (74B) TOS. "Η σεξουαλική συνουσί­α του Χριστιανού είναι ως η του κτήνους".
• KETHUBOTH (3B). "Το σπέρμα του Χριστιανού έ­χει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους".
• KIDDUSCHIM (68A). "Οι Χριστιανοί είναι ένας λαός γαϊδάρων".
• ΕΒΕΝ HAERAR (44, 8). "Οι γάμοι μεταξύ των Χριστιανών και Εβραίων άκυροι".
• ZOHAR (11, 64Β). "Αι γεννήσεις των Χριστιανών πρέπει να ελαττωθούν αριθμητικώς".
• ZOHAR (I, 28B). Όι Χριστιανοί ειδωλολάτραι εί­ναι τα τέκνα του όφεως και της Εύας".
• ZOHAR (I, 131A). " Ο ειδωλολατρικός Λαός των Χριστιανών μολύνει τον κόσμον".
• ΕΜΕΚ HAMLELECH (23D). "Αι μη εβραϊκαί ψυχαί προέρχονται από τον θάνατον και την σκιάν του θα­νάτου".
• ZOHAR (I, 46B, 47Α). "Αι ψυχαί των ειδωλολα­τρών έχουν ακάθαρτον θεϊκήν προέλευσιν".
• ROSCH HASCHANACH (17A). "Αι μη εβραϊκοί ψυχαί προέρχονται από τον θάνατον και την σκιάν του θα­νάτου".
• IORE DEA (337, 1). "Αντικαταστήσατε τους νε­κρούς Χριστιανούς, όπως αντικαθιστάτε ψοφήσασαν αγε­λάδα ή γάϊδαρον".
• ΙΕΒΗΑΜΜΟΤΗ (61 Α). Όι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι, αλλά οι Χριστιανοί δεν ονομάζονται άνθρω-ποι .
• ABHODAH ZARAH (14B). "Απαγορεύεται να πω­λούνται θρησκευτικά έργα εις τους Χριστιανούς".
• ABHODAH ZARAH (78). "Αι Χριστιανικοί Εκκλη-σίαι είναι τόποι ειδωλολατρείας".
• IORE DEA (142, 10). "Πρέπει να ευρίσκεσαι μα­κράν εκκλησιών".
• IORE DEA (142, 15). "Δεν πρέπει να ακούς εκκλη-σιαστικήν μουσικήν ή να ατενίζης είδωλα αυτών".
• IORE DEA (141, 1). "Δεν πρέπει να επανακτίζης καταστραφείσας οικίας πλησίον εκκλησιών".
• HILKOTH ABH. ZAR. (10B). Όι Εβραίοι δεν πρέ­πει να πωλούν θραυσθέντα δισκοπότηρα εις τους Χρι­στιανούς".
• SCHABBATH (116A) TOS. "Τα Ευαγγέλια ονομαζό­μενα τεύχη της ανομίας, είναι αιρετικά βιβλία".
• SCHABBATH (116A). Όι Ταλμουδισταί συμφω­νούν ότι τα βιβλία των Χριστιανών πρέπει να καίγωνται".
• ABHODAH ZARAH (2A). "Αι εορταί των Χριστια­νών ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς".
• ABHODAH ZARAH (78C). "Αι Χριστιανικοί εορ­ταί είναι καταφρονημένοι ημέραι, μάταιαι και πονηραί".
• ABHODAH ZARAH (6A). "Απαγορεύεται να τηρή τις την Χριστιανικήν ημέραν των Χριστουγέννων".
• HILKOTH AKUM (CH. IX.). "Απαγορεύεται να ε-ορτάζη τις το Πάσχα και τα Χριστούγεννα".
• GLULLIN (91Β). "Οι Εβραίοι έχουν αξιοπρέπειαν, την οποίαν ούτε ο άγγελος δύναται να έχη".
• SANHEDRIN (58B). "Το να κτυπήση τις Εβραίον είναι ως να ραπίση το πρόσωπον του Θεού.
• CHAGIGAH (15B). Ό Εβραίος να θεωρείται κα­λός παρ' όλας τας αμαρτίας, τας οποίας διαπράττει".
• GITTIM (62A). "Εβραίε, μείνε μακράν των Χριστι­ανικών οίκων κατά τας εορτάς".
• IORE DEA (148.10). "Εβραίε, εσύ δεν πρέπει να ανταποδίδης τον χαιρετισμόν του Χριστιανού. Χαιρέτα λοιπόν πρώτος".
• CHOSCHEN HAM. (26, 1). Ό Εβραίος δεν πρέ­πει να προσφεύγη εις Χριστιανόν Δικαστήν ή Χριστιανικούς Νόμους".
• CVOSCHEN HAM. (34, 19). "Οι Χριστιανοί ή οι υπηρέται δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μάρτυ-ρες .
• IORE DEA (112, 1). "Απόφευγε να συντρώγης με­τά των Χριστιανών, διότι αυτό δημιουργεί οικειότητα".
• ABHOTAH ZARAH (35B). "Μην πίνης γάλα εξ α-γελάδος, την οποίαν αρμέγουν οι Χριστιανοί".
• IORE DEA (178, 1). "Ουδέποτε να μιμήσθε τας συ­νήθειας των Χριστιανών, ούτε καν προς το κτένισμα της κόμης".
• ABHODAH ZARAH (72B). Ό οίνος, τον οποίον ήγγισε Χριστιανός, πρέπει να χύνεται".
• IORE DEA (120, 1). "Πιάτα, αγορασθέντα από τους Χριστιανούς, πρέπει να πλυθούν καλώς".
• ABHODAH ZARAH (2A). "Επί τρεις ημέρας προ των Χριστιανικών εορτών να αποφεύγης τους πάντας".
• ABHODAH ZARAH (78C). "Αι εορταί των οπαδών του Ιησού να θεωρούνται ως ειδωλολατρικοί".
• IORE DEA (189.1). "Να αποφεύγης αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούνται υπό των Χριστιανών, διά τας δημιουργίας των".
• ABHODAH ZARAH (14B). "Απαγορεύεται να πωλούνται εις τους Χριστιανούς αντικείμενα, διά θρησκευ­τικάς των τελετάς".
• IORE DEA (151, 1). "Μη πωλείς ύδωρ εις τους Χριστιανούς, διά βάπτισιν".
• ABHODAH ZARAH (2A, Τ). "Μην εμπορεύεσαι μετά των Χριστιανών, κατά τας ημέρας των εορτών των".
• ABHODAH ZARAH (1, 2). "Τώρα επιτρέπεται να εμπορεύεσαι μετά των Χριστιανών κατά τας τοιαύτας η­μέρας".
• ABHODAH ZARAH (2A, Τ). "Να εμπορεύεσαι με­τά των Χριστιανών, διότι αυτοί έχουν χρήματα, διά να πληρώνουν".
• IORE DEA (148, 5). "Εάν ο Χριστιανός δεν είναι πιστός, τότε δύνασαι να του αποστείλης δώρα".
• HILKOTH AKUM (IX, 2). "Να αποστείλης δώρα εις τους Χριστιανούς, μόνον εάν αυτοί είναι άθρησκοι".
• IORE DEA (81, 7 HA). "Αι Χριστιανοί τροφοί πρέ­πει να αποφεύγονται, διότι αύται είναι ακάθαρτοι".
• IORE DEA (153, 1, Η). "Αι Χριστιανοί τροφοί θα οδηγήσουν τα τέκνα προς αίρεσιν".
• IORE DEA (155, 1). "Να αποφεύγης Χριστιανούς ιατρούς, οι οποίοι δεν είναι πολύ γνωστοί εις τους γεί­τονας".
• PEASCHIM (25A). "Να αποφεύγης ιατρικήν βοήθειαν από τους ειδωλολάτρας, δηλαδή τους Χριστια­νούς".
• IORE DEA (156, 1). "Να αποφεύγης Χριστιανούς κουρείς, εκτός εάν παρίσταται Εβραίος".
• ABHODAH ZARAH (26A). "Να αποφεύγης Χριστι­ανούς μαίας ως επικίνδυνους, όταν μένουσι μόναι".
• ZOHAR (1, 25Β). "Εκείνοι, οι οποίοι κάνουν κα­λό εις τους Χριστιανούς, ουδέποτε θα αναστηθούν".
• HILKOTH ARUM (X, 6). "Βοήθησε τους πένητας Χριστιανούς, εάν αυτό θα προαγάγη την ειρήνη".
• IORE DEA (148, 12Η). "Aπόκρυψε το μίσος κατά των Χριστιανών, κατά τας εορτάς των".
• ABHODAH ZARAH (20A). "Ουδέποτε να επαινής τους Χριστιανούς, παρά μόνον όταν τούτο δεν δύναται να γίνη πιστευτόν, ως αληθές".
• IORE DEA (151, 14). "Δεν επιτρέπεται να επαινής τους Χριστιανούς, διότι τούτο τους προσδίδει δόξαν".
• HILKOTH AKUM (V 12). "Να αναφέρης σχετικός περικοπάς των Αγίων Γραφών, ίνα αποφεύγης να αναφέ­ρης το όνομα του Θεού των Χριστιανών".
• IORE DEA (146, 15). "Να αναφέρεσαι εις τα Χρι­στιανικά σκεύη με καταφρόνησιν".
• IORE DEA (147, 5). "Να χλευάζης τα Χριστιανικά εκκλησιαστικά σκεύη, έστω και αν δεν έχης επιθυμίαν προς τούτο".
• HILKOTH AKUM (Χ, 5). "Ουδέν δώρον εις τους Χριστιανούς. Δώρα όμως εις τους αποστάτας (του Χρι­στιανισμού)".
• IORE DEA (151, 11). "Απαγορεύονται τα δώρα προς τους Χριστιανούς, διότι αυτά ενισχύουν την φιλίαν.
• IORE DEA (334, 43). "Εξορία δι' εκείνον τον Εβραίον, ο οποίος θα πωλήση αγρέπαυλιν εις Χριστιανον
• IORE DEA (154, 2). "Απαγορεύεται να διδάξη τις επάγγελμα εις Χριστιανόν".
• BABHA BATHRA (54BA). "Η Χριστιανική περιου­σία ανήκει εις πρώτον άτομον, το οποίον τυχόν ήθελε ζητήση αυτήν".
• CHOSCHEN HAM (183, 7). "Κράτησε εκείνο, το οποίον ο Χριστιανός εκ λάθους σου επλήρωσε επί πλέ-
ον
• CHOSCHEN HAM (226, 1). Ό Εβραίος δύναται να κρατήση απολεσθέν υπό Χριστιανού και ανευρεθέν υπό Εβραίου".
• BABHA KAMA (113B). "Επιτρέπεται να εξαπατά τις τους Χριστιανούς".
• CHOSCHEN HAM (183, 7). "Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζωνται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επί πλέον από Χριστιανούς".
• CHOSCHEN HAM (156, 5).Όι Εβραίοι δεν πρέ­πει να αποσπούν πελάτας Χριστιανούς από άλλους Ε­βραίους".
• IORE DEA (157, 2Η). "Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Χριστιανούς, οι οποίοι πιστεύουν εις το Χριστιανικόν δόγμα".
• ABHORAH ZARAH (54A). "Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοσθή επί Χριστιανών ή αποστατών".
• IORE DEA (159, 1). "Η τοκογλυφία επιτρέπεται τώ­ρα, διά οιανδήποτε αιτίαν εις βάρος των Χριστιανών".
• BABHA KAMA (113B). "Το όνομα του Θεού δεν βεβηλώνεται, όταν το χρησιμοποιή τις διά να εξαπάτη­ση τους Χριστιανούς".
• KALLAH (1Β,σ.18). "Εβραίος δύναται να ψευδορ-κίση με καθαράν την συνείδησιν".
• SCHABBBOUTH HAG. (6D). Ό Εβραίος δύναται να ορκισδή ψευδώς, χρησιμοποιών λέξεις υπεκφυγής".
• ZOHAR (I, 160A). "Οι Εβραίοι πρέπει πάντοτε να προσπαδούν να εξαπατούν τους Χριστιανούς".
• IORE DEA (158, 1). "Μη θεραπεύεις Χριστιανούς, εκτός εάν αυτό δημιουργή εχδρούς".
• ORACH CAHIIM (330, 2). "Μη βοηθάς κατά την γέννησιν τέκνων των Χριστιανών κατά το Σάββατο".
• CHOSCHEN ΗΑΝ (425, 5). "Μόνο εάν πιστεύη εις το Τοράχ, άλλως μη παρεμπόδισης τον θάνατόν του".
• IORE DEA (158, 1). "Ούτε οι Χριστιανοί, ούτε οι εχθροί δεν πρέπει να διασώζωνται".
• CHOSCHEN HAM (388, 10). "Ένας κατάσκοπος δύναται να φονευθή πριν καν ομολογήση.
• ABHODAH ZARAH (26B). "Οι αποστάται δέον να ρίπτωνται εις φρέατα και ουχί να διασώζωνται".
• CHOSCHEN HAM (388, 15). "Φονεύσατε εκεί­νους, οι οποίοι έδωσαν τα χρήματα των Ισραηλιτών εις Χριστιανούς".
• SANHEDRIN (59A). Ό κατασκοπεύων τον Εβραϊ-κόν Νόμον δέον να τιμωρήται διά δανάτου".
• HILKOTH AKUM (Χ, 2). Όι βαπτισθέντες Εβραί­οι δέον να θανατώνονται".
• IORE DEA (158, 2) HAG. "Φονεύσατε τους αρνη-σιθρήσκους, τους στραφέντας προς το Χριστιανικόν δόγμα".
• CHOSCHEN HAM (425, 5). "Εκείνοι οι οποίοι δεν πιστεύουν εις τον Τοράχ, δέον να φονευθούν".
• HILKOTH TECH (11, 8). Όι Χριστιανοί και οι άλλοι αρνούνται τον "Νόμον του Τοράχ".
• ZOHAR (11, 25Α). Όι Χριστιανοί πρέπει να κατάστραφούν, ως ειδωλολάτραι".
• ZOHAR (11, 19Α). Η αιχμαλωσία των Εβραίων τε­λειώνει όταν αποθνήσκουν οι Χριστιανοί Πρίγκηπες".
• ZOHAR (1, 219Β). Όι Πρίγκηπες των Χριστιανών είναι ειδωλολάτραι και πρέπει να αποθάνουν).
• OBADIAM. "Όταν καταστραφή η Ρώμη, το Ισ­ραήλ θα αναστηθή".
• ABHODAH ZARAH (26Β)Τ. Όι καλλίτεροι των Γκόϊμ (Χριστιανών) πρέπει να φονεύωνται.
• SEPHER OR ISRAEL (177B). "Εάν Εβραίος φο-νεύση Χριστιανόν, δεν διαπράττει έγκλημα.
• IALKUM SIMONI (245C). "Η αιματοχυσία αίμα­τος ασεβών είναι προσφορά θυσίας εις τον Θεόν".
• ZOHAR (11, 43Α). "Η εξολόθρευσις των Χριστια­νών είναι μία αναγκαία θυσία".
• ZOHAR (L, 38B, 39Α). "Υψηλή θέσις εις τους ου­ρανούς δι' εκείνους, οι οποίοι φονεύουν ειδωλολάτρας".
• HILKOTH AKUM (Χ, 1). "Μη κάνεις συμφωνίας και μην επιδεικνύης κανέναν οίκτον προς τους Χριστια­νούς".
• HILKOTH AKUM (Χ, 1). "Είτε απότρεψον αυτούς από τα είδωλα των ή φόνευσον αυτούς".
• HILKOTH AKUM (X, 7). "Μην επιτρέψης εις τους ειδωλολάτρας να παραμείνουν εκεί, όπου οι Εβραίοι εί­ναι ισχυροί".
• CHOSCHEN HAM (338, 16). "Συνεισφέρατε όλοι, διά τα έξοδα δολοφονίας προδότου".
• PESACHIM (49B). "Ουδεμία ανάγκη προσευχών, καθ' όν χρόνον αποκεφαλίζετε το Σάββατον".
• SCHABBATH (118A). "Προσευχαί διά την σωτηρί-αν από την τιμωρίαν του ερχομένου Μεσσία".
Πολλοί διερωτώνται γιατί οι Σιωνιστές-Ταλμουδι-στές είναι άρπαγες, κλέφτες, αλαζόνες, ύπουλοι και ψεύ-τες! Αυτά τα "προτερήματα" τα οφείλουν στις διδασκαλί­ες του Ταλμούδ. Θα παρατεθούν ορισμένες περικοπές για να βγάλουν οι αναγνώστες μόνοι τους τα συμπερά­σματα.
(1) "Η Βίβλος ομοιάζει με το νερό, η Μισνά με κρα­σί,η δε Γκεμάρα με αρωματικό κρασί. Όπως ο κόσμος δεν μπορεί να υπάρξη χωρίς νερό, κρασί και κρασί α­ρωματικό, έτσι δεν μπορεί να υπάρξη χωρίς την Βίβλο, την Μισνά και την Γκεμάρα. Η Παλαιά Διαθήκη ομοιά­ζει με άλας, η Μισνά με πιπέρι και η Γκεμάρα με ευω­διά, ο δε κόσμος δεν μπορεί να υπάρξη άνευ αυτών!" (MASECH, SEPHARIM, FOLIO 13, Β).
(2) Ό μελετών την Βίβλον κάνει έργον καλόν αλλά ίσως και μη καλόν, ο μελετών την Μισνά πράττει έρ­γον καλόν διά το οποίον θα ανταμειφθή, αυτός δε ο ο­ποίος μελετά την Γκεμάρα διαπράττει το μέγιστον κα­λόν" (ΒΑΒΑΜΕΖΑ FOLIO 33, Ο).
(3) "Εάν ο άνθρωπος θα κάνη χρήσιν αποφθέγματος από την Βίβλον αντί του Ταλμούδ, αυτός δεν θα δει ευ-τυχίαν" (CHAG, FOLIO 10, Β).
(4) Όι λόγοι του Ταλμούδ είναι περισσότερον γλυ­κείς από τους λόγους της Βίβλου" (TALMOUD DE JE­RUSALEM, BERACHOTH, PEREK Ι).
(5) "Αι παραβάσεις του Ταλμούδ είναι σοβαρώτεραι παρά οι παραβάσεις της Βίβλου" (SANHEDRIN, FOLIO 88 β). (6) "Δεν πρέπει κανείς να έχη επικοινωνί­α μ' αυτούς οι οποίοι κρατούν εις χείρας την Βίβλον α­ντί του Ταλμούδ" (SEPHER CAD HA KEMACH, FO­LIO 74, C, 4).
(7) "Υιέ μου, δίδε περισσοτέραν προσοχήν εις τους λόγους των ραββίνων παρά εις τους λόγους της (Παλαι­άς) Διαθήκης!" (Κείμενον ERUBIN, FOLIO 21 β, CF, Κείμενον GITTIN, FOLIO 59 β).
(8) Ό αναγιγνώσκων την Βίβλον χωρίς την Μισνά και την Γκεμάρα ομοιάζει τον άνθρωπον, ο οποίος δεν έχει Θεόν!" (SEPHER CHAFARI ZEDEK, FOLIO 9).
(9) "Εμείς αναγνωρίζομεν ότι αναμφιβόλως το Ταλ­μούδ υπερέχει της Βίβλου του Μωϋσέως (Εβραϊκά Αρ­χεία, 1867, τόμος 25, σελίς 15 ο).
(10) "Όποιος δεν εκτελεί τας εντολάς του Ραββίνου, είναι άξιος θανάτου" (Κείμενον ERUBIN, FOLIO 21, β).
(11) "Πρέπει να ενθυμήται κανείς, ότι οι λόγοι των Ραββίνων είναι γλυκύτεροι από τους λόγους των προφη­τών" (SEPHER CAPHTHORU· PERACH 1590, FO­LIO 121).
(12) "Αι συνήθεις ομιλίαι των ραββίνων πρέπει να τι­μώνται εις το πλήρες κείμενον της Βίβλου" (MIDRACH MISCLE, FOLIO 1).
(13) "Όποιος αντιλέγει εις τον Ραββίνον του, φιλονι-κεί μαζύ του ή αγανακτεί εναντίον του, αυτό αντίκειται εις το μεγαλείον του Θεού και φιλονικεί μαζύ του και αγανακτεί εναντίον του" (Κείμενον SANHERDIN, FO­LIO 110, α).
(14) "Τα λόγια των Ραββίνων είναι λόγια Θεού ζώ­ντος!" (BACHAIAD PENT FOLIO 201, COL.4).
(15) Ό φόβος ενώπιον του Ραββίνου είναι ο φόβος ενώπιον του Θεού!" (I AD. CHAZ HILCH, TALMUD, THORA, PEREK 5, 1)
(16) "Εάν ο ραββίνος σου λέγη ότι το δεξί σου χέρι είναι αριστερό και το αριστερό σου δεξί, πρέπει να πι-στέψης τα λόγια του!" (AD. DEUTER., XVII, 11).
(17) "Οι αποθανόντες ραββίνοι καλούνται εις τους ουρανούς διό να διδάξουν τους εκλεκτούς" (AD PENT., PAR 28 FOLIO 129, COL.3)
(18) "Επειδή ο κάθε λόγος των Ραββίνων είναι θεί­ος, πράξε αυτό το οποίον σε συμβουλεύει η καρδιά σου, αναλόγως της δυνατότητος της πραγματοποιήσεως" (Κεί­μενον CHULIN, FOLIO 34, Β).
(19) "Επιτρέπεται να αμαρτάνης, εφόσον η αμαρτία σου μένει κρυφή!" (Κείμενον CHAG, FOLIO 16 και Κείμενον KIDDUCHIN, FOLIO 40-α).




ΠΗΓΗ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΣ ΜΠΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;; ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ...

ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΣ ΜΠΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;; ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ...

Οφείλω να ομολογήσω, οτι δεν είμαι πότης μπύρας, αλλά υπάρχει κάποιος στο σπίτι μου, που την αγαπά, έτσι έπρεπε να καταλάβω την αλήθεια.

Η αθέατη γνώση βρήκε και μετέφρασε αυτο το άρθρο απο το foodbabe.com, όπου αφήνει ερωτηματικά για το αν η μπύρα ειναι πραγματικά αγνη; Γιατί τα συστατικά δεν αναφέρονται στην ετικέτα; Ποιες μάρκες μπορούμε να εμπιστευθούμε; Ποιες μάρκες προσπαθούν να μας δηλητηριάσουν σιγά-σιγά με φθηνά και επιβλαβή συστατικά; Όλες αυτές οι ερωτήσεις περνούν από το κεφάλι μου με ταχύτητα αστραπής. Έτσι, πριν από ένα χρόνο, άρχισα την έρευνα για το τι κρύβεται πραγματικά σε μπίρες και μετά από έρευνα σε αρκετές εταιρείες μπίρας, διαβάζοντας βιβλία για την επιστήμη των τροφίμων, και μιλώντας με τους ειδικούς, οι πληροφορίες που ανακάλυψα ήταν εντελώς σοκαριστικές.
Το βλέπω κάθε φορά. Κάποιος που τρώει βιολογικά, και κάνει τις σωστές επιλογές στο μανάβικο, είναι σε φόρμα και ζει έναν εξαιρετικά υγιή τρόπο ζωής, αλλά αφ' ετέρου πίνει την μπύρα.είναιΛΑΘΟΣ.
Πριν φτάσουμε σε αυτό που βρίσκεται στην μπύρα που θα πρέπει να ανησυχούμε, ας μιλήσουμε σε γενικές γραμμές για το πώς το σώμα αντιδρά με το αλκοόλ.
Το αλκοόλ μεταβολίζεται από το σώμα με διαφορετικό τρόπο από ό, τι όλες οι άλλες θερμίδες που καταναλώνετε. Το αλκοόλ είναι μία μόνο από τις ουσίες που καταναλώνετε που μπορεί να διαπεράσει το πεπτικό σας σύστημα και να πάει κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματός σας. Παρακάμπτει την κανονική πέψη και απορροφάται στο σώμα ανέπαφο, όπου πηγαίνει κατ 'ευθείαν στο ήπαρ.
Το συκώτι σας είναι το κύριο όργανο της καύσης του λίπους σας. Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος ή ακόμα και να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος, η κατανάλωση αλκοόλ είναι ένας από τους χειρότερους εχθρούς σας. Το ήπαρ πρόκειται να μεταβολίζει το αλκοόλ πρώτα εναντίον του λίπους που θέλετε να απαλλαγείτε- καθιστώντας την απώλεια βάρους ακόμα σκληρότερη. Επιπλέον, μία από τις κύριες λειτουργίες του ήπατος είναι να αφαιρέσει τις περιβαλλοντικές τοξίνες από το σώμα σας - αν υπερφορτώνεται με το αλκοόλ, η κανονική απομάκρυνση αυτών των τοξινών γίνεται εξαιρετικά μειωμένη και μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία γήρανση, απώλεια της λίμπιντο, και άλλες ασθένειες.
Το ένα πράγμα που έχετε λάβει πολλοί από εσάς - είναι οι απαιτήσεις εμπορίας της υγείας για τα αλκοολούχα προϊόντα καθιστώντας το πόσιμο τους να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα και ένα πρόσθετο «όφελος» για την υγεία σας. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ της μπύρας την κάνει να φαίνεται σαν ένα αθώο ποτό και οι άνθρωποι την καταναλώνουμε χωρίς καν να το σκεφτούμε. Ποιος δεν έχει δει τις μελέτες που λένε μια μπύρα την ημέρα είναι οτι καλύτερο για σας (θέλω να ρωτήσω ποιος σταματά ποτέ σε μια μόνο μπύρα;);
Έτσι, απο τη φύση, το αλκοόλ από μόνο του δεν είναι ο καλύτερος φίλος ενός υγιούς ατόμου - αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η μπύρα, κυρίως οι αμερικανικές μπύρες, γίνονται με όλα τα είδη των συστατικών πέρα ​​από τα βασικά του λυκίσκου, βύνης και μαγιάς. Υπάρχουν πολλά άλλα συστατικά που χρησιμοποιούνται για να σταθεροποιήσουν, να διατηρήσουν, και να ενισχυθεί το χρώμα και η γεύση της μπύρας.
Όταν πίνετε μπίρα, υπάρχει σχεδόν 100% πιθανότητα ότι δεν ξέρετε τι πίνετε (εκτός αν ρώτησετε τις εταιρείες μπίρας, όπως έκανα). Τα συστατικά στη μπύρα δεν απαιτείται από το νόμο να αναγράφονται οπουδήποτε στην ετικέτα και οι κατασκευαστές δεν έχουν νομική υποχρέωση να αποκαλύψουν τα συστατικά. Για την κανονική μπύρα, τα επίπεδα θερμίδων και αλκοόλ τοις εκατό είναι προαιρετικά και για την ελαφρών θερμιδων μπύρα είναι υποχρεωτικά, αλλά τα επίπεδα αλκοόλ είναι προαιρετικά.
Η Michele Simon, μια δικηγόρος για τη δημόσια υγεία, και συγγραφέας του όρεξη για το κέρδος , και πρόεδρος της Πολιτικής ποτού και φαγητού, μου είπε το λόγο ότι οι εταιρείες μπίρας δεν αποκαλύπτουν τα συστατικά:
Δεν χρειάζεται.
"Η αναγραφή των συστατικών των προϊόντων διατροφής και μη αλκοολούχων ποτών απαιτείται από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Αλλά ένα σύνολο απο άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες ρυθμίζουν τη μπύρα, και οχι πολύ καλά. Το Υπουργείο Οικονομικών - οι ίδιοι που συλλέγουν τους φόρους σας - επιβλέπουν τα αλκοολούχα ποτά. Αυτό εξηγεί ίσως γιατί ξέρουμε περισσότερα για το τι είναι σε ένα κουτάκι κόκα κόλα από ένα κουτάκι Bud. Μπορείτε επίσης να ευχαριστήσετε τη βιομηχανία οινοπνεύματος, η οποία πίεσε για χρόνια έναντι των προσπαθειών της να απαιτεί την αναγραφή των συστατικών. "
Σκέφτηκα εάν οι εταιρείες μπίρας δεν πρέπει να μας πούν τον ακριβή κατάλογο των συστατικών, και έπρεπε να το ερευνήσω αυτό για τον εαυτό μου και τους υπέβαλα εύστοχες ερωτήσεις μέχρι που πήρα την αλήθεια.

Πρώτα απ 'όλα, ήμουν σε θέση να πάρω μια λίστα αναφοράς με τα "νόμιμα" πρόσθετα που επιτρέπονται στην μπύρα από το βιβλίο "Χημικά πρόσθετα στη μπύρα" από το Κέντρο Επιστήμης και Δημόσιου ενδιαφέροντος. Η λίστα μου επέτρεψε να κάνω συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με κάθε μπύρα που διερευνώνται. Για παράδειγμα - η μπύρα που πωλείται στην Αμερική περιέχει πολλά από τα ακόλουθα συστατικά:
Το όξινο γλουταμινικό νάτριο (MSG) - το αλκοόλ είναι εθιστικό ήδη με κάποιους ανθρώπους, αλλά με MSG; Ιερός καπνός.
Προπυλενογλυκόλη (ένα συστατικό που βρίσκεται στα αντιψυκτικά)
Ασβέστιο δινάτριο ΕϋΤΑ (που αποτελείται από φορμαλδεΰδη, cayanide νάτριο και αιθυλενοδιαμίνη)
Πολλοί διαφορετικοί τύποι απο θειώδη και αντι-μικροβιακά συντηρητικά (που συνδέονται με αλλεργίες και άσθμα)
Φυσικές γεύσεις (μπορεί να προέλθουν από οτιδήποτε φυσικό συμπεριλαμβανομένου ενός πρωκτικού αδένα απο κάστορες)
Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης
ΓΤΟ Σάκχαρα - δεξτρόζη, το σιρόπι καλαμποκιού
Καραμέλα χρωματισμός (κλάση ΙΙΙ ή IV γίνεται από αμμωνία και ταξινομείται ως καρκινογόνος)
FD & C Blue 1 (που αποτελείται από το πετρέλαιο και συνδέονται με αλλεργίες, άσθμα και υπερκινητικότητα)
FD & C Red 40 (Κατασκευασμένο από το πετρέλαιο, που συνδέεται με αλλεργίες, άσθμα και υπερκινητικότητα)
FD & C Yellow 5 (Κατασκευασμένο από το πετρέλαιο και συνδέονται με αλλεργίες, άσθμα και υπερκινητικότητα)
Βαφές με βάση τα έντομα : καρμίνιο που προέρχεται από τα έντομα κωχενιλλών για να χρωματίσει την μπύρα τους.
διαυγαστήρες με βάση τα ζώα: ευρήματα που περιλαμβάνουν isinglass (αποξηραμένα ψάρια της ουροδόχου κύστης), ζελατίνη (από το δέρμα, συνδετικό ιστό και τα οστά), και την καζεΐνη (που βρίσκεται στο γάλα)
Ελεγχος αφρού: Χρησιμοποιείται για την επικεφαλής διατήρηση (Μονοστεατική γλυκερίνη και πεψίνη είναι τόσο δυνητικά και προέρχονται από ζώα)
BPA (δισφαινόλη Α είναι ένα συστατικό σε πολλά εσωτερικά του κουτιού που μπορεί να καταλήξουν στη μπύρα.
Η BPA μπορεί να μιμηθεί το θηλυκό οιστρογόνο ορμονών και να επηρεάσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, καθώς και άλλες λειτουργίες των οργάνων.)
Καραγενίνη (που συνδέεται με φλεγμονή του πεπτικού συστήματος, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και θεωρείται καρκινογόνος ουσιά σε ορισμένες περιπτώσεις)


ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΡΩΜΑ
Η μπύρα Newcastle, ένα εμπορικό σήμα του Ηνωμένου Βασιλείου, ομολόγησε αυτό που νομίζαμε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσθετα τροφίμων. Το ψημένο κριθάρι είναι συνήθως αυτό που δίνει στη μπύρα χρυσό ή βαθύ καφέ χρώμα, όμως σε αυτή την περίπτωση, Η μπύρα Newcastle είναι επίσης χρωματισμένη τεχνητά με χρώμα καραμέλας. Αυτό το καραμελόχρωμα κατασκευάζεται με τη θέρμανση της αμμωνίας και άλας υπό υψηλή πίεση, το οποίο δημιουργεί καρκινογόνες ενώσεις. Εάν οι εταιρείες μπίρας απαιτούνταν από το νόμο να αναφέρουν τη λίστα με τα συστατικά, η Newcastle θα πρέπει πιθανότατα να έχει προειδοποιητικό σήμα για καρκίνο σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια, επειδή είναι καρκινογόνος και έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί όγκους στο ήπαρ, όγκους του πνεύμονα, του θυρεοειδούς και όγκους σε αρουραίους και ποντίκια.
ΓενετικάΤροποποιημένοΟργανισμοί(ΓΤΟ)
Πολλές από τις μπύρες που ρώτησα περιείχαν ένα ή περισσότερα ΓΤΟ συστατικά.
Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης ( δεν είναι σε θέση να παράσχει υπεύθυνη δήλωση απόδειξης για μη-ΓΤΟ)
Σιρόπι καλαμποκιού (Miller Light, Coors, Corona, Fosters, Pabst Blue Ribbon, Red Stripe)
Δεξτρόζη (Budweiser, Bud Light, Busch Light, Michelob Ultra)
Καλαμπόκι (Red Stripe, Miller Coors Brand, η Anheuser-Busch Brands)


Οι περισσότερες μπύρες που παρασκευάζονται εμπορικά γίνονται με ΓΤΟ καλαμπόκι από κριθάρι. Πολλές από τις εταιρείες που ήρθα σε επαφή απέφυγαν την ερώτηση για ΓΤΟ - όμως ο Miller Coors είχε μια πολύ επικείμενη και ειλικρινή απάντηση. Δήλωσε "το σιρόπι καλαμποκιού δίνει στη μπύρα ηπιότερη και ελαφρύτερο σώμα γεύσης» και «τα σιρόπια καλαμποκιού μπορεί να προέρχονται από ένα μείγμα καλαμποκιού (συμβατικών και βιοτεχνολογίας.)», Παραδέχθηκε τη χρήση των ΓΤΟ.

Η Pabst Blue Ribbon (εμπορικό σήμα μπίρας) απάντησε λέγοντας ότι το σιρόπι καλαμποκιού τους ήταν "ειδικό" και "από υδατάνθρακες και μερικά απλά σάκχαρα, όπως η δεξτρόζη και η μαλτόζη. Τα σάκχαρα που έχουν υποστεί ζύμωση σε αλκοόλη και CO2, και οι υδατάνθρακες, τόσο από το σιρόπι καλαμποκιού και η βύνη, παραμένουν στις μπύρες, όπως η γεύση, το χρώμα και τα συστατικά του σώματος. "
Η δεξτρόζη και η μαλτόζη είναι πιθανό να προέρχονται από μια ποικιλία ουσιών που είναι γλυκές, αλλά πιθανόν προέρχονται από ΓΤΟ καλαμπόκι, διότι είναι εξαιρετικά φθηνό για μια εταιρεία να χρησιμοποιήσει καλαμπόκι αντί των φρούτων ή άλλων μη-ΓΤΟ πηγών. Με τη φτηνή μπύρα - δεν παίρνεται απλά μια φτηνή μπύρα, παίρνετε το χειρότερο από τα χειρότερα. Ακριβώς όπως και με τα φθηνά fast food - εάν δεν επενδύετε στην μπύρα σας – θα πίνετε ένα προϊόν χαμηλότερης ποιότητας όπως η Pabst Blue Ribbon που γίνεται από ΓΤΟ καλαμπόκι και σιρόπι καλαμποκιού.
Το 2007, η Greenpeace βρήκε μη εγκεκριμένο ΓΤΟ και πειραματική ποικιλία ρυζιού στην Anheuser-Busch (Budweiser, Bud Light) μπύρα.


ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗΣ ΚΑΙ ΚΥΣΤΕΣ ΨΑΡΙΩΝ
Μιλώντας για την εμπιστοσύνη των εταιρειών, πάρτε ένα παράδειγμα, Η μπύρα Guinness δεν είναι πλέον ιδιοκτησία της Ιρλανδίας, και τώρα ανήκουν σε μεγάλο όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων μπύρας που ονομάζεται Diageo και κατασκευάζονται σε πάνω από 50 διαφορετικές χώρες. Ηρθε η ώρα να σταματήσει επειδή χρησιμοποιούν σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης στη μπύρα τους. Όμως, η μπύρα Guinness περιέχει επίσης isinglass η ζελατίνη-όπως ουσία που παράγεται από την νηκτική κύστη των ψαριών. Αυτό το συστατικό βοηθά στην αφαίρεση οποιασδήποτε "θολούρα", στερεά, ή υποπροϊόντα μαγιάς από τη μπύρα. Μμμμμ ... κύστη ψαριών ακούγεται νόστιμο, θέλετε; Το ύπουλο πράγμα της εν λόγω εταιρείας η όπως και πολλές από τις εταιρείες που αναφέρονται εδώ σήμερα είναι να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά, όταν στην πραγματικότητα αυτό που θα σας πούν δημοσίως στις ιστοσελίδες τους είναι μια πλήρης φάρσα. Στην μπύρα Guinness σε συχνές Ερωτήσεις - έχουν μια ερώτηση που αναφέρει: «Ποια είναι τα βασικά συστατικά της Guinness" και η απάντηση δεν αποκαλύπτει ολόκληρη την εικόνα - αναφέρει μόνο «τα βασικά συστατικά μας - ψήνεται, βύνη κριθαριού, λυκίσκος , μαγιά και νερό. Αυτό είναι παραφροσύνη.
ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ;
Αν σας αρέσει περιστασιακά η μπύρα και επιθυμείτε να διατηρήσετε ενα υγιή τρόπο ζωής, επιλέξτε μια χωρίς ΓΤΟ και πρόσθετα είναι ιδανικό. Δυστυχώς, οι περισσότερες από τις μπύρες χρησιμοποιούν πρόσθετα, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν μερικές που δεν το κάνουν. Για παράδειγμα, η ζυθοποιία Sierra Nevada Heineken και Amstel (31.7 UPDATE : Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι η Heinken των ΗΠΑ έχουν αλλάξει τον τύπο τους για τη χρήση ΓΤΟ - κάλεσα τη γραμμη εξυπηρέτησης πελατών για να επιβεβαιώσω και ζήτησα τον κατάλογο των συστατικών - ο άνθρωπος μου είπε "νερό, μαγιά, βύνη κριθαριού και λυκίσκος» - στη συνέχεια ρώτησα αν η μπύρα τους περιείχε γενετικά τροποποιημένα υλικά και επιβεβαίωσαν πως «ΝΑΙ», αλλά δεν θα μου πει ποιά συστατικά είναι γενετικά. Άλλαξαν πρόσφατα τον τύπο τους μετά την αρχική έρευνα μου. που ξεκίνησε στα τέλη του 2012.) ( 8/1 Ενημέρωση: Η Heineken είπε σε μένα προσωπικά ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έκανε έναλάθος στην αφήγηση της μπύρα τους οτι έχει ΓΤΟ. Η Heinken. και Amstel Light δεν περιέχουν ΓΤΟ - ζητούν συγγνώμη για τη σύγχυση), φαίνεται να είναι αρκετά καθαρό (αλλά αυτές οι εταιρείες ακόμα δεν θα αποκαλύψουν την πλήρη λίστα των συστατικών σε μένα Έκαναν δ΄λωση οτι δεν χρησιμοποιούν ΓΤΟ σπόρους χωρίς τεχνητά συστατικά.. , σταθεροποιητές ή συντηρητικά).

Τελικά - αν αποφασίσετε να πίείτε μπίρα, θα είναι σίγουρα με δική σας ευθύνη για πολλούς λόγους όπως τα τρελά συστατικά που θα μπορούσαν να βρίσκονται σε αυτές. Το βασικό σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι - αν θέλετε να πιείτε μπύρα και θέλετε να είστε υγιής, να πίνετε σπάνια και να κάνετε ενα κουίζ στις εταιρείες μπίρας για την αλήθεια. Βρείτε μια μπύρα που μπορείτε να εμπιστευθείτε και κολλήστε με αυτή.
Για την αναφορά σας, εδώ είναι μερικές σημαντικές ερωτήσεις που θα κάνουν την αγαπημένη εταιρία μπύρας σας:
Ποια είναι τα συστατικά της μπύρας σας - όλα αυτά από την αρχή μέχρι το τέλος
Είναι κάποιο από τα συστατικά σας ΓΤΟ;
Χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε σόγια, καλαμπόκι, ή συστατικά επεξεργασίας ρυζιού; (Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν: δεξτρόζη, σιρόπι καλαμποκιού, κ.λπ.)
Μήπως μπορείτε να προσθέσετε φυσικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα στην μπύρα; (Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν: κίτρινο # 5, καραμέλα χρώμα, κόκκινο # 40, MSG, φυσικές γεύσεις)
Υπάρχουν πρόσθετα συντηρητικά, σταθεροποιητές και / ή τη διευκρίνιση απο παράγοντες που προστίθενται στην μπύρα σας κατά την επεξεργασία; (Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν: προπυλενογλυκόλη, ασβέστιο δινάτριο EDTA, οτιδήποτε τελειώνει σε "θειώδες", όπως μεταδιθειώδες νάτριο, Heptylparaben, η isinglass)


Αν γνωρίζετε κάποιον που πίνει μπύρα - Μοιραστείτε αυτήν την θέση με αυτούς.
Αυτά τα συστατικά δεν είναι αστεία. Πρέπει να ενημερώσει και να προστατεύσετε ο ένας τον άλλο από αυτές τις βιομηχανικές χημικές ουσίες, έχουν δοκιμαστεί και είναι δυνητικά επιβλαβή συστατικά. Ξεκινήστε από την ανταλλαγή γνώσεων σας με αυτούς που αγαπάτε


ΠΗΓΗ

Πηγή: diadrastiko: ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΣ ΜΠΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;; ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ... http://diadrastiko.blogspot.com/2014/07/blog-post_2675.html#ixzz37GUgZbn6

Αναδημοσιευση απο εδω



ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές