Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ...ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ???

ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ";

Το συγκεκριμένο κόμμα, προωθείται μετά μανίας εδώ κι εβδομάδες από νεοφιλελεύθερα ανθελληνικά συγκροτήματα όπως ο ΣΚΑΙ, ως μια "καλή λύση" και "κάτι καινούριο": Μάλιστα, στις 6 Μαίου πήρε αρκετά υψηλό ποσοστό, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να μπει στην επόμενη Βουλή.

Διαβάζοντας τις θέσεις του, προβληματιστήκαμε από την στάση του στο θέμα των Σκοπίων (τάσσεται υπέρ της σύνθετη ονομασίας), τη λαθρομετανάστευση (προτείνει όχι την απέλαση των λαθρομεταναστών, αλλά την δημιουργία "ζωνών εργασίας" για την "απορρόφησή" τους) κλπ. Ακόμα και στα οικονομικά θέματα, που υποτίθεται πως είναι το δυνατό τους χαρτί, διακρίνουμε μια ακατάσχετη αρλουμπολογία χωρίς συγκεκριμένες ρεαλιστικές λύσεις, συνδυασμένες βέβαια με μνημονιολαγνεία και άκρατο νεοφιλελευθερισμό.


Εκείνο όμως που μας ξένισε ιδιαίτερα, είναι η άποψή τους για τη σχέση Εκκλησίας - Κράτους, όπου ζητάνε επιτακτικά τον χωρισμό τους! Μάλιστα, έχουμε και κάποιες πληρφορίες σχετικά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Προέδρου του κόμματος Θ'ανου Τζήμερου.


Μας είπαν λοιπόν, πως ο εν λόγω "ελπιδοφόρος" πολιτικός είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά!


Ακόμα το διερευνούμε. Πιθανόν να ισχύει, ίσως και όχι. Στις θέσεις όμως του κόμματος, αναφέρεται το εξής: 



"Καταργείται ο, αντισυνταγματικός και προσβλητικός για την ελευθερία της έκφρασης, νόμος περί προσηλυτισμού."

Ποιοι είναι αυτοί που επιτακτικά ζητάνε εδώ και χρόνια κάτι τέτοιο; Σωστά μαντέψατε: ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ!!!


Δεν τους αρέσει ο συγκεκριμένος ορθότατος νόμος, καθώς τους εμποδίζει να διασπείρουν την αιρετική τους προπαγάνδα σε χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες. Και πραγματικά αναρωτιόμαστε: Είναι προσβλητική η ύπαρξη αυτού του νόμου ή η προσπάθεια προσηλυτισμού που συνεχίζουν οι Ιεχωβάδες, ακόμα και σήμερα;


Απαντήστε μας, κ. Τζήμερο: ΕΙΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;



πηγη

5 σχόλια:

  1. Αντιγράφω απο το κατατοπιστικότατο site τους ένα μικρό κομμάτι για την στρατιωτική θητεία. Και αν μετά απο αυτό ξαναπεί κανένας για Ιεχωβάδες και τρίχες κατσαρές απλά δείχνει πόσο ανόητος είναι.

    "Πολλές συζητήσεις γίνονται για την κατάργηση ή όχι της στρατιωτικής θητείας. Όσοι υποστηρίζουν την κατάργηση έχουν κατά νου τη δική τους ενδεχομένως θητεία με τις αγγαρείες, τις αποψιλώσεις, το καψόνι, τις προσβολές και τη σκοπιά σε άχρηστες εγκαταστάσεις. Αυτή τη θητεία δεν θα την ξαναδούν οι Έλληνες νέοι. Αυτή τη θητεία θα την καταργήσουμε αμέσως. Όμως πιστεύουμε ότι σε μία αληθινή Δημοκρατία η υπεράσπιση της πατρίδας δεν είναι «απαρχαιωμένη» αρετή. Ακόμα κι αν ένας πόλεμος δεν είναι πιθανόν να συμβεί, η θητεία ενέχει και έναν συμβολισμό που διαχρονικά κάνει περήφανο όποιον υπηρέτησε – ξέρει ότι έστω και λίγο συνέβαλε στην ιστορική συνέχεια αυτού του τόπου. Υποστηρίζουμε τη διατήρηση της στρατιωτικής θητείας με πλήρη αναμόρφωση του περιεχομένου της."

    Αν δεν είναι αυτό μία ρεαλιστική/σύγχρονη/πατριωτική θέση τότε συνεχίστε να στηρίζεται τα γνωστά κόμματα της διαφθοράς. Αν αυτός είναι Ιεχωβάς εγώ είμαι ο...Γλέζος!

    Παρακαλώ τον οποιονδήποτε να κάνει φύλλο και φτερό το site τους. Να διαβάσει/μελετήσει τις απόψεις τους ψύχραιμα και αντικειμενικά και μετά - εάν δεν τον ικανοποιούν - να τους απορρίψη γιατί είναι προϊόν δικής τους σκέψης και όχι επειδή του την επιβάλουν τα δήθεν έγκυρα και ανεξάρτητα blogs που αναπαραγάγουν οποιαδήποτε σαχλαμάρα βρουν μπροστά τους.

    Οφείλω να πω ότι τους γνώρισα πρόσφατα, δεν είμαι μέλος τους κλπ αλλά για όποιον τους ψάξει θα δει ότι είναι μία όαση στο υπόλοιπο πολιτικό σκηνικό. Ψάξτε τους και μετά αποφασίστε...

    http://www.dimiourgiaxana.gr/

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Θανο Τζημερο τον παρακολουθω στις τηλεοπτικες του εμφανισεις,
    ομολογω δεν μπηκα ακομα στην ιστοσελιδα του κομματος του...

    μπαινω αυτην την στιγμη και διαβαζω


    για την θρησκεια>>>
    " ...Ο στόχος μας είναι να διαπλάσουμε ανθρώπους ανεξίθρησκους και ανοιχτόμυαλους, που όμως ταυτόχρονα θα κοινωνούν με την παράδοση του τόπου, όχι ως στείροι οπαδοί, αλλά ως δημιουργικοί και σύγχρονοι συνεχιστές της. Ανθρώπους με «έρμα» που να είναι πανανθρώπινο και ελληνικό. "

    " Καταργείται ο, αντισυνταγματικός και προσβλητικός για την ελευθερία της έκφρασης, νόμος περί προσηλυτισμού. "
    (οι μαρτυρες του γιαχωβα θα ξεσαλωσουν !!!ηδη ειναι αχαλινωτοι φανταστειτε μετα την καταργηση του νομου!!!)
    " Θέματα καύσης νεκρών, βιοτεχνολογίας και γενικά επιστημονικά θέματα που αφορούν σε ηθικά ζητήματα ή αστικά δικαιώματα, τα χειρίζεται η πολιτεία με τους αρμόδιους συμβούλους της. Κάθε Εκκλησία έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη η οποία όμως δεν δεσμεύει την Πολιτεία. "
    " Καταργούνται οι ορκωμοσίες πολιτικών αξιωματούχων ενώπιον αρχιερέων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, οι Υπουργοί και οι Βουλευτές ορκίζονται ενώπιον τριμελούς επιτροπής που αποτελείται από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας και τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. "
    " Το μάθημα των θρησκευτικών γίνεται μάθημα θρησκειολογίας στο οποίο οι μαθητές έρχονται σε επαφή με την φιλοσοφία, τα κείμενα, την τέχνη, την ηθική των θρησκειών αλλά και τον ιστορικό τους ρόλο, θετικό ή αρνητικό. "
    http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/sxeseis-kratous-ekklision

    για την πατριδα>>>
    FYROM="...Σήμερα ο πραγματισμός επιτάσσει έναν έντιμο συμβιβασμό για μία σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις..."???

    TURKEY=" Δεν διαπραγματευόμαστε όμως οτιδήποτε αφορά στην εθνική μας κυριαρχία,... "
    http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/eksoteriki-politiki


    για τους λαθρομεταναστες>>>
    " ...Το «μεταναστευτικό» δεν είναι το πρόβλημα των προσωπικών μας συναισθημάτων απέναντι στον συμπαθή κατ’ αρχήν, και ταλαιπωρημένο κατά τεκμήριο, μετανάστη που επαιτεί στα φανάρια, αλλά το πρόβλημα της επιβίωσης του ελληνικού λαού, που, καλείται να διαχειριστεί μεγέθη δυσανάλογα με τις φυσικές του δυνατότητες... "

    " Να καταργηθούν όλες οι απαράδεκτες ρυθμίσεις – όπως στο σύστημα υγείας και στην συνταξιοδότηση αλλοδαπών - που δίνουν στους μετανάστες περισσότερα προνόμια από ότι στους Έλληνες! "
    http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/metanasteftiko

    για τα κομματα>>>
    " Τα κόμματα χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό ανάλογα με τον αριθμό των ψήφων που έχουν πάρει στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Η ψήφος πολλαπλασιάζεται με συντελεστή 0,7 ευρώ (που είναι κατά μέσον όρο και ο συντελεστής των μεγάλων κρατών της Ε.Ε.). Ενδεικτικά, σήμερα τα ελληνικά κόμματα παίρνουν 10 ευρώ για κάθε ψήφο!"

    ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
    ΕΠΕΙΤΑ
    ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΧΡΩΜΑ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ "ΟΛΙΓΟ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ" ΔΕΝ ΜΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΘΕΛΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ...

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΑ!
      Ειμαστε και θα παραμείνουμε ΕΛληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι. Τώρα εχει καταλάβει και ο τελευταίος αδαείς πως ο πόλεμος διεξάγεται εναντίον του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας.
      Το ίδιο συνέβη και σε όλες τις πρώην κομουνιστικές χώρες με δεκάδες εκατομύρια θύματα Χριστιανούς ορθοδόξους και εκεί, χωρίς ποτέ να απολογηθεί κανείς για αυτό το ορθόδοξο Χριστιανικό ολοκαύτωμα! Σύμπτωση;
      Πέντε δέκα ξερόλες δήθεν επιστήμονες γνωρίζουν καλλίτερα από δισεκατομμύρια ανθρώπους που πιστεύουν στην ύπαρξη Του Θεού. Γνωρ΄ζιουν καλλίτερα από τους προγόνους μας φιλοσόφους Ελληνες που και αυτοί ηταν ένθεοιι και δέχθηκαν πρώτοι πο όλους την Αλήθεια Της Ανάστασης του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας.
      Δεκάδες χιλιάδες εκκλησίες σε ολην την Ελλάδα όπου καθημερινά υμνούμε τον Κύριο Ιησού Χριστό μας Την Υπεραγία Θεοτόκο Μητέρα Του και Τους Αγίους μας με τα εκατομμύρια θαύματα που έχουν επιτελέσει και θα έρθουν οι αριστεροί κομμουνιστές να μας μάθουν την αλήθεια που εμείς δεν ξέρουμε και ξέρουν μόνο αυτοί!!!
      Οι παντογνώστες...

      Εννοείται χωρίς καμία συζήτηση πως το Φως θα νικά πάντα το σκοτάδι που εκφράζουν οι άθεοι αριστεροί υλιστές.

      Διαγραφή
  3. Απάντηση Θάνου Τζήμερου:

    Ήξερα ότι η λάσπη είναι από τα κύρια "όπλα" των πολιτικών συμμοριών. Να που οι καλοθελητές μην έχοντας άλλον τρόπο να μας αντιμετωπίσουν, την επιστρατεύουν: με ρώτησαν 5-6 άνθρωποι σήμερα αν ανήκω σε μια αίρεση, γνωστή για τον συντηρητισμό και για τις κωμικές δοξασίες της. Διαπίστωσα ότι κάποια παραεκκλησιαστικά sites, διαβάζοντας τις θέσεις μας για πλήρη ανεξαρτησία κράτους & εκκλησιών και για κατάργηση του χουντικού νόμου περί προσηλυτισμού σκέφτηκαν ότι αυτό είναι ένα καλό κόλπο για να με "χτυπήσουν". Δεν σκέφτηκαν (;) όμως, οι γελοίοι, ότι η συγκεκριμένη αίρεση είναι πασίγνωστο ότι:

    α) απαγορεύει στους πιστούς της να συμμετέχουν στην πολιτική (προφανώς δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο ταυτοχρόνως)

    β) αρνείται την στρατιωτική θητεία (είμαι ο μόνος από τους πολιτικούς "αρχηγούς" που υπηρέτησε κανονικά φαντάρος 21 μήνες σε μάχιμες μονάδες και όχι σε γραφεία του Πεντάγωνου) και

    γ) απαγορεύει την μετάγγιση αίματος (ενώ εμείς οργανώνουμε τράπεζα αίματος για τα μέλη της Δημιουργίας).

    Φαίνεται ότι η "αγάπη για τον πλησίον" μετατρέπεται σε "συκοφαντία για τον πλησίον" όταν αυτός πλησιάσει πολύ στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε καχύποπτοι τι να κάνουμε?
    Έχει καει η γούνα μας από τους πολιτικους...
    και θα τους "κοσκινιζουμε" όλους απο εδώ και πέρα...

    οποιος αξίζει και αντεξει στο "κοσκινισμα"

    εκείνον και μονο εκεινον θα τον αποδεχτουμε σαν ηγετη...

    δειτε κι εδω>>>

    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1599:o----------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές