Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ 48 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

14-03-2014:Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος διακινητή ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα σαράντα οκτώ (48) μη νόμιμους μετανάστες

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος διακινητή ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα σαράντα οκτώ (48) μη νόμιμους μετανάστες
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός αγνώστου διακινητή, ο οποίος αναζητείται, διότι χθες (13.03.2014) το μεσημέρι, προώθησε στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας σαράντα οκτώ (48) μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων τριάντα (30) άνδρες, δεκαοκτώ (18) γυναίκες και πέντε (5) παιδιά.
Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος Νέας Εφέσσου Πιερίας) , μεικτό κλιμάκιο ελέγχων αποτελούμενο αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εντόπισαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν. Ο οδηγός του ανωτέρω οχήματος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή στην ευρύτερη περιοχή. Σε αστυνομικό έλεγχο του ανωτέρω οχήματος εντοπίστηκαν σαράντα οκτώ (48) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μη νόμιμοι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια βραδινές ώρες της 08/09.03.2013 από αφύλακτο σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου και παρελήφθησαν από τον διακινητή προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα, έναντι του ποσού των 1.000 έως 3.000 Ευρώ έκαστος.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, το ανωτέρω φορτηγό έφερε πινακίδες για τις οποίες είχαν δηλωθεί κλοπή, ενώ το όχημα είχε αποσυρθεί.
Το προαναφερόμενο Ι.Χ. Φορτηγό κατασχέθηκε.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές