Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...(85)...ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ...ΤΡΟΠΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ... (ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ 2013 μ.Χ.)

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: ΜΑΣΤΊΓΩΣΑΝ ΜΈΧΡΙ ΘΑΝΆΤΟΥ 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΒΙ@ΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ... ΞΆΔΕΛΦΌ ΤΗΣ!


Ένα περιστατικό από αυτά που δεν περιγράφονται με λόγια εύκολα σημειώθηκε στο Μπαγκλαντές! Μια 14χρονη κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της...

μοιχείας, στο Μπαγκλαντές.

Η μικρή Χένα Άκτερ, το μικρότερο παιδί από τα πέντε που είχαν οι γονείς της, ζούσε στο Μπαγκλαντές, στην πόλη Σαριατπούρ.

Τα προβλήματά της άρχισαν όταν ο ξάδελφός της, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος της, ο Μαχμπάμπ Καν παντρεύτηκε και επέστρεψε στο χωριό, ζώντας στην ίδια γειτονιά με εκείνη. Ξαφνικά την ερωτεύτηκε και ας ήταν ξαδέλφη του.

Η Χένα πήγαινε στην έβδομη τάξη γυμνασίου και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα μαζί του καθώς την παρενοχλούσε όποτε γυρνούσε από το σχολείο της στο σπίτι.

Η Χένα το είπε στους γονείς της και ο πατέρας της κατήγγειλε τις πράξεις του Μαχμπάμπ στους πρεσβύτερους του χωριού, οι οποίοι και επέβαλαν πρόστιμο στον νεαρό ύψους 1000 δολαρίων τα οποία έπρεπε να καταβάλλει στην οικογένειά της όπως επίσης έπρεπε να την αφήσει ήσυχη.

Εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε. Μήνες αργότερα, θέλοντας να πάρει την εκδίκησή του, παραμόνευε έξω από το σπίτι της Χένα, και όταν εκείνη βγήκε από το σπίτι για να πάει στην τουαλέτα, την άρπαξε από πίσω, τη φήμωσε με ένα ύφασμα, την έριξε κάτω και τη βί@σε χτυπώντας την συγχρόνως.

Η γυναίκα του Μαχμπάμπ άκουσε τις κραυγές της Χένα και βγήκε έξω για να δει τι συνέβαινε. Βρήκε λοιπόν τον σύζυγό της να βιάζει την κοπέλα, όμως αντί να τη βοηθήσει, άρχισε και εκείνη να χτυπά με βία τη Χένα.

Μετά το επεισόδιο, όταν η οικογένεια της Χένα απευθύνθηκε σε δικαστήριο για να δώσει μία και καλή τέλος στον εφιάλτη που ζούσε η μικρή, όχι μόνο δεν βρήκε το δίκαιό της αλλά καταδικάστηκε και για… μοιχεία!

Μάλιστα η ποινή της ήταν 101 μαστιγώματα ενώ του Μαχμπάμπ 201. Ο τελευταίος, την ώρα της τιμωρίας του με μαστίγωμα κατάφερε να διαφύγει. Όχι όμως και η Χένα η οποία μετά από 70 μαστιγώματα έπεσε αναίσθητη.

Μία εβδομάδα αργότερα έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

a-pistefto

periergaa.blogspot.com/
αναδημοσιευση απο εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές