Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΕΙΔΗΣΗ>>>

Πληροφορίες για σύλληψη δύο ύποπτων τζιχαντιστών με χατζάρες στην Αλεξανδρούπολη

Ταξίδευαν με το ΚΤΕΛ με διαβατήρια Σουηδίας


Στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης σταμάτησε το ταξίδι δύο τζιχαντιστών, στις αποσκευές των οποίων βρέθηκαν χατζάρες και στρατιωτικές στολές. Τους δύο υπόπτους συνέλαβαν, ύστερα από έλεγχο, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Alexpoli.gr, που μετέδωσε και το Mega.
Η συμπεριφορά τους κίνησε υποψίες, οι απαντήσεις τους στις ερωτήσεις των αστυνομικών κίνησαν ακόμα μεγαλύτερες υποψίες ενώ ύποπτα κρίθηκαν και τα διαβατήρια Σουηδίας τα οποία έδειξαν. Η χώρα προέλευσής τους δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Οι δυο τζιχαντιστές κρατούνται από προχθές στην Αλεξανδρούπολη ενώ ο ένας είναι γνωστός για την τρομοκρατική δράση του στις Ευρωπαϊκές Αρχές και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απόπειρα τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο άνδρες, τους οποίους παρακολουθούσαν οι σουηδικές αρχές, είχαν σκοπό από την Αλεξανδρούπολη να μεταβούν στους Κήπους κι από εκεί στην Τουρκία και τελικά στη Συρία.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2116692/plirofories-gia-sillipsi-dio-ipopton-tzichantiston-me-chatzares-stin-alexandroupoli

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ>>>
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΙΝΗ 

"...Αυτό για τους παρακάτω λόγους που αναλύει και το EKEO στα δικαστήρια “Εξάλλου κατά το άρθρο 7 παρ. 1 και 8 εδ. α΄ του Ν. 2168/1993 “Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά κλπ” με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή διακοσίων χιλιάδων δραχμών (590 ε) τιμωρείται όποιος καταλαμβάνεται να κατέχει όπλα και λοιπά αντικείμενα, που διαλαμβάνονται στο άρθρο 1 του ίδιου νόμου, χωρίς να έχει άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής του τόπου της κατοικίας του. ..."
πηγη

Η ΑΠΟΡΙΑ>>>
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ; ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!! ΘΑ ΣΤΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ;


Η ΥΠΟΨΙΑ>>>
ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΥΠΟΨΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΆ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.




Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ ΤΩΡΑ...ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ!!!

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ (ΑΛΟΙΜΟΝΟ) ΕΙΣΦΟΡΕΣ.























5 VIDEOS ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ RFID ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ (πέντε βίντεο)

foto1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το ρόλοι τσιπ. Σε λίγο καιρό θα είμαστε ένα καθοδηγούμενο ρολόι τσιπ που θα μας το έχει δωρίσει η «γενναιοδωρία» της Νέας Τάξης για να μας εξυπηρετεί στις καθημερινές μας δραστηριότητες, ή καλύτερα για να μας μεταλλάξει σε ελεγχόμενα ανδρείκελα καθώς θα είμαστε πια σφραγισμένοι.  Που πάει εδώ το αυτεξούσιο ?
....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΤΑ 5 VIDEO ΕΔΩ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ...

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ TRENDY, ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡΝΤΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

ΤΟ PROJECT ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΕΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η Ν.Δ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΤΕ ΡΙΓΓΙΛΗΣ ΕΙΤΕ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΛΟΥΒΑΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΣΤA ΣΥΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΔΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η ΚΛΟΥΒΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ



ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΤΑΞΙΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η ΚΛΟΥΒΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΕΛΚΕΙ ΜΕ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ:


ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΝ ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΚΙΤΣ ΛΥΣΗ. ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ-ΓΡΑΦΕΙΟ “ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ”:

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.



ΣΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ...



ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

woodiiis

ΥΓ:Το κειμενο ειναι σατυρικο.

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές