Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ"¨ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???...ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ

https://www.youtube.com/watch?v=L12DXp1ZXS8«Δεν είναι μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς»

1 Οκτωβρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ -ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ  — Κατέπεσαν τα περί τρομοκρατίας για τους έξι κατηγορουμένους για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, καθώς το δικαστήριο τους αθώωσε για την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με βάση τις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου, κρίνοντας πως δεν είναι μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
   — Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς οι έξι κατηγορούμενοι
— Ύστερα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, υιοθετώντας την άποψη του εισαγγελέα της έδρας Γρηγόρη Πεπόνη, τους απάλλαξε από την κατηγορία που τους είχε αποδοθεί, «θεωρώντας ότι διέπραξαν μεν τη διπλή ληστεία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται οι πράξεις τους με τη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης».

  — Και οι έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για ληστεία καθώς και για διακεκριμένη οπλοφορία και οπλοκατοχή. Όπως έκριναν πάντως οι δικαστές, δεν αποδείχθηκε ότι κατείχαν τα πολεμικά τουφέκια για να εφοδιάσουν άλλες ομάδες.
— Ωστόσο, το δικαστήριο δεν ακολούθησε την εισαγγελική πρόταση για αναγνώριση ελαφρυντικών, θεωρώντας ότι η πράξη τους δεν ήταν αποτέλεσμα απερισκεψίας αλλά προϊόν συνειδητής επιλογής. Ένα μόνο μέλος του εφετείου είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο Ν. Ρωμανό το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
— Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απάλλαξε ωστόσο ορισμένους εκ των κατηγορουμένων για αδικήματα όπως αντίσταση κατά της αρχής και παράνομη οπλοκατοχή για αντικείμενα που είχαν βρεθεί σε αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, για την αντίσταση κατά της αρχής οι δικαστές είχαν την άποψη ότι οι δράστες της διπλής ληστείας (σ.σ.: άλλοι εμπλέκονται στη ληστεία της τράπεζας και άλλοι σ” αυτήν στα ΕΛΤΑ) αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση όπλων. «Ήταν η αντίδρασή τους όταν έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
— Το δικαστήριο μετέτρεψε ακόμα προς το επιεικέστερο αδικήματα όπως η αρπαγή, κρίνοντας ότι πρέπει να καταδικαστούν μόνο για παράνομη κατακράτηση, αφού σκοπός τους ήταν η διαφυγή και άρα δεν προσβλήθηκε η ελευθερία του πολίτη που πήραν μαζί τους.
— Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας, οι δράστες της διπλής ληστείας δεν επέδειξαν καμία σκληρότητα σε όσους βρέθηκαν στο σημείο ή ενεπλάκησαν στα περιστατικά, όπως στην περίπτωση του πολίτη, από τον οποίο οι κατηγορούμενοι πήραν το αυτοκίνητο κατά την προσπάθεια διαφυγής τους και τον κράτησαν όμηρο για λίγη ώρα. Ο κ. Πεπόνης επεσήμανε, επίσης, ότι δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή.

  — Οι ποινές

Σε ποινές κάθειρξης από 15 και 16 έτη καταδικάστηκαν τελικά οι έξι κατηγορούμενοι για τις ληστείες στην Αγροτική Τράπεζα και στα ΕΛΤΑ στο Βελβεντό Κοζάνης.
Ειδικότερα, κατά συγχώνευση επιβλήθηκαν 16 έτη, τέσσερις μήνες και 10 ημέρες στον Γ. Μιχαηλίδης: 15 έτη και 11 μήνες στον Ν. Ρωμανό, 11 έτη και 5 μήνες στον Δ. Πολίτη, 15 έτη και 11 μήνες στον Α. Μπουρζούκο, 15 έτη και 11 μήνες στον Α. Ντάλιο και 15 έτη και 11 μήνες στον Φ. Χαρίση.
ΠΗΓΗ:  ΖΟΥΓΚΛΑ

Αναδημοσιευση απο
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/51554
=======================================


σχολιο woodiiis: ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΪΚΑ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΩΝ...!!! ΑΙΣΧΟΣ...!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές