Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 666

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΫΜ

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 666


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ "6" ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ

ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;

 ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤA:
 ΜΠΑ; ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ MONSTER ; 

ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!!!
ΠΟΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;


ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 
ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ 

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Ύποπτο το Monster για 5 θανάτους

Το κορυφαίο σε πωλήσεις ενεργειακό ποτό στις ΗΠΑ, Monster, αποτελεί αντικείμενο έρευνας… από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, μετά από αναφορές για πέντε θανάτους που μπορεί να συνδέονται με το ποτό. Η εταιρεία που παράγει το Monster – το οποίο κυκλοφορεί και….

στην Ελλάδα – μηνύθηκε από την οικογένεια μιας 14χρονης καρδιοπαθούς στο Μέριλαντ, η οποία έχασε τη ζωή τους αφού κατανάλωσε δύο κουτάκια του ποτού σε ένα 24ωρο.

Η μήνυση και η αναφορά άλλων θανάτων που μπορεί να σχετίζονται με την κατανάλωση του συγκεκριμένου προϊόντος, προκάλεσαν επικρίσεις στις ΗΠΑ για την ασφάλεια των ποτών και τον τρόπο που διατίθενται στο εμπόριο. Τα ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, που συχνά συνοδεύουν την έντονη σωματική δραστηριότητα και τα extreme σπορ, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των νεαρών ανδρών. Είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τύπος αναψυκτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αύξηση πωλήσεων 17 τοις εκατό πέρυσι στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια.

monster4Η οικογένεια της 14χρονης Αναΐς Φουρνιέ, υπέβαλε μήνυση κατά της εταιρείας για την Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι δεν προειδοποίησε για τους κινδύνους του προϊόντος. Η μήνυση, που κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνιας, αναφέρει ότι μετά την κατανάλωση δύο κουτιών Monster των 680 γρ., υπέστη καρδιακή ανακοπή, έπεσε σε κώμα και πέθανε έξι ημέρες αργότερα στις 23 Δεκεμβρίου 2011. Αναφέρει επίσης, ότι η Αναΐς πέθανε από «καρδιακή αρρυθμία που οφείλεται σε τοξικότητα λόγω καφεΐνης», η οποία επιδείνωσε μια υπάρχουσα διαταραχή της καρδιακής βαλβίδας, γνωστής ως σύνδρομο Ehlers-Danlos. Οι δύο ποτά μαζί περιείχαν 480 mg καφεΐνης, που ισοδυναμεί με 14 κουτάκια Coca-Cola, σύμφωνα με την μήνυση.

«Η Monster δεν γνωρίζει κανέναν θάνατο που προκλήθηκε με οπουδήποτε τρόπο από ποτά του», ανέφερε η monster3εταιρεία σε δήλωσή της, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να αμυνθεί σθεναρά στα δικαστήρια. Δύο γερουσιαστές των ΗΠΑ έχουν ζητήσει με επιστολή τους προς την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, να διερευνήσει την αλληλεπίδραση των συστατικών των ενεργειακών ποτών και την επίδραση της καφεΐνης σε παιδιά και εφήβους. Τον Ιούλιο, ο Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Eric Schneiderman, έστειλε κλήσεις σε τρεις παρασκευαστές ενεργειακών ποτών – Monster, PepsiCo και Living Essentials – ζητώντας πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές εμπορίας και διαφήμισης την εμπορία των επιχειρήσεων.

directnews

και οπωσδηποτε διαβαστε το παρακατω αρθρο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές