Πρωτοφανές: Η κυβέρνηση θα κλείνει ραντεβού για εμβολιασμό στους Έλληνες πολίτες χωρίς να τους ρωτήσει!
Σχόλιο Πᾶνος: Ἡ κυβέρνηση μπορεῖ νὰ εἶναι ἀποφασισμένη νὰ ἐμβολιάση ὅλους τοὺς πολίτες, ἀλλὰ καλὰ θὰ κάνουν νὰ ἐπισκεφτοῦν πρῶτα καὶ κανὰ ψυχίατρο, τοὺς εἶναι ἀπαραίτητος.
Θὰ μᾶς κλείνουν ραντεβοῦ καὶ περιμένουν ὅτι θὰ πᾶμε ὅλοι τρέχοντας… κούνια ποὺ σᾶς κούναγε…
σ.σ. Πόσοι αφελείς και ευκολόπιστοι θα αιφνιδιαστούν από αυτήν την κίνηση και θα κάνουν το εμβόλιο; Γι’ αυτό γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Η κυβέρνηση εν γνώσει της παγιδεύει τους πολίτες να γίνουν τα πειραματόζωα της ΝΤΠ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ «ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΣΠΕΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ», ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
***
Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει μία άκρως επιθετική πολιτική εμβολιασμού των πολιτών -στα όρια τους εξαναγκασμού- με το εμβόλιο mRNA της Pfizer και με τα άλλα εμβόλια κορωνοϊού, καθώς θα τους κλείνει ραντεβού για εμβολιασμό χωρίς πρώτα να τους ρωτήσει και στη συνέχεια θα τους στέλνει SMS, email και θα τους παίρνει τηλέφωνα μέχρι να εμβολιαστούν ή να δηλώσουν πως δεν θέλουν!
Συγκεκριμένα σε πρώτη φάση οι Έλληνες εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο από το 13034 με την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού χωρίς καν να έχουν δηλώσει αν επιθυμούν να εμβολιαστούν, ενώ το ίδιο αργότερα θα συμβεί και με άλλους πολίτες καταγεγραμμένους σε οποιοδήποτε μητρώο του υπουργείου Υγείας.
Στελέχη του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης δηλώνουν πως «Με την άυλη συνταγογράφηση, έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία όσων έχουν εγγραφεί, κάτι που επιτρέπει στο κράτος για πρώτη φορά να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο πολίτης πριν καν το ζητήσει θα ενημερώνεται για τις λεπτομέρειες του ραντεβού του. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας», σημειώνουν.
Με λίγα λόγια, ο πολίτης θα λαμβάνει μια ειδοποίηση για τη μέρα, την ώρα και το εμβολιαστικό κέντρο, χωρίς καν να ρωτηθεί. Εάν δεν απαντήσει, τότε εν ευθέτω χρόνω θα λάβει νέα ειδοποίηση. Για να σταματήσει να λαμβάνει ειδοποιήσεις θα πρέπει να δηλώσει πως αρνείται τον εμβολιασμό, κάτι που θα καταγραφεί κι ώστε να γνωρίζει η κυβέρνηση ακριβώς ποιοι είναι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί!
Επειδή η άυλη συνταγογράφηση έχει συγκεντρωτικά τα στοιχεία των πολιτών θα γίνει ειδική καμπάνια για να προωθηθεί η εγγραφή των πολιτών σε αυτήν.
Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση μπορούν να μπαίνουν στην ειδική πλατφόρμα emvolio.gov.gr και πληκτρολογώντας τον ΑΜΚΑ τους να μαθαίνουν πότε έχει προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους(!) ή να κάνουν τον προγραμματισμό λαμβάνοντας άμεσα σε ψηφιακή μορφή όλες τις πληροφορίες και το σχετικό παραπεμπτικό.
Η πλατφόρμα αυτή (emvolio.gov.gr) θα ανοίξει μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Για όσους πολίτες δεν έχουν τις ψηφιακές δεξιότητες να αξιοποιήσουν τις προαναφερθείσες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, προβλέπεται να ενημερώνονται και να κλείνουν τα ραντεβού μέσω των ΚΕΠ.
Επιπλέον σχεδιάζεται η υλοποίηση τηλεφωνικού κέντρου, μόνο, για εξερχόμενες κλήσεις (στα πρότυπα των εισπρακτικών εταιρειών), προκειμένου να υπενθυμίζονται τα ραντεβού στους πολίτες. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης έχει δηλώσει, πάντως, πως στους παραπάνω τρόπους δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλοι προκειμένου η κυβέρνηση να «ενημερώνει» τους πολίτες πως επίκειται να εμβολιαστούν.
Την ίδια ώρα, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, όσοι εμβολιάζονται θα λαμβάνουν και μια ειδική βεβαίωση, μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έκδοσης Βεβαίωσης Εμβολιασμού, η οποία θα δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα.Η βεβαίωση θα περιλαμβάνει όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, ημερομηνία εμβολιασμού, εμβολιαστικό κέντρο ή τη δομή που διενεργήθηκε ο εμβολιασμός και τον τύπο του εμβολίου.
Μεταξύ άλλων ρυθμίσεων, η τροπολογία προβλέπει τη δημιουργία του Συστήματος Προτεραιοποίησης Εμβολιαζόμενων κατά του κορωνοϊού. Το εν λόγω Σύστημα θα συλλέγει όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, ανάλογα με τα κριτήρια και την κατηγοριοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών από μητρώα και πληροφοριακά συστήματα του δημόσιου τομέα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου