Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛΟΣ!!! (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ)

ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...!!! ΦΩΤΟ: ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ Κ@ΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...!!!



ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΕ ΩΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ. ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙ...

parapolitika.gr_ Απρόσεκτη και πολύ...αποκαλυπτική φαίνεται πως είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου,που σε συνεδρίαση στη Βουλή, φόραγε τόσο χαμηλοκάβαλο παντελόνι, που είχε βγει απ' έξω όλος ο κ@λος της. Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια έδωσαν και πήραν, αφού η βουλευτής Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είχε αντιληφθεί για πολύ ώρα , ότι ολόκληρη η πίσω πλευρά της ήταν σε κοινή θέα... Δείτε τις φωτογραφίες που "τσίμπησαν" τα parapolitika.gr...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ... ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ...



ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΘΕΑΝΩΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΤΡΙΝΙΕΣ 
ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Παρά την κρίση, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού
Τρ 27 Αυγούστου 2013,07:00





Σε δερματολόγο ή σε πλαστικό χειρουργό… γίνονται θαύματα στα «απόκρυφα» σημεία

Ποια είναι η τελευταία «μόδα» στην Πάτρα, κυρίως μεταξύ νεαρών κοριτσιών; Η λεύκανση πρωκτού! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» ολοένα και περισσότερες νεαρές μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι αυτές αισθητικό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες θεωρούν «αντιαισθητικό» το χρώμα που έχει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους και με γνώμονα ότι ίσως ενοχλείται και ο σύντροφός τους… προχωρούν στην επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό. Μάλιστα σε «κύκλους» της πόλης το νέο διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς και κουβέντα στην κουβέντα πολλές γυναίκες νεαρής κυρίως ηλικίας πείθονται από τις φίλες τους να «ενδώσουν» και να δοκιμάσουν την ολιγόλεπτη αλλά «θαυματουργή» επέμβαση.

Το κόστος
Κάποιες γυναίκες προχωρούν και σε λεύκανση του αιδοίου τους, όμως η συγκεκριμένη επέμβαση είναι πιο ακριβή σε κόστος. Ο πόνος μετά την επέμβαση είναι ήπιος σαν από κάψιμο και διαρκεί για 2-3 μέρες.
Θα χρειαστεί κάποια αλοιφή την οποία σας δίνει ο ιατρός για μετά την επέμβαση.
Το σκούρο χρώμα στα μεγάλα (εξωτερικά) χείλη ή στο περίνεο θα γίνει ροζ, ενώ και αυτή η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί και με λεύκανση πρωκτού.
Το κόστος εξαρτάται από την έκταση της επιφάνειας π.χ. για την περιοχή του αιδοίου στα μεγάλα χείλη το κόστος είναι 1.200 Ευρώ. Εάν συνδυαστεί με το περίνεο το κόστος είναι 1.500 Ευρώ. Ο συνδυασμός λεύκανσης αιδοίου και πρωκτού (στο ιατρείο) είναι 2.000 Ευρώ. Για τη λεύκανση πρωκτού (μόνο) το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 500 ευρώ.

Πως επιτυγχάνεται
H λεύκανση του πρωκτού αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή του πρωκτού, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν έχει προέλθει εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα  ορμονικών αλλαγών, της παρόδου της ηλικίας ή άλλων παθολογικών αιτίων. Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της.
Η επέμβαση συνήθως βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε μία και μόνο συνεδρία που δεν ξεπερνάει τα 30-45 λεπτά. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται σε ιατρείο κατόπιν ραντεβού και γίνεται με τοπική αναισθησία.
Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.
Η λεύκανση του πρωκτού, μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την λεύκανση της περιοχής του αιδοίου αλλά και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, προσδίδοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην αγορά πάντως κυκλοφορούν και διάφορες κρέμες για λεύκανση, ωστόσο είναι βέβαιο πως το καλύτερο αποτέλεσμα έχει κάποιος όταν επισκεφθεί ειδικό γιατρό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές