Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΙ...


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ


mitso-fam
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
Μόλις μερικές ημέρες πριν από την εσωκομματική εκλογή αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία η μεγάλης κυκλοφορίας και παρεμβατικότητας εφημερία Wall Street Journal, ανακοίνωσε τον εκλεκτό των Εβραίων στη διαδοχή της κεντροδεξιάς Παράταξης. Έτσι, σε άρθρο της:«Ακτίδα Ελπίδας του Νέου Έτους για την Ελλάδα» εξηγούσε πως αυτή ήταν ο γόνος της Ιεράς Οικογένειας στην Ελλάδα, Κυριάκος Μητσοτάκης. Με τον Κυριάκο λοιπόν “θα άνοιγε η πόρτα, ώστε η ΝΔ να επανατοποθετηθεί σαν ένα μοντέρνο κεντροδεξιό κόμμα, υπέρμαχο της επιχειρηματικότητας, το οποίο θα μπορούσε να συσπειρώσει τις κεντρώες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα”.
Wall Street Journal
Όμως, ποια είναι η Wall Street Journal που προανήγγειλε την “επικράτηση” του Κυριάκου Μητσοτάκη; Μας ενημέρωσε ο εκδότης της Ελεύθερης Ώρας Γιώργος Μιχαλόπουλος σε άρθρο του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016: “Η εφημερίδα πωλεί 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα κάθε εργάσιμη μέρα, είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα των ΗΠΑ, ενώ θεωρείται ο γκουρού των αγορών. Ανήκει στην Dow Jones & Company, Inc, μια εταιρεία της Νέας Υόρκης η οποία εκδίδει επίσης 24 άλλες εφημερίδες και τους εβδομαδιαίους οικονομικούς πίνακες του Barron μεταξύ των άλλων. Πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και εκδότης της Dow Jones είναι ο Peter Kann, ο οποίος είναι Εβραίος, ενώ όλως τυχαίως και ο αρθρογράφος (Σάιμον Νίξον) του ύμνου για τον … μεσσία της ΝΔ Κυριάκο είναι επίσης Εβραίος. Βρε κάτι συμπτώσεις για τον Κούλη!”.
Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι υπήρξε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη (πρώην Investment Banking στην Deutsche Bank για 12 χρόνια), με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών τους σπουδών. Είναι Πολωνικής καταγωγής και στην κυριολεξία “έφτυσε αίμα” προκειμένου να γίνει αποδεκτή στο περιβάλλον Μητσοτάκη. Χώρισαν πριν 5 χρόνια και ως αιτία “πέρασε” από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τους μεγαλοσχήμονες κονδυλοφόρους, τους προπαγανδιστές δηλαδή, πως έφταιγε το “καθυστερημένο” και οπισθοδρομικό από πλευράς κοινωνικών αντιλήψεων περιβάλλον της Οικογένειας Μητσοτάκη. Έφταιγαν οι συνεχείς καυγάδες που προέρχονταν από το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Δεν έφταιγαν τάχατες, τα τρίτα πρόσωπα που πιθανώς μπήκαν στη διαταραγμένη ζωή τους. Γι΄ αυτό και ο Κυριάκος φρόντισε να απενοχοποιηθεί από αυτό το δογματικό περιβάλλον της οικογενειοκρατίας των Μητσοτάκηδων, ψηφίζοντας το νόμο του συμφώνου συμβίωσης ομοφύλων ζευγαριών. Άλλωστε, πως θα έδειχνε ο Κυριάκος πως είναι “προοδευτικός”.
Έτσι, σε αυτήν την πολιτική φάση του Κυριάκου, δηλαδή στη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΝΔ, έπρεπε να φτιαχτεί πρώτα από όλα το οικογενειακό του προφίλ.
Γι΄ αυτό πρώτη από όλους “επιστρατεύθηκε” η Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Η οποία έπρεπε να αφήσει κατά μέρος την προσωπική της ζωή και τις πολλές νέες επαγγελματικές της δραστηριότητες και να “αγιοποιήσει” τον μελλοντικό Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον εν δυνάμει Πρωθυπουργό της χώρας. Βλέπετε, η μυρωδιά της Εξουσίας ενώνει και τους χειρότερους εχθρούς. Πόσο μάλλον ένα πρώην “αγαπημένο ζευγάρι”. Από τη στιγμή που πλέον, δεν υπήρχε η Μαρίκα, αλλά ούτε – και η καμένη πολιτικά – Ντόρα.
Ωστόσο, έπρεπε κάποιος να αναλάβει αυτή την αγιοποίηση. Επιστρατεύθηκε λοιπόν ο καταλληλότερος όλων. Ο Θέμος Αναστασιάδης. Έτσι, στο “Πρώτο Θέμα”, κάπου τον Οκτώβριο του 2015, μεταξύ των άλλων εξομολογούταν η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι: “Ο Κυριάκος φρόντιζε να έρχεται κάθε μέρα σπίτι όπου φυσικά έβλεπε τα παιδιά και έτρωγε μαζί τους και έτσι και αυτά δεν νομίζω να είχαν καταλάβει και πάρα πολλά. Πολύς κόσμος με ρωτούσε γιατί χωρίσαμε αφού ήμασταν τόσο τέλειο ζευγάρι, τόσο τέλεια οικογένεια;”.
Ακολούθως, την σκυτάλη πήραν και άλλα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού της λογικής των Ελλήνων (πχ. Τατιάνα Στεφανίδου), στη διαμόρφωση του καλού οικογενειάρχη, του μικροαστού οικογενειάρχη, του οικογενειάρχη που θέλει όλη η ελληνική Κοινωνία.
Στη συνέχεια θα αναλάμβαναν “άλλοι” περισσότερο “επιστήμονες” την ανόρθωση του πολιτικού προφίλ του Κυριάκου…
Το παιχνίδι ήταν σικέ
Στη διεκδίκηση της προεδρίας στη Νέα Δημοκρατία, διεκδικητής ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Σαμαρικός Άδωνις Γεωργιάδης. Και πως μπορούσε να μην είναι Σαμαρικός, όταν ο Αντώνης άνοιξε ορθάνοικτα τις αγκάλες του και “περιέθαλψε” με στοργή το απολωλός πολιτικό “πρόβατο” του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ένα μεταλλαγμένο “πρόβατο” που κάπου στο 2006, στην αρχή ή στο τέλος, θα σας γελάσω – για άγνωστους λόγους σε πολλούς;;;; – προσκύνησε τον νεοφιλελευθερισμό, προδίδοντας τον μέχρι εκείνη τη στιγμή πατριωτισμό του (όπως τον εννοούμε, όσοι θέλουμε να λεγόμαστε Πατριώτες, καθοδηγούμενοι από την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία).
Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν τον έκανε Υπουργό, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος κλπ. Όπως άλλωστε, και τον Μάκη Βορίδη, του Γιώργου Καρατζαφέρη βεβαίως – βεβαίως…
Όμως, στην διεκδίκηση της προεδρίας ο Μάκης Βορίδης “πρόδωσε” τον επιστήθιο φίλο του Άδωνι Γεωργιάδη και στήριξε την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα. Έτσι, αποκολλήθηκε από τον σιαμαίο συνοδοιπόρο του στο ΛΑΟΣ και στη ΝΔ. Τυχαίο το γεγονός; Αυτό τουλάχιστον ήθελαν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει. Γιατί όμως; Γιατί, ο Απόστολος Τζιτζικώστας φάνταζε πως θα ήταν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών μαζί με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Έπρεπε λοιπόν, να “τελειώσουν” τον αδαή Απόστολο από την δεύτερη θέση. Και αυτό έγινε με τη στήριξη του Μάκη Βορίδη, που εκπροσωπούσε το παλαιό, το φθαρμένο, το ακραίο, κόντρα στο νέο και το φρέσκο που διακήρυττε ο αγαπητός Απόστολος.
Αλλά για να γίνουν πιο πιστευτοί για το “διαζύγιό” τους οι Άδωνις και Μάκης, επιστράτευσαν εκτός και των άλλων μέσων, τη σύζυγο του Αδώνιδος, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία έριχνε δάκρυα για το πώς το έκανε αυτό ο Μάκης στο σύζυγό της.
Ωστόσο, αφού η ανατροπή έγινε και το αουτσάιντερ Κυριάκος εκπαραθύρωσε από τη δεύτερη θέση το φαβορί Απόστολο, αρχικά ο Γεωργιάδης και ακολούθως ο Βορίδης τάχθηκαν στο πλευρό του Κυριάκου. Υπό την υψηλή κηδεμονία βεβαίως, του πολιτικού προστάτη τους Αντώνη Σαμαρά. Είχαν όμως μεγάλη ανησυχία για το τι θα κάνει στον δεύτερο γύρο ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ποιον από τους δυο θα στήριζε; Κυριάκο ή Βαγγέλη; Και μετρούσε πολύ η τοποθέτησή του, από τη στιγμή που η διαφορά μεταξύ των δυο εναπομενόντων διεκδικητών ήταν άνω των 10 μονάδων υπέρ του Μεϊμαράκη.
Κατά την άποψή μου η απόφαση του Απόστολου Τζιτζικώστα, να αφήσει τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση, ήταν μια δημοκρατική και σωστή απόφαση. Μια απόφαση, που άρεσε και στο μπλοκ Μητσοτάκη, Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη. Από τη στιγμή που δεν ήταν θετική προς το Καραμανλικό μπλοκ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Από εκεί και μετά, έπρεπε να φανεί στους ψηφοφόρους της ΝΔ πως, ο Τζιτζικώστας υπόγεια στήριζε τον Μητσοτάκη. Αυτό θα ανέτρεπε τα ποσοστά υπέρ Μεϊμαράκη από τον πρώτο γύρο και θα αναδείκνυε Πρόεδρο της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Γι΄αυτό – είμαι πεπεισμένος – λειτούργησε η λογική της Σχολής Καρατζαφέρη, στην οποία “σπούδασε” ο Γεωργιάδης. Δηλαδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις.
Μαζί στη Θεσσαλονίκη για τα Θεοφάνεια Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας
Και η καταλληλότερη ευκαιρία ήταν η ημέρα των Θεοφανείων, όπου παρακολούθησαν από κοινού Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, τον καθαγιασμό των υδάτων στη Θεσσαλονίκη.
Αυτή η εξόχως πολιτική κίνηση, ήταν το ξεπέταγμα του Κυριάκου στην προεδρεία της ΝΔ. Θα ήθελα να πιστεύω πως σε αυτή την αθλιότητα δεν συμμετείχε ο Τζιτζικώστας, αλλά του την “έστησαν”…
Κατά τα άλλα, αδιόρθωτε και πολύπαθε λαέ, δεν βάζεις μυαλό με τίποτε.
Με τις υγείες μας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές