Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ

ΠΟΣΟ Μ@Λ2ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ...!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟ 5 - 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΝΕΪ...!!!


Το πολύ πλούσιο σε πετρέλαιο μικρό βασίλειο του Μπρουνέι, στις βόρειες ακτές του νησιού Βόρνεο, απαγόρευσε κάθε εορταστική εκδήλωση που να θυμίζει τα Χριστούγεννα σε ολόκληρη την επικράτειά τουΤα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα κάλαντα, ακόμα και ο Άγιος Βασίλης θεωρείται πλέον ως έγκλημα στο μικρό βασίλιεο του Μπρουνέι, το οποίο αποφάσισε όχι μόνο να απαγορεύσει δια παντός τα Χριστούγεννα αλλά και να τιμωρεί με τουλάχιστον πέντε χρόνια φυλάκιση όποιον πάει κόντρα στην συγκεκριμένη απόφαση.

Το μικρό μουσουλμανικό κράτος, το οποίο διοικείται από τον Σουλτάνο Hassanal Bolkiah, αποφάσισε ότι δεν είναι σωστό για τους πιστούς του Αλάχ να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, και ότι αν το κάνουν θα τους επηρεάσει στην πίστη τους. 

Από την άλλη, οι μη-μουσουλμάνοι επιτρέπεται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, μόνο μέσα στις κοινότητές τους και κάτω από αυστηρά πλαίσια. Παρά το γεγονός ότι οι μουσουλμάνοι στη χώρα είναι το 65% και υπάρχουν σημαντικές κοινότητες χριστιανών και βουδιστών, η κυριαρχία των πρώτων σε όλα τα επίπεδα της εξουσίας και της κρατικής μηχανής τους καθιστά κυρίαρχους του παιχνιδιού.

Αυτό επίσης τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν ισχυρή προπαγάνδα υπέρ της θρησκείας τους, κάτι στο οποίο εμπίπτει και η απαγόρευση του εορτασμού των Χριστουγέννων, η οποία εκτός των άλλων περιλαμβάνει το στόλισμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε δημόσιο χώρο, το τραγούδι θρησκευτικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών αλλά και η αποστολή... χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών.

Στο μικρό και πλούσιο από πετρέλαιο κράτος έχει αρχίσει από την Πρωτομαγιά του 2014 να εφαρμόζεται αυστηρά η Σαρία (ο Ισλαμικός Νόμος) μετά την απόφαση του 68χρονου Σουλτάνου Hassanal Bolkiah. Παρά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν εντός και εκτός της χώρας, ο νόμος έγινε δεκτός από τον μουσουλμανικό πληθυσμό, με τελευταίο επεισόδιο την φετινή απαγόρευση του εορτασμού των Χριστουγέννων. 

http://www.stoxos.gr/2015/12/2-5-10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές