Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

Η «εθνική» προπαγάνδα του Bobolas

Ρουφιανιά και ηλιθιότητα 

Διάβασα στο μπλογκ του Εισαγγελάτου το ρεπορτάζ των υπαλλήλων του mr Bobolas με τίτλο «το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής» που αποπνέει όχι μόνο ρουφιανιά και ηλιθιότητα αλλά δείχνει και τον κόσμο του αύριο στον οποίο μας οδηγεί η παγκόσμια Χούντα της Νέας Tάξης. 

Το δήθεν «ρεπορτάζ» των ρουφιάνων είναι κειμενολεζάντες σε φωτογραφικό υλικό (από τη δικογραφία της ΧΑ) που βρέθηκε σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές μελών και οπαδών του Κόμματος της Χρυσής Αυγής, και το οποίο αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων αλλά η ευαίσθητη μανδάμ εισαγγελεύς δεν διέταξε «κατεπείγουσα ανάκρση». Βέβαια δεν μπορεί να γίνει « παιδομάζωμα» όταν οι γονείς φροντίζουν τα παιδιά τους.Κανείς δεν άρπαξε τα παιδιά από την αγκαλιά των γονιών τους. Εννοούν λοιπόν ότι οι γονείς «άρπαξαν» τα παιδιά τους από την «ιουδαϊκή δημοκρατική κοινωνία» του Νιλς Μούιζνιεκς για να τα «εμποτίσουν με μίσος». 
Επομένως τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς τους και την οικογένεια τους και δεν είναι οι γονείς και η οικογένεια υπεύθυνοι για την εκπαίδευση τους αλλά οι «Αθέατοι» του Νιλς Μούιζνιεκς.  Για το λόφο αυτό γράφουν: «ανήλικα παιδιά εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της οργάνωσης, κρατώντας λάβαρα». 
Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς τους δεν είναι μέλη της οικογένειας που τα «εξαναγκάζει» και θα πρέπει  να τα μεγαλώνουν γκέι θετοί γονείς με «δημοκρατικά ιδεώδη». Αυτό είναι το μέλλον. 
\
Γράφουν λοιπόν οι ρουφιάνοι : «Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και το οποίο προκαλεί ανατριχίλα», (διότι), «μικρά παιδιά, ακόμη και από τη βρεφική τους ηλικία εμποτίζονται με μίσος». Η «εφημερίδα» αναφέρει πως πρόκειται για ανήλικα παιδιά που «εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της οργάνωσης, κρατώντας λάβαρα και ντυμένα όπως οι ενήλικες». Και ακόμα: «Σοκ από τις φωτογραφίες με ανήλικα παιδιά να στρατολογούνται στη Χρυσή Αυγή. Βρέφος με ολόσωμο φορμάκι με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Βρέφη με μπλούζες "Πας μη Έλλην βάρβαρος". Ένας 10χρονος, στέκεται προσοχή κρατώντας τη σημαία της Χρυσής Αυγής». 
Καταλάβατε πόσο μακριά πάει η βαλίτσα ; 

 Και κοινωνία του μέλλοντος μας 

Μπουένος 'Αιρες: Νονά (διά αντιπροσώπου) στη βάπτιση, από καθολικό ιερέα, κόρης ομοφυλόφιλων γυναικών έγινε η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, σε μία συμβολική κίνηση υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Οι δύο μητέρες του κοριτσιού, η Καρίνα Βιγιαροέλ και η Σολεδάδ Ορτίς, είχαν ζητήσει από την πρόεδρο να γίνει νονά «για να την ευχαριστήσουμε για το νόμο που μας έδωσε δικαιώματα».Τη βάπτιση τέλεσε ο ιερέας Κάρλος Βάρας, που είπε ότι όλα τα παιδιά μπορούν να βαπτιστούν, αν και η θέση της Καθολικής Εκκλησίας δεν έχει αλλάξει.

http://deltio11.blogspot.gr/2014/04/bobolas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές