Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ?...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ...

ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ!!!!


Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην
καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για
να
ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ;Απίστευτο;

Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς
ποιότητα και δ ιατροφική αξία. Όταν το γάλα φτάνει στο σούπερ μάρκετ
για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της.........
συσκευασίας του.
Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετεγάλα που
φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει αναπαστεριωθεί 2 φορές.

Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5, γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον
αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάξτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5,ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.
Σκέψου το MILKO που όλοι γνωρίζουμε ότιφτιαχνόταν από γάλατα που έχουν λήξει και έχουν επιστρέψει πίσω στο εργοστάσιο πόσεςφορές έχουν αναπαστεριωθεί (από 5 και πάνω) ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου