Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ερώτηση στη Βουλή για τη μονάδα της Eurogendfor



Ερώτηση στη Βουλή με αφορμή πληροφορίες περί έλευσης και παρουσίας της Ευρωπαϊκής Δύναμης χωροφυλακής (Eurogendfor) στην Ελλάδα, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Μαρίνος και Θ. Παφίλης.

Πάντως, σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε πως οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατέληγε με την παρατήρηση πως «και η ανευθυνότητα έχει τα όρια της». Να σημειωθεί -πάντως- πως η ανακοίνωση αυτή είναι ανυπόγραφη, δηλαδή κανένας δεν φέρει την ευθύνη για την συγκεκριμένη ανακοίνωση...

Επικαλούμενοι τις πληροφορίες που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν στην ερώτησή τους ότι οι πρώτες μονάδες της Eurogendfor έφτασαν πριν από λίγες μέρες στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από τη βάση τους στην Ιταλία.

Όπως υπογραμμίζουν, «το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πολύ σοβαρό και δεν καλύπτεται από την τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ.», ενώ «η κυβέρνηση αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες».
Διαμηνύοντας ότι μία τέτοια εξέλιξη ή σκέψη θα απαντηθεί με μεγάλη αποφασιστικότητα από το ΚΚΕ και τον αγώνα του εργατικού, λαϊκού κινήματος, οι βουλευτές ερωτούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αν έχουν έρθει στην Ελλάδα τέτοιες δυνάμεις καταστολής, αν προτίθεται να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση αυτές, ή άλλες παρόμοιες δυνάμεις, καθώς και ποια είναι η θέση της κυβέρνησης για την «Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής»

 Πηγή

ειδαμε στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές