Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Επιστολή ΒΟΜΒΑ, απο Έλληνα καθηγητή του πανεπιστημίου STANFORD, που ΔΙΑΣΥΡΕΙ αγρίως τον παλιό του συμμαθητή...Κυρ. Μητσοτάκη!!! (ΛΑΘΟΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ)

Επιστολή ΒΟΜΒΑ, απο Έλληνα καθηγητή του πανεπιστημίου STANFORD, που ΔΙΑΣΥΡΕΙ αγρίως τον παλιό του συμμαθητή...Κυρ. Μητσοτάκη!!! (ΛΑΘΟΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ)


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΟΥ "ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ" ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ....
 
 
 
 
 
 
Έλα όμως, που ο ραγιάς θα πάει να τον ψηφίσει...
 
Έλα όμως, που οι οβριοί που κυβερνούν την Ελλάδα, πάνω από 100 χρόνια, πρέπει να κάνουν πρωθυπουργο, άλλον έναν δικό τους ... ΟΒΡΙΟ!
 
ΡΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ... ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ! 

 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Τα εντός παρανθέσεως στον τίτλο, είναι δικά μου... μπας και αφυπνιστεί κανένας ραγιάς... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Φωτιά και λάβρα τα όσα γράφει ο παλιός συμμαθητής…. «Η γραμματέας που προσέλαβα… έχει περισσότερα προσόντα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Απλώς δεν ξεκινάνε όλοι την καριέρα τους από διευθυντές τραπεζικών ομίλων… Υπάρχουν έλληνες με καλύτερο βιογραφικό από αυτό του αρχηγού της ΝΔ, αλλά είναι άνεργοι»… 
 
 
Αυτά κι άλλα πολλά αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του, ο καθηγητής του Stanford Ιωάννης Ιωαννίδης που δημοσιεύθηκε στο 'Huffingtonpost', με τίτλο «Ανοιχτή επιστολή στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας»...

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια
 
 
Ανοιχτή επιστολή στο "καλύτερο βιογραφικό" της χώρας ...
Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, ως παλιός συμμαθητής και ασήμαντος απλός πολίτης θέλω δημόσια να σας δώσω συγχαρητήρια και για την εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ και γιατί πληροφορήθηκα ότι έχετε το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. 
 
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. 
 
Ίσως είμαι στενόμυαλος, αλλά φοβάμαι ότι όλα τα κόμματα βλάπτουν τη Συρία το ίδιο, όπως έγραφε και ο Καβάφης πολύ πριν η Ελλάδα γίνει Συρία. 
Το ότι διαθέτετε ένα από τα καλύτερα βιογραφικά της χώρας έγινε αρχικά αντιληπτό στο πανελλήνιο, σε προεκλογική συνέντευξή σας σε δημοφιλή τηλεπερσόνα. 
 
 
Ως κακομοίρης επιστήμονας πρέπει να αναγνωρίσω, πως πλέον οι πιο πιστευτές πηγές επιστημονικών πληροφοριών είναι πρωτίστως οι τηλεπερσόνες και έπονται σε απόσταση αναπνοής τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ. 
 

Μετά από αυτή την βιογραφική αποκάλυψη, επικρατήσατε απέναντι σε τρεις τιτάνες του δεξιού πνεύματος. Τώρα ηγείστε ενός κόμματος που, επειδή τιμά την αριστεία και εστιάζει στην παιδεία, έχει εξαποστείλει ως ευρωβουλευτή για να εκπολιτίσει την υπόλοιπη Ευρώπη σε θέματα πολιτισμού και παιδείας, τον γίγαντα ...ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη.
 
 
Τρέμω να αναφέρω τα ονόματα δεκάδων άλλων φωστήρων του κόμματος, που έχουν εξαθλιώσει σεμνά και ταπεινά την Ελλάδα επί έτη πολλά. 
 
 
Για να είστε αρχηγός πλέον όλων αυτών, πρέπει να διαθέτετε όχι απλώς ένα από τα καλύτερα, αλλά το καλύτερο βιογραφικό της χώρας – και πάλι λίγο είναι ίσως για να τα βγάλετε πέρα.
 
Δεν αστειεύομαι- ή, ορθότερα, δεν αστειεύομαι μόνο. Γνωρίζω ότι έχετε σπουδάσει σε εξαιρετικά πανεπιστήμια. 
 
Τα ίδια προσόντα (άριστα σε πτυχίο και μεταπτυχιακά σε εξαιρετικά πανεπιστήμια) έχει και μια κοπέλα που προσλάβαμε πέρυσι σαν βοηθό γραμματέα της γραμματέως σε ένα τμήμα που διευθύνω στο Στάνφορντ.  
 
Δεν κάνω αυτή τη σύγκριση για να τη μειώσω, η κοπέλλα είναι ικανότατη και πανέξυπνη. Απλώς δεν ξεκινάνε όλα τα παιδιά την καριέρα τους, από διευθυντής τραπεζικού ομίλου και πάνω... 
Γνωρίζετε βέβαια ότι από ακαδημαϊκή άποψη υπάρχουν πάνω από 200 χιλιάδες Έλληνες με μεγαλύτερη απήχηση από εσάς στην επιστημονική βιβλιογραφία, κυρίως νεότεροι, και πολλοί από αυτούς άνεργοι, ή υποαπασχολούμενοι σε πράγματα άσχετα με την επιστήμη τους. 
 
 
Γνωρίζετε επίσης ότι από επαγγελματική άποψη υπάρχουν ακόμα περισσότεροι Έλληνες με άριστες περγαμηνές και μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία από εσάς, που όμως είναι άνεργοι, ή απελπιστικά χαμηλόμισθοι. 
 

Απλώς εσείς τα καταφέρατε και πήγατε μπροστά, και εύγε
 
Αυτοί ακόμα δυστυχώς ψάχνονται – ελπίζοντας να μη χρειαστεί να ψάχνουν και σκουπιδοντενεκέδες. 
 
 
Σας παρακαλώ, όσο ψηλά κι αν φτάσει το άστρο σας, μην ξεχάσετε όλους αυτούς τους αποτυχημένους, που ίσως τελικά θα έπρεπε να έχουν καλύτερη τύχη, αν υπήρχε στοιχειώδης ισοπολιτεία και αξιοκρατία. 
Άκουσα την ομιλία στην κοινουβουλευτική ομάδα του κόμματός σας. Γενικά τα είπατε πολύ ωραία, είστε ικανός ρήτορας. Στρωτός λόγος και αρκετά λογικά, ή έστω λογικοφανή επιχειρήματα. 
 
 
Ειδικά όταν είπατε ότι τιμάτε την αριστεία, κόντεψα να λιποθυμήσω απ’ τη χαρά μου. 
 
 
Όμως γρήγορα συνήλθα, ενθυμούμενος ότι οι κομματικοί σας σύντροφοι, κατέχουν εξ ίσου πολλά από τα πανελλήνια ρεκόρ αναξιοκρατίας και μετριοκρατίας, όσο και οι κομματικοί σας αντίπαλοι – με βάση την προσωπική μου εμπειρία από τον ελληνικό πανεπιστημιακό χώρο. 

Επίσης σας χειροκροτήσανε μεν οι από κάτω, αλλά αυτοί οι καλοί καγαθοί άνθρωποι στα έδρανα, δεν μου φάνηκαν και πολύ χαρούμενοι με τη ζωή τους. 
 
Πολλές κατεβασμένες φάτσες και πολλή βλεφαρόπτωση με κροκοδειλίσιο βλέμμα διαπίστωσα. 
 
Πολλοί βήχανε, και δεν έφταιγε μόνο η χειμερινή έξαρση ιώσεων για τα συγκοπτικά βηχαλάκια. 
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι, όταν είπατε ότι η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα και η πολιτική θα το λύσει. 
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: ότι διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει τέλειους πολιτικούς. Απλώς δε διαθέτει τίποτε άλλο.
 
 
Οι πολιτικοί της είναι τόσο τέλειοι και καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι, που δεν αφήνουν τίποτε άλλο να ανθίσει. 
 
Αν ο τέλειος πολιτικός ορίζεται ως αυτός που μπορεί να πείθει, ο λαός μας παράγει αστείρευτα ταλέντα. 

Σχετική εικόνα
Τετριμμένα γνωστό παράδειγμα: χαρισματικός ασύλληπτος ιδεοληπτικός καταστρέφει με εντατικούς ρυθμούς την Ελλάδα επί επτά μήνες, καταπατά ασύστολα όλα όσα είχε υποσχεθεί, δίνει ρεσιτάλ διαχειριστικής ανικανότητας. 
 
 
Έστω κι έναν Έλληνα (πέρα από τα ξαδελφάκια του) να έπειθε να τον ξαναψηφίσει, θα του έβγαζα το καπέλλο για μεγαλοφυΐα στην τέχνη της πειθούς. 
 
 
Κι όμως έπεισε κάπου 2 εκατομμύρια και ξαναεκλέχτηκε πρωθυπουργός. Η απατεωνιά μαγικά μεταμορφώνεται σε χάρισμα. 
 
Άλλο λαμπρό παράδειγμα: αρρενωπό μοντέλο που λανσάρει κομμώσεις γουλί, παρδαλά πουκάμισα και σακάκια με κόκκινη ρίγα πείθει εκατομμύρια Έλληνες και ακόμα περισσότερους ξένους ότι είναι διαπρεπής οικονομολόγος, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ποτέ έστω και μια επιστημονική δημοσίευση σε ένα από τα 30 καλύτερα περιοδικά οικονομικών επιστημών.  
 
 
Τον αναφέρω γιατί αυτός ήταν ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου του καλύτερου βιογραφικού της χώρας στα τοπικά καλλιστεία μετριότητας. 
 
Θέλετε κι άλλα παραδείγματα; Δημοσιογράφος που χρειάζεται διερμηνέα, για να συνεννοηθεί με αγγλόφωνους επενδυτές ηγείται απτόητος κόμματος που πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ότι εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. 
 

Άλλη αρχηγός κόμματος, συνταξιούχος από τα σαράντα κάτι, πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ότι στοχεύει στην παραγωγική ανάπτυξη. 
 

Άλλος καλός κύριος, πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ότι ο Στάλιν ζει. Άλλοι πείθουν τόσους, ή και περισσότερους για ακόμα πιο απίθανα πράγματα. 
 
Σίγουρα έχουμε τέλειους πολιτικούς, να το χωνέψουμε αυτό. Μπορούμε όμως να έχουμε και τίποτε άλλο; Υπάρχει κάποια πιθανότητα να αφήσουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενό τους και που δεν έχουν καμμία διάθεση, κανένα ταλέντο, καμία κλίση για την πολιτική, το συνδικαλισμό, την κομματική συμμετοχή, τις επιτροπές και τα γραφεία των κομματαρχών, να κάνουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν το έργο τους; 
 

Υπάρχει περιθώριο για κάποιο έργο, δημιουργία, ποιότητα, καινοτομία εκτός από την πολιτική στη χώρα; Κάτι αντίστοιχο είχα ρωτήσει παλιότερα και τον κ. Τσίπρα σε ένα κείμενό μου και απάντησε σαφέστατα με τις πράξεις του: Όχι. 
 
 
Κάτι τέτοια δυσοίωνα ερωτήματα εξακολουθώ να θέτω, ο απαισιόδοξος. Και εκεί πάνω έρχεστε κι εσείς, κύριε Μητσοτάκη, με το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. 
 
 
Κάποιες φορές που σας ακούω, λέω, «Κοίτα, λες αυτός να είναι αληθινός αξιοκράτης επιτέλους, απίστευτο!» Αλλά έπειτα ακούγεται το κοφτό βηχαλάκι, κοιτάω ποιοι σας συντροφεύουν ολόγυρα, και θυμάμαι πάλι περί τίνος πρόκειται.
 
Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, εύχομαι καλή επιτυχία, και σε εσάς και σε όλους τους ταλαντούχους Έλληνες πολιτικούς όλων των κομματικών χώρων. 
 
 
Είστε τόσο τέλειοι που, με τις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού που πρεσβεύετε και όπως προβλέπει η θεωρία επιβίωσης του καταλληλότερου, έχετε επιτυχημένα εκδιώξει σχεδόν όλους τους υπόλοιπους πολίτες από τη χώρα κυριολεκτικά ή ψυχικά. 
 
 
Να μην ανησυχείτε καθόλου, δεν πρόκειται για γενοκτονία, μια μικρή εθνοκάθαρση είναι μόνο, όπως θα έλεγε και ο αιώνιος φοιτητής υπουργός παιδείας. 
 
 
Κοιτάξτε να μας διαιωνίσετε εσείς οι πολιτικοί τουλάχιστον, μιας κι εμείς οι Έλληνες σβήνουμε. 

 
Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα, να την χαίρεστε και να τη νέμεστε, την κερδίσατε με το σπαθί σας, με τα καλύτερα βιογραφικά σας. 
 
 
Είμαι βέβαιος ότι μαζί με εσάς, θα βρούνε δουλειές και οι τηλεπερσόνες, τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ, και οι υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων Siemens για πολιτική διαφήμιση. Ίσως αρκούν αυτά τα μοντέρνα επαγγέλματα για τη χώρα. 
Ελπίζω τελικά να σταθείτε συνεπής στις αξίες σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Δεν ξέρω όμως αν μπορείτε. Τι να πω, προσπαθήστε. 
 
Για παράδειγμα, με βάση το αξιακό σας σύστημα, στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο 'headquarters' για να πληρώνει λιγότερο ενοίκιο. 

Κανονικά, θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε ΔΙΚΗ και πιθανότατα στην ΦΥΛΑΚΗ. 
 
 
Με βάση αυτές τις αξίες, ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ, θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. 
 
 
Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε καλά ακόμα, αλλά είστε πλέον ο ηγέτης, αυτού ακριβώς του κόμματος. 
Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια
[ΠΗΓΗ: periodista.gr-huffingtonpost.gr μέσω triklopodia/
 
 "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]


Πηγή

ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές