Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΕΙΔΗΣΗ>>>

Πληροφορίες για σύλληψη δύο ύποπτων τζιχαντιστών με χατζάρες στην Αλεξανδρούπολη

Ταξίδευαν με το ΚΤΕΛ με διαβατήρια Σουηδίας


Στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης σταμάτησε το ταξίδι δύο τζιχαντιστών, στις αποσκευές των οποίων βρέθηκαν χατζάρες και στρατιωτικές στολές. Τους δύο υπόπτους συνέλαβαν, ύστερα από έλεγχο, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Alexpoli.gr, που μετέδωσε και το Mega.
Η συμπεριφορά τους κίνησε υποψίες, οι απαντήσεις τους στις ερωτήσεις των αστυνομικών κίνησαν ακόμα μεγαλύτερες υποψίες ενώ ύποπτα κρίθηκαν και τα διαβατήρια Σουηδίας τα οποία έδειξαν. Η χώρα προέλευσής τους δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Οι δυο τζιχαντιστές κρατούνται από προχθές στην Αλεξανδρούπολη ενώ ο ένας είναι γνωστός για την τρομοκρατική δράση του στις Ευρωπαϊκές Αρχές και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απόπειρα τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο άνδρες, τους οποίους παρακολουθούσαν οι σουηδικές αρχές, είχαν σκοπό από την Αλεξανδρούπολη να μεταβούν στους Κήπους κι από εκεί στην Τουρκία και τελικά στη Συρία.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2116692/plirofories-gia-sillipsi-dio-ipopton-tzichantiston-me-chatzares-stin-alexandroupoli

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ>>>
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΙΝΗ 

"...Αυτό για τους παρακάτω λόγους που αναλύει και το EKEO στα δικαστήρια “Εξάλλου κατά το άρθρο 7 παρ. 1 και 8 εδ. α΄ του Ν. 2168/1993 “Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά κλπ” με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή διακοσίων χιλιάδων δραχμών (590 ε) τιμωρείται όποιος καταλαμβάνεται να κατέχει όπλα και λοιπά αντικείμενα, που διαλαμβάνονται στο άρθρο 1 του ίδιου νόμου, χωρίς να έχει άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής του τόπου της κατοικίας του. ..."
πηγη

Η ΑΠΟΡΙΑ>>>
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ; ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!! ΘΑ ΣΤΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ;


Η ΥΠΟΨΙΑ>>>
ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΥΠΟΨΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΆ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές