Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ...

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ TRENDY, ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡΝΤΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

ΤΟ PROJECT ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΕΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η Ν.Δ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΤΕ ΡΙΓΓΙΛΗΣ ΕΙΤΕ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΛΟΥΒΑΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΣΤA ΣΥΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΔΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η ΚΛΟΥΒΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΤΑΞΙΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η ΚΛΟΥΒΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΕΛΚΕΙ ΜΕ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ:


ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΝ ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΚΙΤΣ ΛΥΣΗ. ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ-ΓΡΑΦΕΙΟ “ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ”:

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.ΣΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

woodiiis

ΥΓ:Το κειμενο ειναι σατυρικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές