Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Πλήθος κόσμου για το στερνό "αντίο" στο Γιάννη Σιδερή

Πλήθος κόσμου για το στερνό "αντίο" στο Γιάννη Σιδερή


Πλήθος κόσμου συνόδευσε την τελευταία του κατοικία το απόγευμα της Δευτέρας το Γιάννη Σιδερή, με καταγωγή από την Κόρωνο Νάξου, που πέθανε αιφνίδια ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιανουαρίου. Η οικογένειά του συντετριμμένη, αλλά και οι συγγενείς και οι πολυπληθείς φίλοι του ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Γιάννης τους άφησε τόσο αναπάντεχα...
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου (Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών).

Πολυπληθής ήταν η παρουσία της ναξιακής κοινότητας, όπως και εκπροσώπων από το δήμο Γαλατσίου του οποίου ήταν εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, αξίωμα στο οποίο επί χρόνια εκλεγόταν είτε στη συμπολίτευση είτε στην αντιπολίτευση, ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος.



Τον επικήδειο εκφώνησε ο Βασίλης Φραγκουλόπουλος, ενώ ακόμη μίλησαν, ο αδελφικός του φίλος Νίκος Μαγκανάρης με το συνδυασμό του οποίου είχε κατέλθει στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Σιδερής, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου Ισιδώρα Μπακάλου, που επίσης κατάγεται από τη Νάξο, εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών και εκπρόσωπος του συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου.
Ο Γιάννης Σιδερής είχε γεννηθεί το 1949, είχε καταγωγή από την Κόρωνο της Νάξου, ήταν εκπαιδευτικός Φυσικός και είχε πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί με το βαθμό του Λυκειάρχη.
 
Ο Γιάννης Σιδερής ήταν παντρεμένος και είχε δυο παιδιά.
 
Είχε θητεύσει επί χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου.
 
Ήταν ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου και μέλος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της και μέλη της παρέστησαν στην κηδεία.
 
Εκλεγόταν επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος στο Γαλάτσι, γεγονός που αποδεικνύει την εκτίμηση που έτρεφαν για το Γιάννη Σιδερή οι δημότες της περιοχής.
 
Ο Γιάννης Σιδερής, ήταν εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου, αφού εκλέχτηκε για μια ακόμη φορά στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Nίκου Μαγκανάρη.
 
Ο ξαφνικός θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News, επήλθε αργά το βράδυ της Παρασκευής 2 προς Σάββατο 3 Ιανουαρίου, μετά από κακοαδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού στην Αθήνα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές