Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΚΕ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ?

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ… Νέο, φρέσκο αγγούρι στο βόθρο του ΚΚΕ στη Σουηδία

ΝΕΟΛΑΙΑ-ΚΟΜΣΟΜΟΛ του βόθρου του ΚΚΕ και…

του απατεώνα σκατοσακούλα

voithia_sou_giosa
Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται…..

ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ 2013 Η ΕΟΝΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ!

Κόπηκε η χρηματοδότηση, περίπου 1,3 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες, από το σουηδικό κράτος σε μία από τις μαϊμού οργανώσεις των κλεφτών της σταλινοφασιστικής σέκτας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΕΟΝΣ).
Η ανύπαρκτη οργάνωση του ΚΚΕ, η ΕΟΝΣ, είχε καταφέρει με διάφορες απάτες και πλαστά έγγραφα να αποσπάσει τα τελευταία 18 χρόνια  από το σουηδικό κράτος 16,5 εκατομμύρια σουηδικές κορόνες (βλ. πίνακα δεξιά).
Στο ποσό αυτό πρέπει να προστεθούν και μερικά εκατομμύρια ακόμα, χρήματα τα οποία τα επιτήδεια σταλινοβρωμόσκυλα του ΚΚΕ με επικεφαλής τη σκατοσακούλα, τον απατεώνα Κομνηνό ΧαΪδευτό και το λαμόγιο επαγγελματία διαδηλωτή Γιάννη Κωνστάντη απέσπασαν και τσέπωσαν από διάφορες άλλες υπηρεσίες, την Ελλάδα και την ΕΕ.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Οι άλλες δύο βασικές οργανώσεις τις οποίες διαθέτει το ΚΚΕ στη Σουηδία, όλες κάτω από την ίδια διεύθυνση σε προάστιο της Στοκχόλμης επιδοτήθηκαν για φέτος με συνολικό ποσό

660.842 κορώνες.

Σημειωτέον ότι τα έξοδα της σταλινοσυμμορίας του ΚΚΕ είναι μηδαμηνά έως ανύπαρκτα!
Ο μόνος χαμένος που θα μείνει και πάλι στον άσσο από την περικοπή του επιδόματος της οργάνωσης-μαϊμού του ΚΚΕ θα είναι ο κακομοίρης ο γλειφοκώλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, με ζήλο, ζέση, και ενθουσιασμό τραβιόταν όλο το φθινόπωρο μέχρι τα Χριστούγεννα για τη διοργάνωση των κουλτουραρουραίικων εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του βόθρου. Μέχρι και εγχειρίδιο συνέταξε ο κακομοίρης ο γλειφοκώλης για να εξυμνήσει τα 40 χρόνια «δόξας» του βόθρου των Χατζόπουλου, Κοτσίνα και σκατοσακούλας.
Απλήρωτος κατά πως φαίνεται θα μείνει ο κακομοίρης o γλειφοκώλης γιατί, αν ζητήσει από τον απατεώνα Χαϊδευτό τις δεδουλευμένες ώρες του, μετρημένες και αμέτρητες, ο βόθρος του ΚΚΕ θα κηρύξει πτώχευση (konkurs), κάτι που δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο κακομοίρης για να μην αφανισθεί ο… θεσμός, ο τρίτος τη τάξει πυλώνας του ελληνισμού στη Σουηδία.
Βέβαια οι 660.842 κορώνες είναι πάρα πολλά λεφτά, δεδομένου ότι οι 250.000 κορώνες που παίρνει η σκατοσακούλα ο απατεώνας Κομνηνός, δηλώνοντας κάποια οργάνωση γυναικών, η οποία και αυτή δεν υπάρχει παρά μόνο στα χαρτιά, πρέπει και αυτές οι 250.000 να κοπούν. Κάποιο λάθος πρέπει να έκανε η υπηρεσία και δεν το ανακάλυψε ή μάλλον αρχίζουν να τους ξηλώνουν σταδιακά και τα βάζουν τα κομούνια να τρέχουν και αυτοί σπάνε πλάκα. Νούμερα έχουνε γίνει de där grekerna στο fikarast. Γι αυτό τους καλούσαν συνέχεια στην υπηρεσία τάχα μου να τους πάνε τα οριγκινάλ χαρτιά να τους τα δείξουν για να σπάνε πλάκα. Ακόμα γελάνε με τα νούμερα τα κορίτσια στο UNGDOMSSTYRELSEN.
Πάντως τα έχουν πάρει πρέφα τα κομούνια μ’ όλα τα καψώνια που τους κάνανε φέτος. Μέχρι που τους αναγκάσανε να επιστρέψουν πίσω στο UNGDOMSSTYRELSEN και το SVENSKA SPEL δύο υπόλοιπα που είχαν από πέρυσι, σύνολον 22.000 και κάτι ψιλά. Ή θα τα πληρώσετε ή λεφτά δεν βλέπετε, τους είπαν. Και φυσικά τα σταλίνια τα πληρώσανε, και φυσικά λεφτά δεν είδανε.
ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ!


σχολιο woodiiis: τα σχολια στην πηγη παρουσιαζουν ιδιαιτερο ενδιαφερον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές