Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄ ή Β΄

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄ ή Β΄

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η-ορθή-απόδοση της βυζαντινής αρίθμησης στα ονόματα των Βασιλέων μας προκαλεί μίσος και... αφρούς στο αντιβασιλικό επιτελείο. Οι μέθοδοί τους είναι γνωστές. Το ζήτημα είναι τώρα πως θα βγάλει ο κόσμος το κερί από τα αυτιά και να πιστέψει όχι κάτι που υποστηρίζω εγώ και άλλα 2.000.000 Ελλήνων & Ελληνίδων (και βάλε) αλλά να μάθει την ιστορία του. 

Η ιστορία
-η αντικειμενική με στοιχεία, έγγραφα, πειστήρια- με έκανε έκανε βασιλόφρονα
Η προπαγάνδα που γίνεται κατά των Βασιλέων και του βασιλικού θεσμού δεν βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα. Εδράζεται στην εμπάθεια, τις πολιτικές επιδιώξεις, τον αριβισμό, την απελευθέρωσή τους από τον Ανώτατο έλεγχο. Δεν βασίζεται στην λογική και την αντικειμενικότητα.

Η βυζαντινή αρίθμηση στους Βασιλείς μας χαρακτηρίζεται ως "παραμύθι" και "βασιλική προπαγάνδα". Η ιστορική έρευνα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Βασιλείς Ελλάδος και Δανίας είναι απόγονοι του Ιωάννου Χριστιανού-Παλαιολόγου, γιου του τελευταίου Αυτοκράτορα της Βασιλεύουσας Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Παλαιολόγου και της Άννας Νοταρά. Τώρα, αν κάποιοι έβγαλαν τον Ιωάννη Χριστιανό ως Δανό αυτή είναι άλλη ιστορία...
Ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄ υπήρξε επί τριετία Βασιλεύς των Ελλήνων. Ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄ σε ηλικία 16 ετών υπηρέτησε στα ΛΟΚ και τα τετιμημένα 3 όπλα. O Κωνσταντίνος ΙΓ΄απαίτησε την εκδίωξη του επιτετραμένου της CIA εν Αθήναις και της Αμερικανικής πρεσβείας Νόρμπεντ Άνσουτς. Ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄ προσπάθησε να αποκαταστήσει την συνταγματική τάξη. Ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄ υπέμεινε 44 χρόνια τον Γολγοθά της εξορίας. ΟΚωνσταντίνος ΙΓ΄ γεύτηκε την αχαριστία των Ελλήνων πολλάκις παρά τις ευεργεσίες του. Αυτός είναι ο τέως Βασιλεύς των Ελλήνων.
Φίλες και φίλοι Βασιλόφρονες, το "Κωνσταντίνος Β΄" δεν ισχύει. Ως απόγονος του Παλαιολόγου του ανήκει επάξια το ΙΓ΄. Ο Κωνσταντίνος μπορεί να μην έπεσε και να μην πολέμησε στο πεδίο της μάχης όπως όλοι οι προηγούμενοι Βασιλείς από τον Κόδρο μέχρι τον Παύλο Α΄. Συγκρούστηκε μ΄ αυτό που προσκυνούν όλοι σήμερα για να γίνουν υπουργοί, πρωθυπουργοί και Πρόεδροι Δημοκρατίας. Συγκρούστηκε με το σύστημα που καταδυναστεύει τον κόσμο και διαβρώνει και πολτοποιεί τους λαούς και ισοπεδώνει θρησκείες και πολιτισμούς. Συγκρούστηκε με τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ. 

Με την σύγχρονη παρασκηνιακή μορφή εξουσίας!!! Ας τα βάλουν πρώτα οι πολιτικοί μαζί με τον Σιωνισμό και μετά ας μιλήσουν για τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄!!!
Το άρθρο είναι αφιερωμένο σ΄ αυτούς που λυσάξουν σε λίγες ημέρες (ήδη άρχισαν) να μιλούν για το "Ιουλιανό συνταγματικό πραξικόπημα του τέως". Αλλά θα πάρουν την ανάλογη απάντηση δι΄ άρθρου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές