Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ!!! ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΧΟΡΤΑ

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ
"Στα Σκόπια γεννήθηκε ο Χριστός"
 

Παροξυσμό έχουν στα Σκόπια, με την αλλοίωση της Ιστορίας, και έτσι επιδιώκουν να οικειοποιηθούν ακόμα και τον Κύριο Ιησού Χριστό!

Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται «Ιησουίτες»/ Исусовци, ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε, δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα!!!
«Νομίζω αυτή… η πραγματική τοποθεσία που γεννήθηκε ο Ιησούς και όχι στη Βηθλεέμ κοντά στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο αρχαιολόγος Αβραάμ Γιάκοφ σε ιστοσελίδα των Σκοπίων, σημειώνει η βουλγαρική εφημερίδα Τρούντ. Η μυστηριώδης τοποθεσία βρίσκεται κοντά στο χωριό Βητλεέμο, όπου εκεί βρίσκεται ο υπό κατασκευή οδικός άξονας που οδηγεί στα Τίρανα.
«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό είναι το μέρος όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Ο ίδιος χώρος υπήρχε και στην αρχαιότητα. Αποδεικτικά για αυτόν αναφέρουν τόσο η Αγία Γραφή όσο και δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που προωθήθηκαν από την σκοπιανή κυβέρνηση.

Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση. Κατά τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού ο τόπος έγινε διάσημος από τη γέννηση του Ιησού και όταν υιοθετήθηκε η χριστιανική πίστη χτίστηκαν εκκλησίες στην περιοχή», λέει το δημοσίευμα. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να αλλάξει την ιστορία.
Αν συνεχίσουν έτσι θα ανακαλύψουν ότι Σκοπιανοί ήταν και ο Μωάμεθ, ο Βούδας, ο Κομφούκιος, και άλλλοι ιδρυτές θρησκειών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές