Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

      
1923
Αλήθεια ή ψέματα;
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σάλος σε όλη την χώρα με την Οργάνωση E.N.D. (End National Debt), των ομογενών από τις ΗΠΑ οι οποίοι –όπως ισχυρίζονται- εξαγοράζουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας. Μεγάλο μέρος του λαού εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του στα ονόματα των Σόρα και Λαμπράκη, των επικεφαλής του Οργανισμού, οι οποίοι βεβαιώνουν με πιστοποιητικά ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε Τράπεζες του Καναδά, ποσό το οποίο είναι άμεσα εκταμιεύσιμο. Ο Πρόεδρος μάλιστα της Οργάνωσης κ. Λαμπράκης σε χθεσινή του παρουσίαση σε τηλεοπτικό κανάλι, δήλωσε με βεβαιότητα ότι «τα χρήματα μπορούμε να τα εκταμιεύσουμε μέσα σε 3 λεπτά».

Και ενώ όλα αυτά προκαλούν σεισμό στην κοινή γνώμη η οποία ζητεί περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία των ομογενών, το πολιτικό σύστημα καθεύδει. Ο Πρωθυπουργός, παρά τα όσα γίνονται γύρω του, παρά την παρουσία των ομογενών στη χώρα μας, παρά την προτροπή της Ελεύθερης Ώρας να λάβει πρωτοβουλία και να συναντηθεί με την Ε.Ν.D. ώστε να ακούσει –βρε αδερφέ- τι προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι για την σωτηρία της χώρας, δεν πράττει ουδέν. Λες και δεν έχει ακούσει τίποτε. Προκλητική η στάση του κ. Σαμαρά η οποία αποκτά άλλα χαρακτηριστικά αν την συνδέσει με τις εσπευσμένες δηλώσεις του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν υπάρχουν ούτε ομογενείς που να προσφέρουν 600 δισεκατομμύρια δολάρια ούτε οργάνωση E.N.D.!!!

Η στάση Γεωργιάδη υποκρύπτει μια απόπειρα να ...περιβληθεί με πέπλο αναξιοπιστίας ή και απάτης, η πρωτοβουλία των ομογενών!!! Χωρίς στοιχεία, χωρίς κανείς από τους βουλευτές ή υπουργός να έχουν συναντηθεί έστω και μία φορά με την Ε.Ν.D. σπεύδουν να απαξιώσουν και να αποδημήσουν την πρωτοβουλία των ομογενών!

Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της Οργάνωσης έχουν στείλει μηνύματα αξιοπιστίας και σοβαρότητας. Άραγε γιατί τέτοια βεβιασμένη στάση; Φοβούνται κάτι; Μιλάνε και προσκυνάνε τους τσαρλατάνους της τρόικας που κατέστρεψαν το λαό και απαξιώνουν στο πυξ-λαξ Έλληνες της ομογένειας; Μήπως κάτι κρύβει η στάση τους;

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ
Σε κάθε περίπτωση, εάν και εφόσον η κυβέρνηση ποιεί την νύσσα, καλείται η Εισαγγελία Αθηνών να παρέμβει στην υπόθεση. Επειδή τα όσα λένε οι ομογενείς, περί της ύπαρξης και κατάθεσης 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Καναδά, είναι τόσο σοβαρά που δεν μπορούν να πετιούνται έτσι για πλάκα, επιβάλλεται η παρέμβαση του Εισαγγελέα. Η Δικαιοσύνη οφείλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη βεβαίως και την περίπτωση της εξαπάτησης. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή κάποιοι να παίζουν με τον πόνο των Ελλήνων και να βεβαιώνουν ότι διαθέτουν 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά του ελληνικού χρέους και να μην κουνιέται φύλλο!

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5572:2012-10-02-17-47-42&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
-------------------------------------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΧΟΥΜΕ 600 ΔΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
1923
Το ρεπορταζ που προέβαλε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 το βραδυ της Δευτέρας, έχει αναστατώσει το πανελλήνιο. Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες ή αλήθεια από εθνικοπατριώτες που ενδιαφέρονται για την Ελλαδίτσα; Παπατζήδες ή αληθινοί ευεργέτες που η πατρίδα τους κλείνει την πόρτα;
Εμείς κάναμε το καθήκον μας για την ομάδα END. Και το ρεπορταζ θα το συνεχίσουμε. Έχει πολλές προεκτάσεις αυτή η ιστορία και η πιο σημαντική είναι να μάθουμε από που κρατάει η σκούφια τους και εαν όλα αυτα που λένε είναι αεριτζήδικες δουλειές ή ντοκουμενταρισμένες προεκτάσεις λόμπι επιχειρηματιών που σκέφτονται το εθνικό συμφέρον.
"Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενοι από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.
Το ρεπορταζ εδώ: http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5504:2012-09-30-18-15-07&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».
Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ




http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5566:-----3-------600-------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές