Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ ΓΥΜΝΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ


ΣΠΑΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!

cano tzefri
Έπρεπε να φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της πολιτικής απαξίωσης και να τον βρίζει όλη η Ελλάδα για να σπάσει επιτέλους η  ομερτά για τα αίσχη του Τζέφρι στην Ιπποκράτους!

Δείτε τι έκανε ο αθεόφοβος την ώρα που υπέγραφε την μνημονιακή καταδίκη μας και οι Έλληνες έπεφταν απ΄τα παράθυρα...

Τοποθετούσε ειδικό μηχανισμό κωπηλασίας που περιέχει νερό στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τα υπόλοιπα 40 στο σύνολο hi- tech όργανα γυμναστικής, αλλά και τις δύο σάουνες Κι όλα αυτά, την ώρα που το κόμμα χρωστάει 130 εκατ. ευρώ, προσέξτε, άγνωστο που!

Μαθαίνουμε επίσης, πως τα γυμναστυήρια είναι δυο. Το ένα είναι για τον γυμναστή(!) και το άλλο για τον πρόεδρο του κόμματος. Επίσης, ο γυμναστής έχει και γραφείο με έναν υπολογιστή της Apple και ηχοσύστημα τελέυταίας τεχνολογίας για να δίνει το ρυθμό στον Γιώργο όταν έκανε ασκήσεις!!!

Τα πάντα είναι ηλεκτρονικά και το μόνο που αρκεί για εκείνον που γυμνάζεται είναι να πατήσει ένα κουμπάκι. Στο δεύτερο γυμναστήριο υπάρχουν οι σάουνες. Στον ίδιο χώρο θα βρει κανείς τρεις διαδρόμους με τηλεοράση και ένα κωπηλατικό με νερό! Στο συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής το οποίο είναι υπερσύγχρονο, υπάρχει εγκατεστημένο ενα μπλε δοχείο νερού για να νομίζει ο... αθλητής ότι είναι στη θάλασσα!

Οι γνωρίζοντες το θέμα λένε ότι πρόκειται για γυμναστήριο για Ολυμπικονίκες, ενώ υπενθυμίζουν ότι την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ έχουν να πληρωθούν πάνω από επτά μήνες...

Γεια σου ρε Τζέφρι με τα ωραία σου!

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3269:2012-07-22-11-21-23&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2 

(σχολιο woodiiis= πραγματικα για να σπαταλας ετσι χρημα χωρις να σκεφτεσαι οτι διπλα καποιοι δεν εχουν ουτε ψωμι να αγορασουν πρεπει να εισαι εξωγήινος!!!!Τζεφρυ οποιος του μελλει να πνιγει ποτε του δεν πεθαινει...σε περιμενω να τα τιναξεις...για να σου κατουρω τον ταφο...αχρηστε μαλακα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές